Το σύστημα μου

Reaction score
3.322
Ηχεία με bass-reflex δεν θα μπουν ξανά στο σπίτι μου.
διαβαζοντας τετοια ποστ.....αντιλαμβανομαι τελικα το ποσο "πισω" ειμαι σε θεματα ηχου, και τι μας επιφυλασει στο μελλον ο Αγιος Μαντζουνιος!!!!!!!!!!
να με συμπαθατε που δεν..............
Γιάννη,επιστήμη και ομορφιά είναι η υπόθεση!

Reaction score
428
Ηχεία με bass-reflex δεν θα μπουν ξανά στο σπίτι μου.

Γιάννη,επιστήμη και ομορφιά είναι η υπόθεση!
Παναγιωτη μου?
αντε το ομορφια, αντε και το εξυπηρετω να το δεχτω.
το επιστημη συγχωρα με , αλλα εγω θα πω, εχει στηθει στις πλατες του κοσμου μια βιομηχανια "απατης" που ξαφριζει τα λεφτα του κοσμακη!
ευχαριστω δεν θα παρω!
συγχωρα με ξανα....

Reaction score
3.322
Παναγιωτη μου?
το επιστημη συγχωρα με , αλλα εγω θα πω, εχει στηθει στις πλατες του κοσμου μια βιομηχανια "απατης" που ξαφριζει τα λεφτα του κοσμακη!
ευχαριστω δεν θα παρω!
συγχωρα με ξανα....
Καλύτερα τότε να μην τα δοκιμάσεις διότι θα τα θέλεις απελπισμένα!
Κάνε τον κόπο να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της εταιρίας και θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι όλοι απατεωνες.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.248
Παναγιωτη μου?
ευχαριστω δεν θα παρω!
συγχωρα με ξανα....
Κάτσε να σου απαντήσω εγώ με την κλασσική πλέον απάντηση: :p

"Δεν έχεις αρκούντως αναλυτικό σύστημα για να καταλάβεις τις διαφορές, για αυτό τα λες αυτά!"

(εγώ π.χ. που επίσης δεν έχω αρκούντως αναλυτικό σύστημα... είτε κανονικά το έχω το dac, είτε να πατάει σε ελαστικό, είτε κρεμασμένο από τα καλώδια... το ίδιο το ακούω :p )

Reaction score
428
Καλύτερα τότε να μην τα δοκιμάσεις διότι θα τα θέλεις απελπισμένα!
Κάνε τον κόπο να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της εταιρίας και θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι όλοι απατεωνες.
ΔΩΣΕ μου διαστασεις να παω στον τορνο να στα φτιαξω με ψυχουλα Παναγιωτη....
τετοια ποσα ειναι εκμεταλευση απο καλωδια , βασεις, πολυμπριζα και φις iec κλπ κλπ...

Reaction score
3.322

"Δεν έχεις αρκούντως αναλυτικό σύστημα για να καταλάβεις τις διαφορές, για αυτό τα λες αυτά!"

(εγώ π.χ. ς αναλυτικό σύστημα... είτε κανονικά το έχω το dac, είτε να πατάει σε ελαστικό, είτε κρεμασμένο από τα καλώδια... το ίδιο το ακούω :p )
Οι τσιμουχες είναι κατάλληλες μόνο για τ' αυτοκίνητα.
Δεν έχεις αρκουντως αναλυτική τσέπη.
ΔΩΣΕ μου διαστασεις να παω στον τορνο να στα φτιαξω με ψυχουλα Παναγιωτη....
τετοια ποσα ειναι εκμεταλευση απο καλωδια , βασεις, πολυμπριζα και φις iec κλπ κλπ...
Ούτε ο τόρνος ούτε οι εταιρίες μπορούν.30 χρόνια το ψάχνω.

Last edited:

Reaction score
428

(εγώ π.χ. που επίσης δεν έχω αρκούντως αναλυτικό σύστημα... είτε κανονικά το έχω το dac, είτε να πατάει σε ελαστικό, είτε κρεμασμένο από τα καλώδια... το ίδιο το ακούω :p )
αν κατσω και γραψω τι ειδαν τα ματακια μου, πριν 2-3 χρονια σε μια επισκεψη , σε ενα χωρο , απο ενα ακρως γνωστο ατομο, που ανηκει στον χωρο του hi-fi στην Ελλαδα θα πεσει κεραυνος να μας καψει!
το τι μπιμπλικι και μαντζουνια ειχε, δεξια, αριστερα, πανω κατω, μεσα εξω σε 360 μοιρες ειναι να σε στελνει για ψυχοφαρμακα!
το καλο για εκεινον ηταν πως ολα αυτα ηταν πατεντες δικες του και φτηνοκατασκευες γελειες θα ελεγα!
φυσικα και δεν προκειται να επωνομασω , δεν ειναι φρονιμο απο μεριας μου....αλλα απλα τα αναφερω!
σε ερωτηση μου βεβαια, ειπε.....ολα αυτα ειναι υπολογισμενα και βελτιωνουν την ακουστικη!
εφυγα αρον αρον γιατι αν καθομουν με εβλεπα για το δαφνι!
στα των μηχανηματων του ομως ολα ηταν και επαιζαν υπεροχα

Reaction score
3.322
αν κατσω και γραψω τι ειδαν τα ματακια μου, πριν 2-3 χρονια σε μια επισκεψη , σε ενα χωρο , απο ενα ακρως γνωστο ατομο, που ανηκει στον χωρο του hi-fi στην Ελλαδα θα πεσει κεραυνος να μας καψει!
το τι μπιμπλικι και μαντζουνια ειχε, δεξια, αριστερα, πανω κατω, μεσα εξω σε 360 μοιρες ειναι να σε στελνει για ψυχοφαρμακα!
το καλο για εκεινον ηταν πως ολα αυτα ηταν πατεντες δικες του και φτηνοκατασκευες γελειες θα ελεγα!
φυσικα και δεν προκειται να επωνομασω , δεν ειναι φρονιμο απο μεριας μου....αλλα απλα τα αναφερω!
σε ερωτηση μου βεβαια, ειπε.....ολα αυτα ειναι υπολογισμενα και βελτιωνουν την ακουστικη!
εφυγα αρον αρον γιατι αν καθομουν με εβλεπα για το δαφνι!
στα των μηχανηματων του ομως ολα ηταν και επαιζαν υπεροχα
Έτερον εκατερον.

Reaction score
11.524
Μάλλον τα ATC scm40a
Θα ήθελα σε παρακαλώ, όταν με το καλό αλλάξεις ηχεία, να γράψεις για το μπάσο στο χώρο σου. Τη διαφορά των ηχείων που έχεις μ αυτά που θα πάρεις.

Reaction score
3.322
Θα ήθελα σε παρακαλώ, όταν με το καλό αλλάξεις ηχεία, να γράψεις για το μπάσο στο χώρο σου. Τη διαφορά των ηχείων που έχεις μ αυτά που θα πάρεις.
Κι από τώρα.Μεγαλυτερη καμπίνα,μεγαλύτερο γουφερ.Κλειστο κουτί=καλύτερο μπασσο αλλά πιο ρηχό.Και 3,5 φορές πιο ακριβό.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.248
με τα μαμά καλώδια ή αφού διαλεχθούν προσεκτικά; :p

Reaction score
428
παραταυτα τα ηχεια που εχει ηδη, σε σχολια στο εξωτερικο , αναφερουν εξαιρετικα αποτελεσματα για τον χαρακτηρα τους!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.327
Νεότερο μέλος
Άρης Σαμολαδάς