Τα παιδια.....παιζει

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

John o μεγάλος που λες είναι υβριδικός και αυτός class A?

Ναι george το ίδιο είναι με 32 mosfet, αντί για 16.
Παναγιά μου.:116:
\Αν έπαιζε ετσι ο μικρός , τ'οτε ο μεγάλος τι θα κάνει?
Θα μου σηκώνει τους αυλούς στον αέρα?
Γιατί έτσι το βλέπω το πράμα.
Α ρε mike φωτιές που μου άναψες.(τρις):141:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Επειδή κοιτάω όλα τα προηγούμενα πόστς , λόγω ανειλημένης υποχρέωσης που τώρα μπόρεσα να λασκάρω λιγάκι , μερικοί απο εδω μέσα , εκτός του οτι θα φάνε μπάνιάρισμα, θα έπρεπε λίγο να αναρωτηθούν.... αφού στου μάνου έκανε αυτά , τότε στου μάρκου τι θα γίνει ? η νεα κορέα?
Γιατί όντως αυτό έγινε.
Η νεα κορέα παίδες.
Τα είπα και στον ίδιο και γέλαγε. Καλά μου λέει μην τρελαίνεσαι, αμα είναι ετσι παύει να είναι χομπυ και γίνεται ψυχαναγκασμός. Α ρε πο@στη Mike, μιλάς εκ του ασφαλούς , αφού ξέρεις τι εχεις φιάξει , πως παίζει , πως γ@μ@ει , και μου το παίζεις άνετος.
Καλά ρε παλιόπαιδο θα σε φιάξω αλλιώς εγώ.Θα σε βάλω να καβαλήσεις 737 και να κάνεις λούπες, να σε δω εκεί ρε !!!!! τρομάρα σου , που μου εχεις κόψει το αίμα τα πόδια , και οτι άλλο θα μπορούσες να κόψεις , σκατόπαιδο.:202::204:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Την επομενη φορα που θα σας μαζεψω θα παιξουμε με την συλλογη μου απο αυτοκινητακια
Θα μας ερθει οικονομικοτερα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Παίδες το λέω και το εννοώ ,δεν εχω ακούσει κάτι καλύτερο , απο τους αυλούς ποτέ στην ζωή τους.Ποτέ.

Reaction score
3.912

Tι να είπωμεν και ημείς....ωρισμέναι εικόναι...

Όταν αλλάχθηκε στο σετ ο πρό κ βάλαμε του John, ένας μανιασμένος ντράμερ σφυροκοπούσε κάτι τούμπανα που με τη σειρά τους σφυροκοπούσαν το κεφάλι μου -που πόναγε κ χωρίς αυτή την καλλιτεχνία....- τα οποία τούμπανα τα ξαναβαρούσε -ο ίδιος ντράμερ- κ πρίν μερικά δευτερόλεπτα που έπαιζε το δικό μου σέτ.

Εκεί που προσευχόμουνα να τον πιάσει το αυχενικό τον π@ύστη κ να κόψει λίγο, είχα τον Σωτηράκη δίπλα μου που φώναζε -ποιό δυνατά απ τα τούμπανα- : δέν ακούω τα τύμπανα, δέν ακούω τα τύμπανα...!!

Άη τώρα τι να υποθέσεις?

Ο αδερφός είχε πάρει ενα κοκκινοκαφετί χρώμα κ έκανε κάτι μυστηριώδη σχήματα κουνώντας την κεφαλή κ τους ώμους....

Μιλάμε για φοβερή παρέα...

Μετά ξαναβάλαμε το προενισχυτάκι, ξαναβάρεσε ο τύπος τα τούμπανα κ το κεφάλι μου, ο Σωτηράκης άκουσε -επιτέλους- τα τύμπανα, ο αδερφός ξανακουνούσε ποιό γρήγορα τα ως άνω αναφερθέντα μέλη....μιλάμε για ουσία όχι @@@@@@ιές!

Ξαφνικά ο αδερφός πετάγεται με αιλουροειδή κίνηση στη μέση του καθιστικού, τραβάει χειρόφρενο δίπλα στο ρακ κ ανακοινώνει σοβαρά: θα ακούσουμε τον τελικό μου με το προενισχυτάκι.

Σε 1 λεπτό ακούγαμε -τρόπος του λέγειν - το βαρύ πυροβολικό: πιφ -τσιφ- κλιπ...μαγεία!!

Υπέροχα όντως,,

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347

Παίδες το λέω και το εννοώ ,δεν εχω ακούσει κάτι καλύτερο , απο τους αυλούς ποτέ στην ζωή τους.Ποτέ.
Με Krell τους έλουσες;:105:

Τόσο πολύ ρε Γιάννη;;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Καλά ρε χαμένε brother ούτε λίγη μαγεία τίποτις δεν συ άγγιξε? τιπτις? αμαν πχιά .????
Αφού εσύ είπες οττι παίζει καλά του ρημάδι !!!, τώρα μυ τάλλάζεις.
Όπους κι να του κάνουμι του ζεύγους του μιχάλλλιη , παντού ίπαιζε καλίυτερα.
Αι ρα ξύλου που ίφαγε ου sansuiς , ξύλου να φαν κ οι κότς.

Reaction score
3.912

Κάπως έτσι έπεσε η αυλαία των ακροάσεων κ άρχισε το θρίλερ.

Ο αδερφός ωρυόμενος στη μέση του δωματίου εκσφενδονίζει απειλές γενετήσιου περιεχομένου προς το πρόσωπό μου κ τον κατασκευαστή των μηχανημάτων!!

Βρέ καλέ μου, βρέ χρυσέ μου, τίποτε!

Αυτό δεν ήταν βρισιό, ήταν το κάμα σούτρα (όσοι δεν τόχετε, σπεύσατε!) σε περίληψη...

Να μη μακρυγορώ, πέταξα τις κούτες στον κήπο, πήδησα πάνω απ τις αρκούδες, κάρ κ βούρ για πάτρεια εδάφη!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Με Krell τους έλουσες;:105:

Τόσο πολύ ρε Γιάννη;;
Ναι ρε γεώργιε , δυστυχώς τόσο πολύ, .
Τους εχω ακούσει με κρελλ , και δεν κρελλάθηκα.:116:
Τους εχω ακούσει με accuphase και εχω πάθει ζημιά............
Ομως αυτό το σημερινό σκηνικό άλλαξε για πάντα αυτό που θεωρώ οδήγηση ηχείων απο ενισχυτή. .... Period.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Κάπως έτσι έπεσε η αυλαία των ακροάσεων κ άρχισε το θρίλερ.

Ο αδερφός ωρυόμενος στη μέση του δωματίου εκσφενδονίζει απειλές γενετήσιου περιεχομένου προς το πρόσωπό μου κ τον κατασκευαστή των μηχανημάτων!!

Βρέ καλέ μου, βρέ χρυσέ μου, τίποτε!

Αυτό δεν ήταν βρισιό, ήταν το κάμα σούτρα (όσοι δεν τόχετε, σπεύσατε!) σε περίληψη...

Να μη μακρυγορώ, πέταξα τις κούτες στον κήπο, πήδησα πάνω απ τις αρκούδες, κάρ κ βούρ για πάτρεια εδάφη!

Τώρα απο ξαδέλφια έχουμε γίνει αδέρφια παιδιά .
Αλλά τα χωρίζουμε όποια και αν είναι όταν πρόκειται για μηχανάκια του Μιχάλη.:142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Γειά σου ρε γιώργαρε αδερφέ , εγω πάντα ετσι θα σε βλέπω , σαν τον μεγάλο μου αδερφό που δεν είχα ποτέ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Μιχάλη μας βγάλε σε παρακαλώ και μια έκδοση για home cinema, ενδιαφέρει πολλούς νομίζω , πλην του jargongr.

Reaction score
3.912

Καλά ρε χαμένε brother ούτε λίγη μαγεία τίποτις δεν συ άγγιξε? τιπτις? αμαν πχιά .????
Αφού εσύ είπες οττι παίζει καλά του ρημάδι !!!, τώρα μυ τάλλάζεις.
Όπους κι να του κάνουμι του ζεύγους του μιχάλλλιη , παντού ίπαιζε καλίυτερα.
Αι ρα ξύλου που ίφαγε ου sansuiς , ξύλου να φαν κ οι κότς.
Έτσι είναι αδερφάκι, όπως τα λές.

Ήταν εξαιρετική εμπειρία οι Αυλοί με το σετάκι.

Απόλαυσα το βινύλιο για τη φυσικότητα πούχει η συγκεκριμένη εγγραφή στις ...ψιλές σε συνδυασμό με την ατάκα που για πρώτη φορά άκουσα από τα ηχεία σου.

Τρομερό, ζήλεψα!!

Το τρισδιάστατο δεν μου έκανε εντύπωση, τόχω συνηθίσει στο χώρο μου όπου πολλές φορές με αιφνιδιάζουν κάτι τουμπερλέκια από δώ, κάτι θαμμενα (με άλλο σετ) σύνθια, κλπ.

Η κορύφωση στα παιδιά του Σαντσέζ ήταν οργιώδης, φυσικότατη κ την έχω ακούσει πάμπολλες φορές σε πολύ ωραία συστήματα.

Τώρα ηρέμησε κ απόλαυσε ...HC!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Ετσι γίνεται παιδιά στο hifi , ολα αλάζουν απο την μια μέρα στην άλλη.
Ο χθεσινός βασιλιάς είναι ο αυριανός μούτσος.....
Ξέρω πως οτι και αν κάνω στον sandui δενπρόκειται ποτέ να πιάσω τον ηχο του Μιχάλη , period....!!!!

Reaction score
3.912

Aderfiiiiii
Για να το δούμε λίγο αυτό:

Ποστάραμε ακριβώς στο λεπτό κ τελειώνουμε με HC!!!!!!!!!!!!!!!

Re, sy...

Λές???????????

Μπααααααά.......

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Ξέχασα να πω οτι σήμερα δέχτηκα ενα απο τα σημαντικότερα δώρα της ζωής μου.
Ο ξάδερφος , (πρωην , τώρα γίναμε αδέρφια) μου χάρισε ενα δίσκο του οποίου η αξία είναι , για μένα απλά ανεκτίμητη.
Μου δώρισε το sunshine κομμάτι όνειρο απατειλό, ................
Ευχαριστώ george μου έφτιαξες την μέρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.620

Μιχάλη ακούς ? διαβάζεις? ολα ρε (κιαρατά ) γίνονται για πα΄ρτη σου και τα φοβερά σου μηχανήματα....!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.583
Members
38.346
Νεότερο μέλος
terino