- Reaction score
- 3.350
ΑΣΤΑΔΙ@Λ@ ΠΙΑ
Κρύο, καιρός για δύο :109:Μέσα στο σπίτι με ρομπάκι, από πάνω ρόμπα μέχρι κάτω απ'το γόνατο, γάντια και τρέμω :139:
Πάω για πατσά.
τσαρουχά ? χωρίς πλάκα για τους μη γνωρίζοντες,Πάω για πατσά.
ζηλεύω!:121:Πάω για πατσά.
Πάω για πατσά.
πλάκα κάνεις....:131::419:
Χαχαχαχαχαχα καλά αμα καμιά μέρα είστε σαύρες από το ποτό και φάτε θα σας πω....θα την λατρέψετε και θα συνέλθετε σε χρόνο ντε τε. Όπως και για την πολύ φημισμένη Γκουλαζ που κανένας σχεδόν δεν θα ξέρει.... ταμαμ μετά από πιοτι....
To κρύο τραβάει το φαΐ...Χαχαχαχαχαχα καλά αμα καμιά μέρα είστε σαύρες από το ποτό και φάτε θα σας πω....θα την λατρέψετε και θα συνέλθετε σε χρόνο ντε τε. Όπως και για την πολύ φημισμένη Γκουλαζ που κανένας σχεδόν δεν θα ξέρει.... ταμαμ μετά από πιοτι....
Τι με έχει πιάσει με το φαΐ σήμερα ας με βάλει στην θέση μου κάποιος.......
Εγώ πάλι την πρώτη φορά που με πήγαν σαβροποιημενο για πατσά έφαγα όλη την κατσαρόλα σχεδόν.... άλλη μέρα που το είδα με έπιασε μια αναγούλα όταν είδα τα πόδια να σουλατσερνουν στα πιάτα βλιαχ πρρρρρρρρρρTo κρύο τραβάει το φαΐ...
Τέσπα, μωρέ έχω γίνει τόσο γκάου από το ποτό κάποτε, που παραλίγο να πηδήξω στη λίμνη :142:! Στο τσάκ με προλάβανε οι άλλοι... :204:
Μετά πήγαμε όλοι μαζί για πατσά -εγώ δεν ήξερα που πάμε- και μόλις τον είδα πάνω στο τραπέζι έφυγα τρέχοντας....:611:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΧαχαχχαχαχαχχα εσύ είσαι καλό παιδί! :107:
Εγώ δεν έφαγα, αλλά ούτε και οι άλλοι που τον λαχταρούσαν...
Γιατί μόλις τον είδα και έφυγα τρέχοντας....
τά'βγαλα έξω από το μαγαζί και έτσι τους πετάξανε έξω και εκείνους :143::143::143: