Το συστημα μου

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Το συστημα μου

μπραβο!!!! ευγε!!!!!!

Ελα να πολλαπλασιαζομαστε οι λαμπατοι!!!!!! Τελικα κατι αρχιζει να λαμπιριζει στο av site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρηκες εσυ μωρη παρθενα ....ετσι??????:143::143::143:

Reaction score
2.420

Η γωνια μου που καθομαι και σας διαβαζω
.

Τα κουτια των ηχειων ειναι ιδιοκατασκευη απο την σειρα EROS της AUDIO SPECTRUM και ο ενισχυτης ειναι NAD 3020 ,τον πρωτο που εβγαλε η NAD.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ψηφιακα
AYON CD 1s και σε ρολο Dac

ενγραφεας SONY CDR W 33

PC κουτι Thermaltake DH 101
Το εσωτερικο επιλεχθηκε με την βοηθεια του Κωστα του Κογια και τον ευχαριστω δημοσια ,γιατι εγω με τα ψηφιακα δεν τα παω καλα.

Ειδες ο Κωστακης μας....μαλαμα ειναι .....το χρυσο μου!!!!!!!:142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Να ρωτησω τον φιλο aprasas...ενα θεμα που ανοιξες πριν με μια φωτο να το σβησω?
Αυτο που ανοιξες τωρα ειναι το σωστο?

Reaction score
2.420

Η στηριξη των μηχανηματων ειναι ιδιοκατασκευη μου.

Reaction score
2.420

Να ρωτησω τον φιλο aprasas...ενα θεμα που ανοιξες πριν με μια φωτο να το σβησω?
Αυτο που ανοιξες τωρα ειναι το σωστο?
Βλαση μπορεις να μου πεις για ποια φωτο λες?

Reaction score
2.420

Λαμπατες ομορφιες απο την γνωστη εδω και χρονια Cary με τον 98 να εχει παιξει σε ομολογουμενως πολλα σπιτια με πολλες μοντιφιες και πειραγματα!!!

Φιλε καλως μας ηρθες.....στο φωτο κλουβι με τις τρελλες!!!!!

Καλα το Tandberg ολα τα φραγκα φιλαρακι.....

Ετσι για την κουβεντα ....ειμαστε της μαυρης πλακας που γυριζει περισσοτερο η οχι?????:143::143::143:

Να υποθεσω οτι παιζεις και τιποτις φλακια απο το Pc σου η μονο για ταινιουλες το εχεις?

Ριχτααααααααα....................
Βλαση σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,ακομα δεν παιζω απο το PC γιατι δεν εχω καταληξει ακομα σε interface για να το συνδεσω με το DAC

Reaction score
2.420

Ε.......μα.. τι να λεμε τωρα!! αρχιζουν και ομορφαινουν τα ποστ!!
Τακη σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τις συμβουλες σου για τα καλωδια ιδιοκατασκευη.

Reaction score
1.777

Αντρεα και ενα μονοκλωνο ασημι θα σου ειναι ταμαμ με τα λοουθερ!!! οχι επαργυρο!

Reaction score
2.420

Αντρεα και ενα μονοκλωνο ασημι θα σου ειναι ταμαμ με τα λοουθερ!!! οχι επαργυρο!
Τακη ισως να εχεις δικιο αλλα εχω προβλημα με το χωρο ειναι γυρω στα 70τετραγ. και πρανες ταβανι με υψος στο μεγαλυτερο 6,5μ.και φοβαμαι μην χασω τις χαμηλες.

Reaction score
1.777

Ιδιοκατασκευη λυχνιομετρο

το επαγγελμα μου ειναι ηλεκτρολογος και με ενα φιλο ηλεκτρονικο το φτιαξαμε για να μετραμε τις 6550 και τις 6922 για τον προηγουμενο τελικο που ειχα τον ARS VT 200
Αντρεα στο λυχνιομετρο βαλε και μια λυχνια [ecc88] να οδηγας τις εξοδου για να τις μετρας και ως προς την διαγωγημοτητα. Τωρα μετρας μονο στατικα το ρευμα τους!

Reaction score
2.420

Αντρεα στο λυχνιομετρο βαλε και μια λυχνια [ecc88] να οδηγας τις εξοδου για να τις μετρας και ως προς την διαγωγημοτητα. Τωρα μετρας μονο στατικα το ρευμα τους!
ΑΑ..... γιαυτο Τακη δεν μου βγαιναν οι μετρησεις αλλα τωρα τον VT 200 τον εδωσα και το λυχνιομετρο αναπαυεται... παρεπιπτοντως οVT200 ειχε 16 λαμπες 6550 στην εξοδο και στην εισοδο 10 6922 χαμος.... και οδηγουσε τον Ερμη της AS. οταν ομως μπηκε ο CARY στην θεση του VT200 ειχε πολυ καλυτερη οδηγηση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ωραια πραγματα.Μερακληδικα.

Να σταματησεις να μιλας για την ηλικια σου.Υπαρχουν και αλλοι με την ιδια παθηση και ενοχλουνται:414:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.151
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla