Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.398
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Μέτα ξεκίνησαν οι κλασικές κουβέντες μεταξύ γερόντων...

Αυτό κάνει και η Γιώτα τώρα...που μεγάλωσε! :142:

Θα τα πούμε σε κανα τέταρτο γιατί έρχονται πολλές ντομάτες!:138:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Αυτό κάνει και η Γιώτα τώρα...που μεγάλωσε! :142:

Θα τα πούμε σε κανα τέταρτο γιατί έρχονται πολλές ντομάτες!:138:
Δόξα την αγία κάλτσα θα εχω σχολάσει μέχρι τότε :107:

Reaction score
33
Εμένα μου είχε συμβεί το εξής μέσα σε τρόλεϋ:

ήταν μια με το μικρό της- πρέπει να ήταν γύρω στα 5- και στην αρχή το αγνοούσε όταν της μίλαγε, μετά το μάλωνε όταν επειδή έκλαιγε και στο τέλος εκνευρίστηκε τόσο που το ταρακούνησε τόσο πολύ το παιδί, που αυτό έκανε εμετό! Στα παλιά της τα παπούτσια αυτηνής! ούτε έκανε έστω μια κίνηση τάχα να καθαρίσει ούτε ζήτησε συγνώμη.. Μόνο σήκωσε τη μούρη της και κοίταζε αγέρωχη...
Ευτυχώς με το που τέλειωσε η ρουκέτα και ετοιμαζότανε για τη δεύτερη λίγο φτάσαμε στη στάση, οπότε γυρνάω και της λέω με μπλαζέ ύφος: "δαιμονισμένο είναι?"

Το τι έγινε στο τρόλεϋ δεν λέγεται! μέχρι και ο οδηγός έπεσε κάτω!

:142::142::142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.398
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

:204::204::204:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

ήταν μια με το μικρό της- πρέπει να ήταν γύρω στα 5- και στην αρχή το αγνοούσε όταν της μίλαγε, μετά το μάλωνε όταν επειδή έκλαιγε και στο τέλος εκνευρίστηκε τόσο που το ταρακούνησε τόσο πολύ το παιδί, που αυτό έκανε εμετό! Στα παλιά της τα παπούτσια αυτηνής! ούτε έκανε έστω μια κίνηση τάχα να καθαρίσει ούτε ζήτησε συγνώμη.. Μόνο σήκωσε τη μούρη της και κοίταζε αγέρωχη...
Ευτυχώς με το που τέλειωσε η ρουκέτα και ετοιμαζότανε για τη δεύτερη λίγο φτάσαμε στη στάση, οπότε γυρνάω και της λέω με μπλαζέ ύφος: "δαιμονισμένο είναι?"

Μήπως ντε τον λένε Ντεμιαν και περνούσατε κοντά απο την μητρόπολη :142::135:

Reaction score
3.350

:142::142::142:

Reaction score
3.350
Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Προφανώς , το μαγκάκι, φορούσε κράνος...οπότε δεν είχε θέμα ο τροχόμπατσος.

Απλά, δεν τους νοιάζει.

Περνούν από δίπλα τους τα μηχανάκια 100 μέτρα από το κόκκινο φανάρι κι αυτοί...ξύνουν το ξυστό. :141::141::141:

Reaction score
3.350
Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Όλα τα ωραία μας πας λες βρε Γιώτα πριν πας για μπάνιο....αν και νέος εδώ μέσα σε έχω τσακώσει πολλές φορές να το λες

Δυστυχώς έτσι αντιδρούν οι Ελληναρες βαρυπαπαροι συμπολίτες μας όταν μια γυναίκα τους κάνει μια παρατήρηση όπως θα ξέρεις καλύτερα από μένα πρέπει να τρώει παντόφλα ο τύπος η στην δουλειά η στην ζωή και ξεσπά οπού νομίζει ότι τον παίρνει.

Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φύλο (ίσως, κατά περίπτωση).

Το θέμα είναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που κάνει Ο,ΤΙ γουστάρει.

Είναι το πεζοδρόμιο "ΜΟΥ", η διάβασή "ΜΟΥ" και κάποια στιγμή το βλέπω να αρπάζομαι με κανέναν και να τις τρώω κι από πάνω. :139:

Υ.Γ. Επίσης, είπα σε μια κυρία να ανάψει τα φώτα της. :138:

Reaction score
3.350
Η κοπέλα σήμερα (που έχουν απεργία τα ΜΜΜ) πήγε, εντέλει, στη δουλειά με τα πόδια.

Περνούσε το δρόμο (με πράσινο φανάρι για τους πεζούς φυσικά) αλλά ένα μηχανάκι αποφάσισε να μη σταματήσει στο κόκκινο που είχε και χωρίς να κοιτάξει καν. Η κοπέλα του φώναξε, αυτός σταμάτησε και κούνησε το κεφάλι σαν συγγνώμη.

Οι "χαριτωμενιές" δεν σώζουν :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14