Ποιότητα προβολής στους κινηματογράφους.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ποιότητα προβολής στους κινηματογράφους.

Θέλει τρόπο.
1. Πριν το γάμο περνάει από test drive, πχ καμμιά hiend έκθεση δεν θάταν κακό...
Kαι για να συνεχίσω λιγο το off topic...

Εισαι σίγουρος για αυτό? Γιατι αν την πας σε έκθεση και δει τις τιμές ξέρεις πολυ καλα τι θα επακολουθήσει μετά στο σπίτι. :143:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα προβολής στους κινηματογράφους.

Λες τελικά να ήταν για καλό που δεν πρόλαβε εκείνο τον Οπτόμα, γιατί θα γινόταν Ο-πτώμα?:143:

Σίγουρα :142::143:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Εισαι σίγουρος για αυτό? Γιατι αν την πας σε έκθεση και δει τις τιμές ξέρεις πολυ καλα τι θα επακολουθήσει μετά στο σπίτι. :143:
πολυ απλα λες οτι το νομισμα ειναι σε γιεν!:142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615
Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα προβολής στους κινηματογράφους.

Είπαμε, test drive πριν το γάμο.

Μετά ούτε απ' έξω!!:142:

Reaction score
41

Τέρη ακολουθείς άλλο κόλπο που πιάνει χαλαρά......

Στις εκθέσεις/καταστήματα/σπίτια της δείχνεις πχ προβολείς μιλώντας για σούπερ ντούπερ εικόνα και ευκρίνεια και χρώμα και μαύρο κλπ κλπ
Ναι, της λες, μ@μ@νε.
Και όταν σε ρωτήσει της λες την αλήθεια: έχουν 15 χιλιάρικα, 12 χιλιάρικα κλπ.....

Μετά από κανένα 2μηνο σκας στο σπίτι με την αναγγελία μιας γ@μάτης περίπτωσης ενός τρομερού προβολέα (αλήθεια λες πάλι).
Το σκέφτηκες καλά αλλά λόγω κρίσης δεν ήθελες με την καμία να πας στα 15+ χιλιάρικα.
Αλλά βρήκες ένα ωραίο μηχάνημα με 3 χιλιάρικα που παίζει το 90% του ακριβού....
Αλλά θα παίξεις σε αυτό για «την φουκαριάρα την τύχη μου» που δεν με έκανε πλούσιο....

Ναι, εσύ ήθελες εξ' αρχής τον προβολέα του 3χίλιαρου.
Και ναι, τον πήρες....

Με 'γεια :116:

Reaction score
249
Απάντηση: Ποιότητα προβολής στους κινηματογράφους.

Εδω που ειμαι εκτος αθηνας η εικονα που εχω στον προβολεα ειναι μακραν καλυτερη του κινηματογραφου
Το ηχητικο μου συστημα το εχει ανεχτει αλλα δεν αρεσε της γυναικας μου σε αντιθεση με τον προβολεα που εχει ενθουσιαστει
Τωρα τα χριστουγεννα ειδαμε και τον αρχοντα (για αυτη πρωτη φορα ) στον προβολεα και το απολαυσε τοσο πολυ που ειδαμε το πρωτο και το δευτερο μερος μαζι και μιλαμε για την εξτεντιτ εκδοση

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.790

Για να συνηθίσει αμέσως στην ιδέα του προβολέα και να της αρέσει πιο πολύ από το σινεμά, θα πρέπει η πρώτη ταινία που θα δει να είναι τύπου Pretty Woman.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

(ευτυχώς η δική μου έχει εκπαιδευτεί, αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν όρια)
Επιβεβαιώνω.
Όταν είχα πάει τον ενισχυτή και τα ηχεία για δοκιμή με ρώτησε γιατί δεν τα άφησα εκεί:111:.

Reaction score
383

Εμενα ρε συ η δικια μου γουσταρει το συστημα με τον αναμορφικο που εχω στημενο, το μαυρο ταβανι, μαυρο χαλι, κλπ.
Σε ολες αρεσει, φτανει να μη χρειαστει να το πληρωσουν. :137:

Reaction score
4

Εμενα ρε συ η δικια μου γουσταρει το συστημα με τον αναμορφικο που εχω στημενο, το μαυρο ταβανι, μαυρο χαλι, κλπ.
Σε ολες αρεσει, φτανει να μη χρειαστει να το πληρωσουν. :137:
Στο σαλόνι όλα αυτά η σε άλλο δωμάτιο?

