Ζήτηση - Θέλω κασετόφωνο πουλάει κανένας

Reaction score
4
Απάντηση: Ζήτηση - Θέλω κασετόφωνο πουλάει κανένας

Παραπάνω διλήμματα :103: όσο ψάχνεις βρίσκεις .

Ακόμα ένας λόγος να βρω ένα φτηνό να παίζει να κάνω την πλάκα μου έτσι απλά για να παίξω με τις κασέτες μου. Άσχετο τώρα μου ήρθε...θα θέλω και phono για το κασετόφωνο ?

Reaction score
4

Τσουπερ να είσαι καλά για όλες τις πληροφορίες :128:

Reaction score
638
Δεν μπορω να δω που ειναι κατσκευασμενο το δικο μου εκει που το εχω δυσκολα θα το ξανατοποθετησω εαν το βγαλω παντως δεν εχει παιξει σχεδον καθολου το εχουμε και καθεται απο τοτε που το πηραμε

Reaction score
33

Χρονια πολλα φιλε μου,εχω ενα SANSUI made in Japan μονο με δυο μοτερ και διαφορες ρυθμησεις μοντελο 1996.Το εχω στην αποθηκη 6 χρονια,το μοντελο του νομιζω ειναι το tux-111 χωρις να ειμαι σιγουρος.Εαν το θελεις 50 euro .

Reaction score
4

Παιδιά ξανά ευχαριστώ για όλη την βοήθεια σχετικά με το θέμα κασετόφωνο .
Τελικά πείρα το Yamaha από τον Τάκη :103: υπέροχο μηχάνημα.
Να είσαι καλά Τάκη για το ωραίο απόγευμα και την κουβέντα που κάναμε αν και δεν είχα τον χρόνο που θα ήθελα για να τα λέγαμε ποιο άνετα :602:

Reaction score
96

με γεια και καλοακουστο!!!!

καφεδακι μπορουμε να πιουμε οποτε θελουμε !!!!!
...κανονισε συναντηση!!!

Reaction score
2.556
Όποιο και να διαλέξεις , να το τεστάρεις πριν με μια ειδική κασέτα !

Η κασέτα αυτή έχει ένα ενσωματωμένο στροβοσκόπιο για να δεις αν χάνει στροφές και έχει γραμμένο έναν τόνο αναφοράς !

Αν είναι παλιό και σπάνιο το κασετόφωνο ίσως δυσκολευτείς να βρεις καινούργιο ιμάντα ...

Ξέρεις που μπορεί κανένας να βρεί αυτήν την κασέτα;
Θέλω να τεστάρω το δικό μου SONY.

Reaction score
96
Απάντηση: Re: Ζήτηση - Θέλω κασετόφωνο πουλάει κανένας

Ξέρεις που μπορεί κανένας να βρεί αυτήν την κασέτα;
Θέλω να τεστάρω το δικό μου SONY.
την εχω εγω,αν μενεις αθηνα,κανονιζουμε συναντηση να το τσεκαρουμε.... (για να μην ειμαστε εκτος θεματος ,καλυτερα να μιλησουμε με πμ ,ευχαριστω)

Reaction score
5.827

την εχω εγω,αν μενεις αθηνα,κανονιζουμε συναντηση να το τσεκαρουμε.... (για να μην ειμαστε εκτος θεματος ,καλυτερα να μιλησουμε με πμ ,ευχαριστω)
Kαλο θα ηταν να μαθουμε τον τυπο της κασετας αν σου ειναι ευκολο!

Reaction score
460

Kαλο θα ηταν να μαθουμε τον τυπο της κασετας αν σου ειναι ευκολο!
Παιδια εαν θελετε μας λετε και εμας τον τυπο της κασετας και απο που μπορουμε να την προμηθευτουμε.

Reaction score
1.246
Όσο και να έψαξα στο ebay και στο www.tapeheads.net δεν βρήκα την ενλόγο κασέτα !

Αυτή που λέω είναι με στροβοσκόπιο αλλά οι ποιο εξελιγμένες έχουν έναν σταθερό τόνο αλλά θέλουν παλμογράφο ή καλό αυτί ! ! !

Την κασέτα αυτή με το στροβοσκόπιο την έχει ο πατέρας ενός άλλου μέλους του Πέτρου Νταλίπη και όταν την χρειάζομαι την δανείζομαι ! Αν μένεις Δυτικά προάστια είσαι ευπρόσδεκτος να δούμε το deck σου !

Reaction score
96

η κασσετα αυτη παιδια δεν υπαρχει πλεον στην αγορα εδω και καποια χρονια
για οποιον μενει δυτικα προαστια ,τον καλυπτει ο παραπανω φιλος,ενω για οποιον μενει βορεια προαστια θα τον καλυψω εγω!!!
επειδη αυτο το καιρο ειμαι στο τρεξιμο,μετα τις γιορτες,οποιος θελει ερχεται σπιτι και ρυθμιζουμε το μηχανημα του
καλες γιορτες σε ολους!!!!

Reaction score
460

Eυχαριστω πολυ παιδια!Καλη χρονια.

Reaction score
11.267
Την κασέτα αυτή με το στροβοσκόπιο την έχει ο πατέρας ενός άλλου μέλους του Πέτρου Νταλίπη και όταν την χρειάζομαι την δανείζομαι ! Αν μένεις Δυτικά προάστια είσαι ευπρόσδεκτος να δούμε το deck σου !
Επιβεβαιώνω!

Reaction score
2.556
Όσο και να έψαξα στο ebay και στο www.tapeheads.net δεν βρήκα την ενλόγο κασέτα !

Αυτή που λέω είναι με στροβοσκόπιο αλλά οι ποιο εξελιγμένες έχουν έναν σταθερό τόνο αλλά θέλουν παλμογράφο ή καλό αυτί ! ! !

Εγώ πάντως έχω ρυθμίσει το δικό μου με μια κασσέτα που είχα γράψει όταν το πρωτοπήρα και τη σύγκρινα με τον LP από το πικάπ (που έχει σταθερές στροφές. Δεν νομίζω να πέφτω πολύ έξω...

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287