Τα παιδια.....παιζει

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Παντως βρε λεβεντες ,αιντε και καναδυο λεβεντησες,ΠΡΕΠΕΙ οι Ελληνες κατασκευστες να πιστεψουν ποιο πολυ στον εαυτο τους γιατι δεν νομιζω να στερουντε γνωσης,δεν νομιζω οτι οταν θελουν δεν μπορουν να χτυπησουν στα ισια γνωστους μεγαλοκατασκευασταδες του εξωτερικου που βασιζομενοι σε καποια σχεδια που εχουν ζωη εδω και 40 χρονια το παιζουν λεζαντες με και καλα ονειρικες πανακριβες μηχανες που τις πουλανε οσο ενα αμαξι και φιγουραρουν στα τοσα φορουμς και περιοδικα με τις δαφνες στο κεφαλι......

Ακομα και ενα τρωτο σημειο των Ελληνων κατασκευαστων που λεγεται design δεν νομιζω οτι δεν μπορει να βελτιωθει....μην γελιομαστε....μια μηχανη παιζει καλλιτερα οταν ειναι και σχετικα κουκλα εξωτερικα!!!!(εκφραση μεταφορικη...)

Το Promotion των Ελληνικων συσκευων πρεπει να προσεγγιζει τον καταναλωτη με ποιο εξευρωπαισμενο τροπο (αυτο ομως αφορα και εμας και τους αντιπροσωπους)και οχι να στεκεται σαν προιον σε μια γωνια η σε καποιο σημειο που και καλα ειναι υποδυεστερο των υπολλοιπων συσκευων του καθε αντιπροσωπου...

Η Sonus Faber συνεργαστηκε με το Anielli Rovelta (γνωστο art designer στην Ιταλια )με απωτερο σκοπο την εξωτερικη εμφανιση των ηχειων ωστε να ειναι ποιο ομορφα,ποιο ευκολα στο να κερδιζουν με την πρωτη ματι και φυσικα και με τον ηχο τους.....

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να γινει και απο τους Ελληνες κατασκευαστες μια αναλογη κινηση ....

Δεν μας λειπει το μυαλο ,δεν μας λειπει το τσαγανο,δεν μας λειπουν τα θελω....απλα φοβομαστε με τον τροπο μας να ανεβουμε το πανω σκαλι.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ειμαστε μια μικρη αγορα ,παραμερα της Ευρωπης και εχουμε φροντισει να γινουμε ο περιγελως των υπολοιπων Ευρωπαιων.Δεν εχουμε κουλτουρα βιομηχανικη(Γερμανια,Αγγλια),σχεδιαστικη(Ιταλια,Γαλλια) και ενα κρατος που περιμενει στην γωνια να πυροβολησει την καθε προσπαθεια.Και υπαλληλους που τον κοπο και τον ιδρωτα του αλλου τον βλεπουν μονο σαν μεσο πλουτισμου δια της γνωστης οδου του λαδωματος.
Και εσυ απορεις? Απο που κατεβηκες στο Ελλαδισταν ρε Βλασση?Απο τον Αρη.........

Reaction score
1.815
Παίδες καλησπέρα κι από μένα (σε όσους ξενυχτούν ακόμα και δεν έχουν πέσει ήδη, στην αγκαλιά του ..Μορφέα!)
Τώρα επιτέλους κατάφερα να διαβάσω όλα σας τα ..ηχητικά "παιχνίδια"!!
(παλιόπαιδα από τις 11 το βράδυ μ έχετε στη μελέτη και έφτασε 1:20!!)
Λυπαμαι πολύ που δεν μπόρεσα να βιώσω κι εγώ τα όμορφα ακούσματα που είχατε όλοι μαζί την ευκαιρία να απολαύσετε στο φιλόξενο σπίτι του Μάνου.. Αν και ήθελα πάρα πολύ να ακολουθήσω την ευγενική του πρόσκληση, κάποιες σαββατιάτικες υποχρεώσεις, με κράτησαν μακριά από την όμορφη βεγκιέρα σας!
Να είστε όλοι καλά και να κανονίζετε τέτοιες όμορφες συναντήσεις, που μας ευχαριστούν να τις διαβάζουμε, αλλά και να τις "ακούμε" με τα λεγόμενά σας!! Ευελπιστώ οτι στην επόμενη πρόσκληση θα μπορώ να έρθω κι εγώ, δόξα το Θεό η γυναίκα μου μ' αφήνει!!!!
Όσο για τον SPL του Μιχάλη και το σχεδιασμό του ένα έχω να πω...
"Μιχάλη μπορείς να βάλεις 2 Vuμετρα μεγάλα σαν του Μ-504 της ΟΝΚΥΟ στην πρόσοψη, οι μετασχηματιστές του να είναι Hasimotia (Sansui style) και να έχει ξύλινο σασσί... να σαν αυτό:"

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Γειά σου σταμάτιε.Μπαγασάκο.
Αυτός που εικονίζεται εδω είναι ο au-x1111 vintage.Δεν εχει ξύλινο σασί , αλλά μόνο ξύλινα πλαινά, και το μικρό καπάκι επάνω.Το σασσί είναι ολο μεταλικό απο μαύρο παχιό σίδηρο.Τα vu meters που λες φιλαράκι που να τα βρεί? Μόνο παραγγελία , και θα κοστίσουν σχεδόν όσο όλος ο ενισχυτής.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Α και κάτι ακόμα το ξύλο στα πλαινά και το μικρό καπάκι που δείχνεις είναι γιαπωνέζικη αγριοτριανταφυλιά.Ιδιαίτερα σπάνιο φυτό , εκτός ιαπωνίας , σπανίου ομορφιάς , και πολύ δύσκολο στην επεξεργασία του.Δεν ξέρω αν είναι μασίφ η καπλαμάς , αλλά ζωντανό που το εχω δει αποπνέει μια μοναδική αίσθηση χλιδής , και ομορφιάς.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Α και κάτι ακόμα το ξύλο στα πλαινά και το μικρό καπάκι που δείχνεις είναι γιαπωνέζικη αγριοτριανταφυλιά.Ιδιαίτερα σπάνιο φυτό , εκτός ιαπωνίας , σπανίου ομορφιάς , και πολύ δύσκολο στην επεξεργασία του.Δεν ξέρω αν είναι μασίφ η καπλαμάς , αλλά ζωντανό που το εχω δει αποπνέει μια μοναδική αίσθηση χλιδής , και ομορφιάς.
Eννοείται οτι το σασσί του θα πρέπει να είναι από μέταλλο και οι επενδύσεις από ξύλο!!
Πωπω αγριοτριανταφυλλιά εεε?? Κάποτε τα θαύμαζα στις βιτρίνες των καταστημάτων και μου έτρεχαν τα σάλια (για να μην πω τίποτε άλλο και φάω ban!)
Χμμμ Vuμετρα δεν υπάρχουν?? Όλο και καμιά κινεζιά μουράτη θα υπάρχει βρε Γιάννο!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622

Ε αγοράκι μου άλλο οι κινεζιές και άλλο οι γιαπωνεζιιές:116:.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

να βαλλει και trademark γιαπωνεζικο για ποιοτητα

Reaction score
3.912

Καλά, εσείς χαζεύετε, μπατ εγώ έχω τα εργαλεία σπίτι κ απολαμβάνω βινύλια!!!!!!!!

Χέ, χε,χέ!!

Το ωραίο είναι ότι ο Μίχος είναι σκυμμένος στο εργαστήριο κ φτιάχνει τα δικά μου!:142::142::142:

Ά, και το ακόμη ποιό ωραίο...δε το λέγω!!:138:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Eννοείται οτι το σασσί του θα πρέπει να είναι από μέταλλο και οι επενδύσεις από ξύλο!!
Πωπω αγριοτριανταφυλλιά εεε?? Κάποτε τα θαύμαζα στις βιτρίνες των καταστημάτων και μου έτρεχαν τα σάλια (για να μην πω τίποτε άλλο και φάω ban!)
Χμμμ Vuμετρα δεν υπάρχουν?? Όλο και καμιά κινεζιά μουράτη θα υπάρχει βρε Γιάννο!
Ε όχι και να ξεχαρβαλώσεις τον Kenwood για τα Vuμετρα :143::143:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=91434

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βρε σεις μην αδικειτε τα μηχανακια σας.Βαλτε τα σε καινουργιο ποστ να τα δουν ολοι και κυριως οι νεωτεροι .
Geomiat μισα μας τα λες και θα σε καταραστω.
Αποκρυπτεις πληροφοριες για τα SPL και υπαρχει ενδιαφερον διαχυτο.

ΥΓ Θαθελα ναξερα ποτε θα φιλοτιμηθουν-ξυπνησουν τα ντοπια Χαϊφιντελαδικα περιοδικα να γραψουν-τεσταρουν τα ελληνικα προϊοντα.Αραια και που βλεπουμε καμμια αναφορα,και οι Τσακιριδιδες εφτασαν στο 6Moons.Kai επειτα λεμε δεν πουλανε.Θα επρεπε να ειναι γεματα promotion Ελληνικων προϊοντων.Οχι κατι απιθανα σε απιθανες τιμες αγγλο-γαλλο-γερμανο(ουστ)-κινεζικα.Πως θα ζησει η ντοπια παραγωγη ρε Γ@μ@ τα μυαλα σας?Για να φατε και σεις ψωμακι δηλαδη,κωθωνια .....ε κωθωνια

Reaction score
3.912

Βρε σεις μην αδικειτε τα μηχανακια σας.Βαλτε τα σε καινουργιο ποστ να τα δουν ολοι και κυριως οι νεωτεροι .
Geomiat μισα μας τα λες και θα σε καταραστω.
Αποκρυπτεις πληροφοριες για τα SPL και υπαρχει ενδιαφερον διαχυτο.
Mάνο, ξεκινήσαμε επειδή γουστάραμε γενικώς κ ειδικώς κ για να ακούσεις-ουμε τον ολοκληρωμένο της SPL.
Aυτό το σχέδιο δεν......(όπως είπε κ ο Τάκης ο λαμπιόνης, το ματσάρισμά του ήταν εξαιρετικό με τα ηχεία βάσης της εταιρείας, τα Calos, όχι όμως με τα δικά σου)

Οπότε βρεθήκαμε από σπόντα με τα σετ κλάσης Α, το οποίο κουβάλησα για το σύστημα του Βλάσση κ που τελικά δεν ακούσαμε!!!!

Έ, αυτό που άρεσε σε όλους μας (ακόμη μιά πρωτιά του avsite!!!!!!!!!!!) ήτανε συσκευή προπαραγωγής.

Δηλαδίς υλικά ψιλοχύμα, οι μισές μόνο ψύκτρες ανοδειωμένες, πυκνωτάκια του κιλού, κλπ κλπ.

Έ, τώρα που ο Μιχαλάκης συναρμολογεί το παραγωγής περιμένω άαααλλα πράγματα!!

Εσύ δεν θα περίμενες???

Reaction score
3.912

........................................................

ΥΓ Θαθελα ναξερα ποτε θα φιλοτιμηθουν-ξυπνησουν τα ντοπια Χαϊφιντελαδικα περιοδικα να γραψουν-τεσταρουν τα ελληνικα προϊοντα.Αραια και που βλεπουμε καμμια αναφορα,και οι Τσακιριδιδες εφτασαν στο 6Moons.Kai επειτα λεμε δεν πουλανε.Θα επρεπε να ειναι γεματα promotion Ελληνικων προϊοντων.Οχι κατι απιθανα σε απιθανες τιμες αγγλο-γαλλο-γερμανο(ουστ)-κινεζικα.Πως θα ζησει η ντοπια παραγωγη ρε Γ@μ@ τα μυαλα σας?Για να φατε και σεις ψωμακι δηλαδη,κωθωνια .....ε κωθωνια

Κοίτα να δείς...

Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν τα περιοδικά, οι συντάκτες-δοκιμαστές, ο αρχισυντάκτης κ πάει λέγοντας.

Το γεγονός ότι είμαστε έντονα διαπλεκόμενη κοινωνία φέρνει σαν συνεπαγωγή κ την έλλειψη της αλήθειας.

Πολλοί πιστεύουν ότι την γνωρίζουν, εγώ θεωρώ ότι εικάζουν μάλλον.

Επί του προκειμένου, προιόντα της SPL έχουν αποσπάσει θετικώτατα σχόλια από ΗΧΟ κ High Fidelity.

Καλό για την εταιρεία-ες αλλά για μας ισχύει το: Έ, καί?

Θυμάται κανείς ΑΝΠΟΤΕ υπήρξε αρνητική κριτική για συσκευή ήχου??

Reaction score
1.788

Καλά, εσείς χαζεύετε, μπατ εγώ έχω τα εργαλεία σπίτι κ απολαμβάνω βινύλια!!!!!!!!

Χέ, χε,χέ!!

Το ωραίο είναι ότι ο Μίχος είναι σκυμμένος στο εργαστήριο κ φτιάχνει τα δικά μου!:142::142::142:

Ά, και το ακόμη ποιό ωραίο...δε το λέγω!!:138:
να το πεις!!!!! μας εχεις φτιαξει και μας παρατας!!!!

Reaction score
2.248

Mάνο, ξεκινήσαμε επειδή γουστάραμε γενικώς κ ειδικώς κ για να ακούσεις-ουμε τον ολοκληρωμένο της SPL.
Aυτό το σχέδιο δεν......(όπως είπε κ ο Τάκης ο λαμπιόνης, το ματσάρισμά του ήταν εξαιρετικό με τα ηχεία βάσης της εταιρείας, τα Calos, όχι όμως με τα δικά σου)

Οπότε βρεθήκαμε από σπόντα με τα σετ κλάσης Α, το οποίο κουβάλησα για το σύστημα του Βλάσση κ που τελικά δεν ακούσαμε!!!!

Έ, αυτό που άρεσε σε όλους μας (ακόμη μιά πρωτιά του avsite!!!!!!!!!!!) ήτανε συσκευή προπαραγωγής.

Δηλαδίς υλικά ψιλοχύμα, οι μισές μόνο ψύκτρες ανοδειωμένες, πυκνωτάκια του κιλού, κλπ κλπ.

Έ, τώρα που ο Μιχαλάκης συναρμολογεί το παραγωγής περιμένω άαααλλα πράγματα!!

Εσύ δεν θα περίμενες???
Για ποιόν? για ποιόν? Μολόγα :143:

Reaction score
3.912

Μη μη πιέζητη!!!!

Το Δεκέμβρη θα κάμομε ακρόασις εν Αθήναις.:126:
Συν μουμου, συν μουσου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.622