Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Μία μικρή αλλά σημαντική προσθήκη.Πάντως αν έχεις συνηθίσει στις εύηχες παραμορφώσεις τους Pass (στις οποίες είναι μανούλα), δύσκολα θα σου "κάτσει" ένας ουδέτερος και αναλυτικός ενισχυτής χωρίς παραμορφώσεις, ανεξάρτητα από την τάξη που δουλεύει αυτός.
Είναι καλύτεροι.bre κωστα εχεις δικιο στους D εχω ακουσει επισταμενα και στον χωρο μου μονο ice. τους ενσωματωμενους στα Purity και belcanto με kef ref. αρα για το οτι ειναι καλυτερα τα hypex στηριζομαι σε εσενα που τα ακους συχνα..
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σου αρέσουν. Όπως μπορεί να μη σου κάτσει ένας Krell ή ένας Bryston ή whatever...
Αυτό δεν τους κάνει κακούς ή προβληματικούς ενισχυτές. Γιατί να συμβαίνει το αντίστοιχο για τους Class D/T? Θα σου ξαναπω έγω... Γιατί πολύ απλά υπάρχει η ρετσινιά. Για κανένα άλλο λόγο.
Ρετσινιά που αποτρέπει πολλούς χομπίστες από το να πάρουν έναν πολύ καλό ενισχυτή σε λογική τιμή - χωρίς καν να τον ακούσουν - απλά γιατί δεν έχουν το "ΟΚ" ως τάξη λειτουργίας απο τους γκουρού του χώρου.
Και ποιός σου είπε ότι και τα μεγάλα που ακούς είναι η μοναδική "άποψη" στο θέμα Class A?ομως, οπως εσυ ειδικα ξερεις, εχω προσβαση και ακουω πολυ συχνα σε τελειο χωρο και εννιοτε στον δικο μου καποια απο τα καλυτερα μεγαλυτερα (και ακριβοτερα αν εχει σημασια) single ended τρανζιστορατα (κυριως) που υπαρχουν παγκοσμιως. αρα επετρεψε μου να εχω αποψη και να ξερω ακριβως που υστερει ο καθε Pass σε σχεση με την κορυφαια Α.
Ή ποιός σου είπε ότι πετάνε όλοι τη σκούφια τους για τον συγκεκριμένο ήχο;
Δεν υπάρχουν Class A που παίζουν διαφορετικά;
Δεν υπάρχουν κάποιοι που θα προτιμήσουν ένα μεγάλο Krell τάξης Α/ΑΒ;
You get my point.
Btw, κι εγώ ξέρω που υστερεί ο Hypex και ο κάθε Hypex σε σχέση με τους LAMM ή με τα Soulution. So what?
Άλλο να μην έχουμε ακούσει τα ίδια (Class A και μεγάλα Class A/AB - εγώ κι εσύ), άλλο να έχεις ακούσει ελάχιστα (Class D/T - εσύ) και να τσουβαλιάζεις.... αρα λοιπον οπως το θετεις εσυ μπορω να το θεσω και εγω.... μεχρι να εχεις προσβαση σε τετοιου επιπεδου μηχανηματα ασ μην συζηταμε για ηχητικη αποδοση αλλα ισως εαν θες για αποδοση προς τιμη, value for money που λενε εκει εξω...
Σε τι μηχανήματα έχω πρόσβαση μάλλον δεν το γνωρίζεις. :126: