Golf 5 και 3δρομο

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Απάντηση: Golf 5 και 3δρομο

Τουτο εδω το θεμα τοχα ξεχασει.
Οποτε ας πουμε και κανα δυο λογακια για να του βαλουμε και ενα τελος.
Ενω αρχικα ολα πηγαινανε προς κατασκευη στο πατωμα(την ειχα ετοιμη κιολας),τελικα για λογους χωροταξιας και εξοικονομισης χωροχρονου,τα ενισχυτακια μου ειναι ενα με το πλατοκαθησμα.Εμπρος κατασκευατικε βαση στο κατω μερος απο το κολονακι του παρ-πριζ οπου και βαλαμε το midrange,ενω λιγο πιο πανω με κατασκευη παλι πηρε την θεση του το τουητερακι.Στις πορτες και στην εργοστασιακη θεση παιζει τωρα ενα 6,5'' midbass και στο πορτ-μπαγκαζ υπαρχει και ενα 12'' γουφερακι.
Σαν ηχος ειναι πολυ καλο.Δεν περιμενα με τιποτα οτι θα παιζει ετσι.Ας ειναι καλα ο Νικος (Alfa sound) με την τρομερη ικανοτητα του να ρυθμιζει και να βρισκει και τις καταλληλες γωνιες που θα εχει το καθε ηχειο,διαφορετικα τωρα θα τα ειχα βαψει μαυρα.......
Δεν θα πω αλλα οσον αφορα τον ηχο,γιατι ειναι απων ο ενας 2καναλος Brax,που δεν μας εκανε την χαρη να παιξει.Μεχρι να ερθει ο νεος και να ειναι ολο φουλ ενεργο,θα υποστουμε μια μικρη πικρα,αλλα εστω και ετσι ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Ας ειναι καλα ο Νικος που το ρυθμισε.:624::624:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μια χαρα ειναι ο ηχος σου Τακη, αλλα ο,τι περισσοτερο θα φτιαξει ο Νικος οπωσδηποτε θα ειναι τελειο!
Οσο για το Insignia, κινεζια αδοκιμαστη δε βαζω πανω!

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Golf 5 και 3δρομο

Μια χαρα ειναι ο ηχος σου Τακη, αλλα ο,τι περισσοτερο θα φτιαξει ο Νικος οπωσδηποτε θα ειναι τελειο!
Οσο για το Insignia, κινεζια αδοκιμαστη δε βαζω πανω!
το site της εταιρειας ειναι γερμανικο και δεν το κονωγια κινεζικο πραγμα.Θα παρακολουθω το θεμα και σου λεω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: Re: Golf 5 και 3δρομο

το site της εταιρειας ειναι γερμανικο και δεν το κονωγια κινεζικο πραγμα.Θα παρακολουθω το θεμα και σου λεω.
Ναι καλα, στο ...Μοναχο τα φτιαχνουν:135:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Golf 5 και 3δρομο

Δυστυχώς τράκαρε ο Τάκης σήμερα το μεσημέρι κι ευτυχώς που είναι ζωντανός.
Του την έπεσε ένα τζιπ άσχημα.
Προληπτικά μπήκε νοσοκομείο (θα βγεί αύριο) του έκαναν ράμματα στο χέρι.
Κρίμα, ήταν με πυρετό πριν την πρωτοχρονιά και τώρα σκ@τά.

Τελικά ένα καλό αυτοκίνητο είναι και συμβόλαιο ζωής.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οχι ρε ...
Τον παιρνω και δεν απανταει. Αφου ειναι καλα κατι ειναι κι αυτο. Γ@μω την ατυχια του γ@μω:141:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μολις μιλησαμε, καλα ειναι με ενα ραγισμα σε δαχτυλο, το αμαξι διαλυθηκε. Του βγηκε καθετα ενας μ@λ@κας με τζιπ Χιουντάι χωρις να ελεγξει και ευτυχως φρεναρισε και χτυπησε απο δεξια, παλι τυχερος στην ατυχια του (αν χτυπουσε απο αριστερα...)