Reaction score
383

Καποτε ηταν σαλονι. Τωρα ειναι το ''αλλο'' δωματιο. :142:

Reaction score
4

Καποτε ηταν σαλονι. Τωρα ειναι το ''αλλο'' δωματιο. :142:
Εμ... έτσι εξηγείται και δεν την ενοχλέι. Για κάνε αυτο με το μαύρο χαλι και το μαύρο ταβάνι στο σαλόνι και θα σου πω εγώ !!! :116:

Reaction score
1

Αυτές τις μέρες τα παιδιά μου είναι σχεδόν κάθε μέρα στα Village στο Ρέντη και έχουν δεί ότι παίζεται...μου έκανε εντύπωση όταν ο 12χρονος γιός μου, μου είπε ότι το Despicable me ήταν πολύ καλύτερο στο σπίτι απ' ότι στην αίθουσα !!!!! από μικρό κι από τρελλό λέει η παροιμία μαθαίνεις την αλήθεια :126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615
Όλες είναι καλύτερα στο σπίτι σε σχέση με οπoιοδήποτε Village:126:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Λοιπόν, μόλις γύρισα απο τα village Θεσσαλονίκης οπου είδα με την κόρη μου το Despicable me.
Η εικόνα ήταν επιπέδου dvd ( απο εφημερίδα) με συνεχής γραμμες κατα μήκος της οθόνης και ο ηχος ενα συνεχές βουητό.
Τζάμπα τα λεφτά.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

o κινηματογραφος ειναι ο Ναος της 7ης τεχνης
ειναΙ σαν ν'ακουω απο εναν χριστιανο πιστο, οτι δεν παει εκκλησια γιατι αναβει το κερι στο σπιτι, παραδειγμα!:137:

Reaction score
0
πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στα village στου Ρέντη και είδα το "Little Fockers".
Πρώτη φορά είδα ταινία 14:9 σε κινηματογράφο

Λογικά κανείς δεν ασχολήθηκε να δει αν η ταινία παίζει σε όλο το μήκος της οθόνης ή αν έμεινε στις διαστάσεις που δείχνει διαφημίσεις

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.794

πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στα village στου Ρέντη και είδα το "Little Fockers".
Πρώτη φορά είδα ταινία 14:9 σε κινηματογράφο

Λογικά κανείς δεν ασχολήθηκε να δει αν η ταινία παίζει σε όλο το μήκος της οθόνης ή αν έμεινε στις διαστάσεις που δείχνει διαφημίσεις

Κι όμως, σωστά την έδειξε: http://www.imdb.com/title/tt0970866/

Reaction score
4

Κι όμως, σωστά την έδειξε: http://www.imdb.com/title/tt0970866/
Μερικες φορες βρισκουμε και καινουριες παραγωγές στα dvd σε ΄΄παράξενα΄΄ aspect ratio.
Η αληθεια ειναι οτι σε ξενερώνει οτιδήποτε λιγότερο απο 1:85:1 με το 2:35:1 να είναι και το καλύτερο. (οτι πλησιέστερο στον ανθρώπινο ορίζοντα)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Μερικες φορες βρισκουμε και καινουριες παραγωγές στα dvd σε ΄΄παράξενα΄΄ aspect ratio.
Η αληθεια ειναι οτι σε ξενερώνει οτιδήποτε λιγότερο απο 1:85:1 με το 2:35:1 να είναι και το καλύτερο. (οτι πλησιέστερο στον ανθρώπινο ορίζοντα)
Όχι.Ό,τι πλησιέστερο στον ανθρώπινο ορίζοντα είναι τα 1,78/1(16/9) ή 1,85/1 καθότι το μάτι έχει σχεδόν 180° οριζόντιο οπτικό πεδίο και 100° κάθετο.

Humans have an almost 180-degree forward-facing horizontal field of view,....... In addition, the vertical range of the field of view in humans is typically around 100 degrees.
http://en.wikipedia.org/wiki/Field_of_view

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.264
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti