- Reaction score
- 172
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
[YOUTUBE]ZAoQ_mwyfhA[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]ZAoQ_mwyfhA[/YOUTUBE]
Πάς και'συ για βρούβες.[youtube]ZAoQ_mwyfhA[/youtube]
αν δεν ερθεις στο coffee meeting θα ερθουμε σπιτι σου ολο το team !!!:137:Μια ποικιλία στα κάρβουνα, παρακαλώ, πάλι...!!! :137:
Καλύτερα να έχω αστακούς στην τσέπη παρά στην... μακαρονάδα! :136: :142:αν δεν ερθεις στο coffee meeting θα ερθουμε σπιτι σου ολο το team !!!:137:
KAI θα κερασεις αστακομακαροναδες !!!:143:
Κανουμε καλο ποδαρικό !!!!
Tζίγκερ, εσυ εισαι? :111:Καλύτερα να έχω αστακούς στην τσέπη παρά στην... μακαρονάδα! :136: :142:
Ασε με, κάνω μπρόβα για το... Ακρόπολις τώρα... :143:Tζίγκερ, εσυ εισαι? :111:
Aν δεις εκει στο Ακρόπολης και τον φιλο σου, Άρη Βωβό πες του να πλερώσει και κανα φράγκο. :143:Ασε με, κάνω μπρόβα για το... Ακρόπολις τώρα... :143:
+
Πόσες φορές μπορεί να φτερνιστεί κάποιος μέσα σε 1 μέρα?:141:
Για αυτό έφτασαν οι φουστηδες 1,5 δις ???Οι Κινέζοι, όταν φταρνίζεται κάποιος, λένε "να ζήσεις 100 χρόνια" :137:
Δεν βαρεθήκατε να σας πλερώνουμε?Aν δεις εκει στο Ακρόπολης και τον φιλο σου, Άρη Βωβό πες του να πλερώσει και κανα φράγκο. :143:
Ils sont fous ces chinois :136:Οι Κινέζοι, όταν φταρνίζεται κάποιος, λένε "να ζήσεις 100 χρόνια" :137:
A καλά τώρα.... που να πήγαινες και σε καμιά σοβαρή πόλη!Το άλλο που έχω να πω είναι πως είμαι μαγεμένη απ'τη Μαδρίτη :408:
Η Μαδρίτη λέει το ίδιο για σένα? :408:Το άλλο που έχω να πω είναι πως είμαι μαγεμένη απ'τη Μαδρίτη :408:
Η Μαδρίτη λέει το ίδιο για σένα? :408:
:138:
+
ελα εσυ και κερναω μπυρονια !!!Καλύτερα να έχω αστακούς στην τσέπη παρά στην... μακαρονάδα! :136: :142:
Βλέπω δεν έχεις ξεχάσει τα... βασικά... :142: :143:![]()
σιγα με τα σαλια !!!!!!!