Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
2.601
Τότε να στέλνεις μουσική από το PC, ή το laptop, απευθείας στον προενισχυτή σου.
Τι το θες το streamer ;
Miα κάρτα ήχου χρειάζεσαι και τίποτα άλλο

Δεν έχεις λάπτοπ ;

Reaction score
1.501
Δεν πρόσεξες την λέξη ανταλλαγή.Δευτερον δεν έχω σκοπό να πληρώσω για κάτι που δεν χρειάζομαι κι επιβαρύνει την τιμη(προενισχυτης).Τρίτον, τα χρήματα που κοστίζει θα προτιμούσα να τα χρησιμοποιήσω για να βελτιώσω το σύστημα μου.θεωρώ το streamer απλώς λύση ανάγκης.Ενα cdr με κουτί.
Απλώς να ξέρεις ότι δεν προσφερει την απλότητα και την ευκολία να συνδέεσαι απευθείας με connect από tidal , Spotify από τις native εφαρμογες κλπ .

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το software dts Playfi. Οπότε από θέμα ευχρηστίας δε θα το έλεγα καλό …

Reaction score
6.897
Eνα wiim pro με ένα τέτοιο dac (αφού θέλουμε balanced εξόδους.......)

και ένα 30αρι για ενα ομοαξονικό

Αν θες συνδέεις στην usb και κανένα λαπτοπ που περισσεύει.

Μπορείς φυσικά στο laptop να πετάξεις volumio και τότε να μην χρειάζεσαι το streamer.......απλά για tidal θα χρειαστείς συνδρομή (νομίζω 6 ευρώ το μήνα).

Reaction score
192
δεν ξερω ποιο melco λες αλλα αν ειναι το στρεαμερ ειναι εξαιρετικο και περνας μεσα και ολα ρα cd σου.
Αλλιως για μια φθηνη λυση κοιτα εδω https://www.audiophonics.fr/en/dac-...AAeBhd-OFsWKydI_IhvnmmeSIcXztXC1OC_23-NZacBll
Αν πας παραπάνω δες το auralic Vega s1
Το auralic vega s1 δεν έχει εφαρμογή για android

Reaction score
1.501
Eνα wiim pro με ένα τέτοιο dac (αφού θέλουμε balanced εξόδους.......)

και ένα 30αρι για ενα ομοαξονικό

Αν θες συνδέεις στην usb και κανένα λαπτοπ που περισσεύει.

Μπορείς φυσικά στο laptop να πετάξεις volumio και τότε να μην χρειάζεσαι το streamer.......απλά για tidal θα χρειαστείς συνδρομή (νομίζω 6 ευρώ το μήνα).
7.5 ευρω. Μια χαρά το βρίσκω για να κάνει μια δοκιμή του σπορ .

Το auralic vega s1 δεν έχει εφαρμογή για android
Μπορεί να κάνει κάποιος τις ρυθμίσεις από το web interface μέσω browser και μετά είτε να χρησιμοποιεί τις native εφαρμογές streaming είτε upnp όπως bubble upnp

AURALiC Lightning DS for iOS
AURALiC Lightning DS for web browser (device setting only)
OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core required separately)

Reaction score
192
Μπορεί να κάνει κάποιος τις ρυθμίσεις από το web interface μέσω browser και μετά είτε να χρησιμοποιεί τις native εφαρμογές streaming είτε upnp όπως bubble upnp

AURALiC Lightning DS for iOS
AURALiC Lightning DS for web browser (device setting only)
OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core required separately)
Θα πάθει εγκεφαλικό ο ΠΑΗ 😆

Reaction score
6.897
7.5 ευρω. Μια χαρά το βρίσκω για να κάνει μια δοκιμή του σπορ .
δεν εννοώ την συνδρομή του Tidal..... αλλά την μηνιαία συνδρομή για το volumio (η free έκδοση υποστηρίζει spotify connect αλλά όχι Tidal),άρα πάμε στα 7.5+6.

Reaction score
3.082
Μια ζωή την έχουμε . Εφόσον μεγάλωσαν παιδιά σκυλιά γατιά … Πάρε κάτι να σου μείνει αφού αυτή είναι η χαρά σου …
Μισή χαρά.Για να την κάνω μιάμιση.Η άλλη μια,υποψιάζεσαι ποια είναι!
Μια ζωή την έχουμε . Εφόσον μεγάλωσαν παιδιά σκυλιά γατιά … Πάρε κάτι να σου μείνει αφού αυτή είναι η χαρά σου …
Σωστα.Γι αυτό δοκιμάστε καλώδια όσο προλαβαίνετε.Αυριο θα είναι αργά.

Reaction score
364
RIVO+. Απο τα κορυφαια streamer που γινεται ακομα καλυτερο με το ξεχωριστο τροφοδοτικο του Lineo5.
To full volumio ειναι δωρεαν φυσικα

Reaction score
3.082
@wnet,αυτό το αριστουργημα υπάρχει εκεί που "τριγυρνάς"; Αν μου το βρεις θα σου στείλω μια πολυπριζαρα! Καμμία σχέση με τις θήκες πούρων του κ. @christos77!Περιμένω!
The Mystery Lights: What happens when you turn the devil down

Last edited:

Reaction score
3.082
Ο κύβος ερρίφθη όμως θα περιμένω λιγάκι.Υπαρχει λόγος.Οταν θα το παραλάβω και θα το κοντραρω με το ATC(ποια κόντρα;Περίπατο θα κάνει το ATC!)θα παρουσιάσω τη συγκριτική δοκιμή.Καλωδια διαθέτουμε,στηρικτικα επίσης,αδικίες δεν κάνουμε.

Reaction score
5.531
Δεν πρόσεξες την λέξη ανταλλαγή.Δευτερον δεν έχω σκοπό να πληρώσω για κάτι που δεν χρειάζομαι κι επιβαρύνει την τιμη(προενισχυτης).Τρίτον, τα χρήματα που κοστίζει θα προτιμούσα να τα χρησιμοποιήσω για να βελτιώσω το σύστημα μου.θεωρώ το streamer απλώς λύση ανάγκης.Ενα cdr με κουτί.
Μια αλλη πιθανη λυση για να εχεις μια ψηφιακη πηγη για ολα, ειναι ενα cd player με ενσωματωμενο streamer.

Reaction score
38
Α,και μη δω κάποιο πακάκι για τροφοδοτικό! Θέλω κανονικό τριπολικο inlet ώστε να χρησιμοποιήσω καλύτερο καλώδιο ρεύματος.
Ολοι γνωριζουμε πως τα πολυ καλα καλωδια ρευματος δεν χρειαζονται καν streamer στην αλλη ακρη για να παιξουν😅

Reaction score
192
@wnet,αυτό το αριστουργημα υπάρχει εκεί που "τριγυρνάς"; Αν μου το βρεις θα σου στείλω μια πολυπριζαρα! Καμμία σχέση με τις θήκες πούρων του κ. @christos77!Περιμένω!
The Mystery Lights: What happens when you turn the devil down
Υπάρχει στο tidal αλλά δεν είναι live

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.310
@hawkwind78 Ο @Π.Α.Η. θα έκανε τη δουλειά του με το Raspberry που μου χάρισες;
Και πολύ καλά μάλιστα. Αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν θέλει rca. Ωστόσο νομίζω ότι κάτι αγόρασε αλλά δεν μας λέει. Θα μας το ανακοινώσει σε τεστ συγκριτικά με το atc.

Reaction score
3.082
Ολοι γνωριζουμε πως τα πολυ καλα καλωδια ρευματος δεν χρειαζονται καν streamer στην αλλη ακρη για να παιξουν😅
Δηλαδή παίζουν μόνα τους μουσική;Να και κάτι που δεν ήξερα!

Reaction score
3.082
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.Δυο από σας έγειραν τη ζυγαριά.Ο ένας γραπτώς,ο άλλος τηλεφωνικώς.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87