Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Καλό Σ/Κ σε όλους!
Αυτή τη φορά θα "τραβήξουμε" προς τα νότια...

:107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.758

Σήμερα είναι 11/02/2011 η αλλιώς 11022011.

Διαβάζεται και ανάποδα!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.758

Ναι, είμαι λίγο κρυωμένος! :414:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327

Αμ δεν έχετε μόνο εκεί λεβέντη μου.
Εδω να δείς τι έχουμε?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327

Ο jargongr βάραγε το τηλ το μεσημέρι όσο έκανε μαγνητική η κυρά νίτσα , απο το ελενίτσα.
Εγω έβλεπα διάφορους όγκους και ο Σωτήρης βάραγε τηλ.
Δεν πειράζει Ολα οκ so far για την κυρά νίτσα....
Ουουουφ.....
Ζωή νάχει η μάνα μου ξεπέρασε εναν δύσκολο σκόπελο παιδιά.
Δύσκολο ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
33
Ρε τι κ@λόπαιδα μεγαλώνει ο κόσμος για παιδιά....
Είναι απίστευτο, πως είναι όλοι σοβαροί αλλά κανένας δεν ασχολείται με τα σκατόπαιδά του...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Ρε τι κ@λόπαιδα μεγαλώνει ο κόσμος για παιδιά....
Είναι απίστευτο, πως είναι όλοι σοβαροί αλλά κανένας δεν ασχολείται με τα σκατόπαιδά του...
Mα ακριβώς γι' αυτό είναι έτσι κάποια παιδιά, γιατί οι γονείς δεν ασχολούνται και ως γονείς, αλλά και προσφέροντας το καθημερινό παράδειγμά τους. Τώρα το γιατί δεν ασχολούνται, είναι άλλο θέμα. Πάντως δεν υπάρχουν κακά παιδιά, μόνο κακοί γονείς...
Υπάρχουν γύρω μας πάρα πολλές "σοβαρές" οικογένειες, τα παιδιά των οποίων θα έπρεπε κανονικά να τα έχει μαζέψει προ καιρού η Πρόνοια (αν υπήρχε)...

Reaction score
33
Καθόμουνα και έπινα τον καφέ μου και ξαφνικά ακούω ένα μπάπ στην αυλή, σηκώνομαι να δω και βλέπω ένα δεύτερο πορτοκάλι να προσγειώνεται και να διαλύεται πάνω στο αυτοκίνητό μου.
Κατεβαίνω να δω ποιος τα πετάει και βλέπω ένα κ@λόπαιδο να πετάει από τον 2ο όροφο της διπλανής οικοδομής πορτοκάλια στη στέγη....
Πάω να τους εξηγήσω 2-3 πραγματάκια.... :141:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Mα ακριβώς γι' αυτό είναι έτσι κάποια παιδιά, γιατί οι γονείς δεν ασχολούνται και ως γονείς, αλλά και προσφέροντας το καθημερινό παράδειγμά τους. Τώρα το γιατί δεν ασχολούνται, είναι άλλο θέμα. Πάντως δεν υπάρχουν κακά παιδιά, μόνο κακοί γονείς...
Υπάρχουν γύρω μας πάρα πολλές "σοβαρές" οικογένειες, τα παιδιά των οποίων θα έπρεπε κανονικά να τα έχει μαζέψει προ καιρού η Πρόνοια (αν υπήρχε)...
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τα παιδιά γίνονται ακριβώς όπως τα διαμορφώνουν οι γονείς τους με την παρέμβαση ή την απουσία τους. Για αυτό είπα "τι κ@λόπαιδα μεγαλώνει ο κόσμος "
Πήγα και είδα μια γκιόσα να πίνει σταυροπόδι το καφεδάκι της η οποία αρκέστηκε να πει μόνο "αλήθεια?'
Όχι της λέω, βαριόμουνα και ήρθα να κάνω χάπενινγκ!
Γκιόσα "ζήτα συγνώμη από τον κύριο"
Εγώ, " μετά την συγνώμη του υιού σου, σήκω να τα μαζέψεις τώρα"

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Mα ακριβώς γι' αυτό είναι έτσι κάποια παιδιά, γιατί οι γονείς δεν ασχολούνται και ως γονείς, αλλά και προσφέροντας το καθημερινό παράδειγμά τους. Τώρα το γιατί δεν ασχολούνται, είναι άλλο θέμα. Πάντως δεν υπάρχουν κακά παιδιά, μόνο κακοί γονείς...Υπάρχουν γύρω μας πάρα πολλές "σοβαρές" οικογένειες, τα παιδιά των οποίων θα έπρεπε κανονικά να τα έχει μαζέψει προ καιρού η Πρόνοια (αν υπήρχε)...
Αν δεν κανω λαθος , καπου ειχες γραψει ,για τα παιδια εξαρταται η ΠΑΣΤΑ τους οχι οι γονεις!:126:
:114:

Reaction score
4

Αν δεν κανω λαθος , καπου ειχες γραψει ,για τα παιδια εξαρταται η ΠΑΣΤΑ τους οχι οι γονεις!:126:
:114:
Σωστά. Αν μεγαλώνουν τρώγοντας μονο σοκολατίνες αλλάζει το θέμα... :143:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87