Tuner SONY ST-SA5ES

Reaction score
371
Πωλείται το τελευταίο αξιόλογο ψηφιακό tuner της SONY ST-SA5ES, με υψηλή ευαισθησία δέκτη για δύσκολες λήψεις.
Χρώμα μαύρο, κατάσταση εξαιρετική.

Τιμή 270€

Reaction score
371
Απάντηση: Tuner SONY ST-SA5ES

Δυστυχώς όχι.
Είναι όμως εύκολο να το βρείς.

Reaction score
0

Μιχαλη καλημερα.εχουμε μιλησει 2-3 φορες στο τηλ αλλα δεν εχουμε καταφερει να βρεθουμε.
Εχω αυτο
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66330

και με ενδιαφερει το ραδιο σου.Μπορουμε να κανουμε κατι???
αρχικη τιμη 360 ευρω.με μια διαφορα απο μερους μου μεσα στο ΣΚ ερχομαι και το παραλαμβανω.στειλε πμ για την οικονομικη διαφορα που πιστευεις εσυ ωστε να μην ειναι κανενας μας ριγμενος

Reaction score
371

Πρόκειται για αυτό το μοντέλο (και χρώμα) και όπως θα δείτε έχει 2 εισόδους για κεραία:

Reaction score
1.324

Υπαρχει το Ελληνικο manual?
Που μπορω να βρω το τηλεκοντρολ και ποσο στοιχιζει?
Τι παραπανω εχει απο το SA-3ES? Οι ενδειξεις πληροφοριων της οθονης, ειναι ιδιες?

Reaction score
371

Υπαρχει το Ελληνικο manual?
Που μπορω να βρω το τηλεκοντρολ και ποσο στοιχιζει?
Τι παραπανω εχει απο το SA-3ES? Οι ενδειξεις πληροφοριων της οθονης, ειναι ιδιες?
Για το Ελληνικό manual δεν είμαι σίγουρος, θα κοιτάξω και θα σου πω.
Τηλεκοντρόλ μπορείς να βρείς σε μαγαζί που πουλάει τηλεκοντρόλ με το μοντέλο του μηχανήματος. Δεν νομίζω ότι θα σου στοιχίσει πάνω από 15-20€
Όσον αφορά τις διαφορές με το SA-3ES, πραγματικά δεν έχω ιδέα. Λυπάμαι αλλά πρέπει να το ψάξεις.

Reaction score
1.324

Εννοουσα το "μαμισιο" τηλεκοντρολ με τις πολλαπλες λειτουργιες, καθοτι για απλο σειριακο up & down των αποθηκευμενων σταθμων, εχω. Εμφανιζεται ταυτοχρονα στην οθονη συχνοτητα και μηνυμα RDS-EON ή εναλλακτικα το ενα απο δυο?

Reaction score
0

Αγαπητοί φίλοι επειδή έχω το συγκεκριμένο tuner (στην made in france εκδοση) στην συσκευασία του δεν συμπεριλαμβανόταν τηλεχειριστήριο. Τότε στα μέσα της δεκαετίας τπου 90 είχε πολύ σηκω - κάτσε και τους πολούς αυτοματισμούς τους κοιτάζαμε με λίγο απέχθεια!
παρόλα αυτά το tuner είναι απο τα καλύτερα που έχω δει και κατασκευαστικά και ηχητικά

Reaction score
371

Εννοουσα το "μαμισιο" τηλεκοντρολ με τις πολλαπλες λειτουργιες, καθοτι για απλο σειριακο up & down των αποθηκευμενων σταθμων, εχω. Εμφανιζεται ταυτοχρονα στην οθονη συχνοτητα και μηνυμα RDS-EON ή εναλλακτικα το ενα απο δυο?
Για μαμίσιο τηλεκοντρόλ πρέπει να ρωτήσεις στη Sony.

Ναι στην οθόνη εμφανίζεται ταυτόχρονα και η συχνότητα και το μηνυμα RDS-EON

Reaction score
371

Δεκτή ανταλλαγή και με καλό καλώδιο ρεύματος, ακόμη και αν προκύψει διαφορά από πλευράς μου.

Reaction score
33

Εαν Μιχαλη τον ειχες σε χρυσο η σε ασιμη θα τον αρπαζα αμεσος.Τι μηχανηματα ειναι αυτα που πουλας ?Αν και εχω 2 tuners στην κατοχη μου δεν σου κρειβω οτι μου τρεχουν τα σαλια και γιαυτο.Τι ενισχυτικα της Sony ειναι αυτα που δινεις ?Ειναι κριμα που τα πουλας,μακαρι να μπορουσα να τα αποκτησω.Φηλικα ειμαι ο Νικος που σου αγορασε τον advance 406.

Reaction score
371

Εαν Μιχαλη τον ειχες σε χρυσο η σε ασιμη θα τον αρπαζα αμεσος.Τι μηχανηματα ειναι αυτα που πουλας ?Αν και εχω 2 tuners στην κατοχη μου δεν σου κρειβω οτι μου τρεχουν τα σαλια και γιαυτο.Τι ενισχυτικα της Sony ειναι αυτα που δινεις ?Ειναι κριμα που τα πουλας,μακαρι να μπορουσα να τα αποκτησω.Φηλικα ειμαι ο Νικος που σου αγορασε τον advance 406.
Νίκο γειά σου και χρόνια πολλά. Έχεις δίκιο για τα μηχανήματα αλλά λόγω ύπαρξης πληθώρας (κοντεύω να ανοίξω κατάστημα!!!), πρέπει να φύγουν κάποια από αυτά για να υπάρξει χώρος για τα νέα που έρχονται.
Όλα καλά με τον Advance???

Reaction score
33

Ολα καλα Μιχαλη χρονια πολλα και καλη χρονια σου ευχομαι.

Reaction score
371

Ο δέκτης πουλήθηκε.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.091
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300