Reaction score
245

το τζιπ που μου πεταχθικε απο εν ικοπεδο στα δεξια της πορειας μου και μου εκανε την καρδια περιβολι.Ακομα 1 μετρο και θα περναγε στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας ο μπαρμπας.

οπως πανε στην φωτο τα αυτο/τα,πηγαινα και εγω,αλλα απο αριστερα,πιο μεσα στον δρομο.Η γραμμη που βλεπετε στον δρομο ειναι η διαχωριστικη.Περασα δηλ στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας για να αποφυγω την συγκρουση,αλλα και παλι τιποτα.Ο μπαρμπας συνεχιζε να βγαινει και να κοιταζει δεξια του,αντι αριστερα οπως θα επρεπε να κανει.

Εκανα οτι μπορουσα,αλλα τελικα το μπαμ ηρθε.Λιγα ραματα στο δεξι χερι και ενα ραγισμενο δαχτυλο,με το γκολφ να ειναι κοματια σιδερο.Λεω δοξα το θεο που ειμαι ζωντανος(ποτε μην ξεχνατε την ζωνη,αυτη με εσωσε) και σας ευχομαι ποτε να μην νιωσετε την λαχταρα που πηρα εγω.Τωρα σας αφηνω,γιατι μου την εχει δωσει στα νευρα η ολη κατασταση και πρεπει να δω κανενα κολαρακι στην καφετερεια ωστε να μου περασει η στεναχωρια.Τα ματαξαναλεμε αδερφια τσαο

Reaction score
1.258
Φίλε μου περαστικά σου και καλά ξεμπερδέματα με την ασφαλιστική εταιρία !

Απλά να ξέρεις ότι θα προσπαθήσουν να σε κοροιδέψουν με εκβιαστικό τρόπο και να ΜΗΝ σου δώσουν όσα χρήματα δικαιούσαι ! Απο την στιγμή που υπάρχει τραυματισμός τότε το ποσό πολλαπλασιάζεται ! ! !

Καλό θα ήταν να μιλήσεις με ένα δικηγόρο ΑΜΕΣΑ για να κινηθείς δικαστικά ΑΜΕΣΑ !

Το καλύτερο θα ήταν να έχεις ARAG αλλά και με έναν ΚΑΛΟ δικηγόρο το ίδιο κάνει !

Αυτή την στιγμή έχεις την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ απέναντι σε όσους βρεθούν μελλοντικά στην θέση σου ! Την κοινωνική ευθύνη να ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ! Αν σου καταβάλουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ την ΠΛΗΡΗ αποζημίωσή σου τότε θα έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα μπροστά σαν κοινωνία ....

Και πάλι τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και καλά ξεμπερδέματα !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: Golf 5 και 3δρομο

.Τωρα σας αφηνω,γιατι μου την εχει δωσει στα νευρα η ολη κατασταση και πρεπει να δω κανενα κολαρακι στην καφετερεια ωστε να μου περασει η στεναχωρια.Τα ματαξαναλεμε αδερφια τσαο[/quote]
Eτσι ε; κι εμεις ανησυχησαμε:135:

Αντε περαστκα (στο...Γκολφακι εννοειται) και ποτε πια τετοια τρομαρα!

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Golf 5 και 3δρομο

Φίλε μου περαστικά σου και καλά ξεμπερδέματα με την ασφαλιστική εταιρία !

Απλά να ξέρεις ότι θα προσπαθήσουν να σε κοροιδέψουν με εκβιαστικό τρόπο και να ΜΗΝ σου δώσουν όσα χρήματα δικαιούσαι ! Απο την στιγμή που υπάρχει τραυματισμός τότε το ποσό πολλαπλασιάζεται ! ! !

Καλό θα ήταν να μιλήσεις με ένα δικηγόρο ΑΜΕΣΑ για να κινηθείς δικαστικά ΑΜΕΣΑ !

Το καλύτερο θα ήταν να έχεις ARAG αλλά και με έναν ΚΑΛΟ δικηγόρο το ίδιο κάνει !

Αυτή την στιγμή έχεις την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ απέναντι σε όσους βρεθούν μελλοντικά στην θέση σου ! Την κοινωνική ευθύνη να ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ! Αν σου καταβάλουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ την ΠΛΗΡΗ αποζημίωσή σου τότε θα έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα μπροστά σαν κοινωνία ....

Και πάλι τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και καλά ξεμπερδέματα !
πως μπορω να μαθω τι ποσο δικαιουμαι,ωστε να ξερω αν προσπαθουνε να με δουλεψουνε η' οχι.Το αμαξι ειναι διαλυμενο και ασυμφωρη η επισκευη του

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Απάντηση: Golf 5 και 3δρομο

.Τωρα σας αφηνω,γιατι μου την εχει δωσει στα νευρα η ολη κατασταση και πρεπει να δω κανενα κολαρακι στην καφετερεια ωστε να μου περασει η στεναχωρια.Τα ματαξαναλεμε αδερφια τσαο
Eτσι ε; κι εμεις ανησυχησαμε:135:

Αντε περαστκα (στο...Γκολφακι εννοειται) και ποτε πια τετοια τρομαρα![/quote]
πατριδα το αξι ειναι πλεον παρελθον.σε λιγο θα σου στειλω πμ με φωτογραφιες

Reaction score
245

Βάλε ρε αλητήριε και καμιά φωτό του Golf.....

δεν φαινοντε πολλα πραγματα.απο κοντα μονο βλεπεις το μερος οπου εχει αρπαξει σασι και πατωμα.την εφαγε το πανω μερος του θολου το οποιο υποχωρισε προς τα πισω και κατω.αιωνια του η μνημη.η καμπινα εμεινε σχεδον αθικτη

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.052

Τάκη το έμαθα τις προάλλες αλλά τώρα ξέκλεψα λίγο χρόνο για να μπω στο forum. Σου εύχομαι περαστικά χωρίς κατάλοιπα. Το αυτοκίνητο όντως δείχνει να έχει ζημιά που κάνει ασύμφορη την επισκευή του, αλλά εσύ να είσαι καλά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Ελπίζω στο επόμενο να μας δείξεις φωτογραφίες του ηχοσυστήματος, που σε αυτό παρέλειψες! :116:

Reaction score
245

Τάκη το έμαθα τις προάλλες αλλά τώρα ξέκλεψα λίγο χρόνο για να μπω στο forum. Σου εύχομαι περαστικά χωρίς κατάλοιπα. Το αυτοκίνητο όντως δείχνει να έχει ζημιά που κάνει ασύμφορη την επισκευή του, αλλά εσύ να είσαι καλά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Ελπίζω στο επόμενο να μας δείξεις φωτογραφίες του ηχοσυστήματος, που σε αυτό παρέλειψες! :116:
Τρακαρα με ατομο που ειχε ανασφαλιστο αυτοκινητο.Εμπλεξα ασχημα και τωρα τον λογο εχει ο δικηγορος μου.Το αμαξι μου με μεταχειρισμενα ανταλακτικα φτανειτα 10.000 ευρω η επισκευη του.Παει για πεταμα.Το χερι μου ποναει και δεν το βλεπω να ερχετε στα καλα του,ουτε σε 2 μηνες,συμφωνα με τους γιατρους.Προλαβε και εβγαλε ενας κολιτος μου το 99αρι,τους ενισχυτες και τα ηχεια,γιατι 2 ημερες μετα το τρακαρισμα μου κανανε ενα μικρο πλιατσικο στο αμαξι.Παλι καλα δηλ.Οσο για το νεο ηχοσυστημα θα αργισει αρκετα αφου δεν βλεπω να ξεμπλεκω ουτε σε 1 χρονο.Χρωσταμε το γκολφακι και φραγκα για νεο αμαξι δεν υπαρχουνε .Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας αδερφια.

Υ.Γ
Το καημενο το αμαξακι κενταγε σταυροβελιονια απο ηχο.Τωρα ουτε με ''ραψιμο'' δεν ερχετε στα ισια του.:110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos