- Reaction score
- 4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Υ.Γ.
Πλάκα το ξεκαθαρίζω από την αρχή
Επειδή κάτι λένε για την ηλικία σου (με καλή διάθεση) πάρε βρε παιδί μου μια μαγκούρα και ρήμαξε τους στο ξύλο. Μέτα θα σε βλέπουν να περνάς και θα εξαφανίζονται για να μην σου πω ότι θα διασπαστούν σε τέσσερα κομμάτια και το κάθε ένα θα πηγαίνει προς διαφορετική κατεύθυνση.
Το κόλπο είναι δοκιμασμένο το κάνει ένας στην γειτονιά μου και όλοι τον έχουν στα όπα όπα χαχαχαχα :142::142:
Δεν μιλάω με φαλλοκρατικές αντιλήψεις αλλά σχεδόν το 75% των ανδρών όταν γυναικά τους κάνει παρατήρηση για την οδήγηση τους αντιδρούν όπως το μαγκάκι όπως είπε και ο Νίκος.Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φύλο (ίσως, κατά περίπτωση).
Το θέμα είναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που κάνει Ο,ΤΙ γουστάρει.
Είναι το πεζοδρόμιο "ΜΟΥ", η διάβασή "ΜΟΥ" και κάποια στιγμή το βλέπω να αρπάζομαι με κανέναν και να τις τρώω κι από πάνω. :139:
Υ.Γ. Επίσης, είπα σε μια κυρία να ανάψει τα φώτα της. :138:
Υ.Γ.
Πλάκα το ξεκαθαρίζω από την αρχή
Επειδή κάτι λένε για την ηλικία σου (με καλή διάθεση) πάρε βρε παιδί μου μια μαγκούρα και ρήμαξε τους στο ξύλο. Μέτα θα σε βλέπουν να περνάς και θα εξαφανίζονται για να μην σου πω ότι θα διασπαστούν σε τέσσερα κομμάτια και το κάθε ένα θα πηγαίνει προς διαφορετική κατεύθυνση.
Το κόλπο είναι δοκιμασμένο το κάνει ένας στην γειτονιά μου και όλοι τον έχουν στα όπα όπα χαχαχαχα :142::142: