- Reaction score
- 1.187
Απάντηση: Το συστημα μου
Καταπληκτικό!!! :622: :624:Tuner KENWOOD KT 615
Καταπληκτικό!!! :622: :624:Tuner KENWOOD KT 615
μπραβο!!!! ευγε!!!!!!
Ελα να πολλαπλασιαζομαστε οι λαμπατοι!!!!!! Τελικα κατι αρχιζει να λαμπιριζει στο av site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ψηφιακα
AYON CD 1s και σε ρολο Dac
ενγραφεας SONY CDR W 33
PC κουτι Thermaltake DH 101
Το εσωτερικο επιλεχθηκε με την βοηθεια του Κωστα του Κογια και τον ευχαριστω δημοσια ,γιατι εγω με τα ψηφιακα δεν τα παω καλα.
Βλαση μπορεις να μου πεις για ποια φωτο λες?Να ρωτησω τον φιλο aprasas...ενα θεμα που ανοιξες πριν με μια φωτο να το σβησω?
Αυτο που ανοιξες τωρα ειναι το σωστο?
Αυτο εδω http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=94021Βλαση μπορεις να μου πεις για ποια φωτο λες?
Ε.......μα.. τι να λεμε τωρα!! αρχιζουν και ομορφαινουν τα ποστ!!Χαρηκες εσυ μωρη παρθενα ....ετσι??????
Βλαση σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,ακομα δεν παιζω απο το PC γιατι δεν εχω καταληξει ακομα σε interface για να το συνδεσω με το DACΛαμπατες ομορφιες απο την γνωστη εδω και χρονια Cary με τον 98 να εχει παιξει σε ομολογουμενως πολλα σπιτια με πολλες μοντιφιες και πειραγματα!!!
Φιλε καλως μας ηρθες.....στο φωτο κλουβι με τις τρελλες!!!!!
Καλα το Tandberg ολα τα φραγκα φιλαρακι.....
Ετσι για την κουβεντα ....ειμαστε της μαυρης πλακας που γυριζει περισσοτερο η οχι?????:143::143::143:
Να υποθεσω οτι παιζεις και τιποτις φλακια απο το Pc σου η μονο για ταινιουλες το εχεις?
Ριχτααααααααα....................
Ναι ρε Βλασση γιατι εκανα δοκιμες πως θα τα περασω ,ευχαριστω.
Τακη σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τις συμβουλες σου για τα καλωδια ιδιοκατασκευη.Ε.......μα.. τι να λεμε τωρα!! αρχιζουν και ομορφαινουν τα ποστ!!
Τακη ισως να εχεις δικιο αλλα εχω προβλημα με το χωρο ειναι γυρω στα 70τετραγ. και πρανες ταβανι με υψος στο μεγαλυτερο 6,5μ.και φοβαμαι μην χασω τις χαμηλες.Αντρεα και ενα μονοκλωνο ασημι θα σου ειναι ταμαμ με τα λοουθερ!!! οχι επαργυρο!
Αντρεα στο λυχνιομετρο βαλε και μια λυχνια [ecc88] να οδηγας τις εξοδου για να τις μετρας και ως προς την διαγωγημοτητα. Τωρα μετρας μονο στατικα το ρευμα τους!Ιδιοκατασκευη λυχνιομετρο
το επαγγελμα μου ειναι ηλεκτρολογος και με ενα φιλο ηλεκτρονικο το φτιαξαμε για να μετραμε τις 6550 και τις 6922 για τον προηγουμενο τελικο που ειχα τον ARS VT 200
ΑΑ..... γιαυτο Τακη δεν μου βγαιναν οι μετρησεις αλλα τωρα τον VT 200 τον εδωσα και το λυχνιομετρο αναπαυεται... παρεπιπτοντως οVT200 ειχε 16 λαμπες 6550 στην εξοδο και στην εισοδο 10 6922 χαμος.... και οδηγουσε τον Ερμη της AS. οταν ομως μπηκε ο CARY στην θεση του VT200 ειχε πολυ καλυτερη οδηγηση.Αντρεα στο λυχνιομετρο βαλε και μια λυχνια [ecc88] να οδηγας τις εξοδου για να τις μετρας και ως προς την διαγωγημοτητα. Τωρα μετρας μονο στατικα το ρευμα τους!