Στην γωνια του antkots

Reaction score
11
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Και να το κοτσαρεις Καραβελλουνινι αμα τα ακους σκεφτεσαι αυτα που γραψαν οι του ηχου και ξερεις απο ποιους θα αρχισεις τις σφαλιαρες!!!!!!!!!!!!!!:142::142::142:
Νταξ' άμα έχεις KRELL...

:107:

Reaction score
11

Μήπως στάρετε ΒURMESTER 909, (38.700 €), σε περιοδικό "HIGH FIDELITY" ναούμε; (Και δεν έχω και άδεια γι αυτό!).

:111:

Reaction score
11

Το βρήκα!

Αφού δεν απαντάτε θα βάλω για CAV για να μάθετε!

:142:

Reaction score
3.901

Σε εκθέσεις που τα άκουσα μου άρεσαν πολύ το 2009 στη μεγάλη αίθουσα, πλέηερ+προ+τελικός Μπουρμέστερ με ηχεία τις θηριώδεις κόρνες...τάδε.
Καταπληκτικό άκουσμα, ίσως το μόνο που έλλειπε ή χρειαζόταν "σάξιμο" ήταν το χαμηλοχαμηλό.
Μετά άλλαξε το σετάρισμα, μπήκε πλατώ και...όλα ξεφούσκωσαν!!!
Κάτι δεν, πολύ δεν ...ταίριαζε, δεν ξέρω τι έγινε αργοτέρως, πάντως πολύ τζούφιο ακούστηκε το πικάπι!!
Παλαιοτέρως πως, όταν τα Μπου...έπαιζαν με τα ομόσταυλα ηχεία, κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να καθήσω 5 λεπτά στο χώρο που επαίζασιν.
Μην προσβάλω κ τον κύριο που υπερηφάνως τα παρουσίαζε, τέλος πάντων παρουσίασα πυρετική κίνηση, σφίκσιμο αναπνευστικού κ άλλα συφτώματα ανωριμότητας στα πλαίσια ώριμης νευροφυτικής διαταραχής.

Reaction score
6
Στο audio ολα ειναι σχετικα και τα παντα μπορει να συμβουν οταν ψαχνομαστε.

Ολα ειναι θεμα χωρου , συστηματος ( και οχι μηχανηματων ), και...προσωπικου γουστου.

Οταν σημερα μας αρεσει κατι , δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας αρεσει αυριο η μεθαυριο.

Reaction score
460

Λοιπον,στον Ορφεα το συστημα μαλλον ειχε καποιο θεμα στησιματος.Θορυβος παντου,και δυναμικα ανυπαρκτα.
Το δε innovation compact δεν μπορεσαμε να το ακουσουμε καλα γιατι συντονιζε σαν τρελλο.
Το καλυτερο phono που δοκιμασαμε ηταν το clear audio balance.Η δε davinchi καταπληκτικη!!!
Την περασμενη εβδομαδα πηρα για δοκιμη το Krell kpe ref και το clear audio balance στο σπιτι μου.
Τα καλωδια που συνδεθηκαν ηταν τα kimper select 1136,1130(xlr),1036,1030(rca).
To krell επαιρνε μονο rca και το clear xlr η rca.
Με το κρελ (που ειναι φουλ παραμετροποιησιμο) η ντενον 304 επαιξε παρα πολυ καλα!Το clear δεν μπορεσε να την παρακολουθησει απολυτα με αποτελεσμα να εχει υποδεεστερο ηχο (λιγο ομως).
Οταν ομως μπηκε η benz gold (ΜC 20) επανω(ευγενικη παραχωρηση του Γιωργου), το clear απογειωθηκε,αλλος ηχος,ατακες χτυπηματα εκταση και ολα αυτα που μπορουν να χαρακτηρισουν ενα μεγαλο ηχο ηταν εκει.
Το εν λογω μηχανακι το εχω ακουσει πολλες φορες και παντα εμενα ενθουσιασμενος!Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που το αγορασα χωρις κανεναν ενδοιασμο!!!(εχει παραγγελθει και το μηχανακι με την υποστηριξη μπαταριας της ιδιας μαρκας).
Τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα θα σας τα πω αλλα μην γελασετε,ειδικα εσυ Καραβελε.
Στο συστημα τοποθετηθηκαν-αγορασθηκαν(2 ζευγη) τα εκπληκτικα ιντερκονεκτ kimper 1136 τα οποια τοποθετηθηκαν τον ενα ζευγος σε προ και τελικους,και το αλλο απο phono προς τον προ (αντικατεσθησαν τα cardas golden reference,τα οποια για τα χρηματα τους ειναι εκπληκτικα).
Η αποφαση που πηρα για το πλατω ηταν η εξης,αγορασθηκε ο βραχιονας της sme iv και arm board για την τοποθετηση του επανω στο 1210μκιι.
Η κεφαλη που θα παιξει (και εχει ηδη παραγγελθει) ειναι η benz lp s.
Εαν το 1210 δεν αποδωσει τα αναμενομενα θα αντικατασταθει με καποιο αλλο πλατω που θα επιλεξω τοτε,αλλα η καλη μαγια θα υπαρχει (phono clear audio ballance-βραχιονας sme iv-κεφαλη benz lp s).
Νομιζω οτι πρεπει να δωσω μια ευκαιρεια στο παλαιμαχο (1210 μκιι).
Ολο αυτο το εγχειρημα δεν ηταν ευκολο και για να παρθουν καποιες αποφασεις περασαν κοντα 2 μηνες.
Θα εχετε νεα απο το ολο ματσαρισμα οταν στηθει.
Θα ηθελα να ευχαριστησω (με την σειρα που μιλησα μαζι τους) καποιους φιλου απο το σαιτ αυτο που πραγματικα με βοηθησαν και χωρις αυτους δεν θα ειχα κανει τιποτα,Κ.Κογιας,Κ.Ear,PeterMeni,Manos 58,Κ.Παππας,Γιωργος (geovaz),Γ.Μαρκου,Μιχαλης (miles),Ν. Μενδρινος,Δ.Σταματακος,Γ.Οικονομιδης (απο Δραμα),και τον Β.Τσαντουλη.
Ολοι αυτοι οι φιλοι επαιξαν σημαντικο ρολλο στο ολο αποτελεσμα και με βοηθησαν με τις συζητησεις που καναμε τα μεγιστα.
Οι δε, Κ.Παππας,Γιωργος (geovaz),Γ.Μαρκου,Β.Τσαντουλης ηταν και ειναι σε μονιμη ανοικτη γραμμη επικοινωνιας μαζι μου,και τους ζητω συγνωμη εαν τους ταλαιπωρησα.
Η συνεχεια ερχεται......

Reaction score
11

Η αποφαση που πηρα για το πλατω ηταν η εξης,αγορασθηκε ο βραχιονας της sme iv και arm board για την τοποθετηση του επανω στο 1210μκιι.
Εαν το 1210 δεν αποδωσει τα αναμενομενα θα αντικατασταθει με καποιο αλλο πλατω που θα επιλεξω τοτε,αλλα η καλη μαγια θα υπαρχει (phono clear audio ballance-βραχιονας sme iv-κεφαλη benz lp s).

Η συνεχεια ερχεται......

:446:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Και αλλος ενας ευτυχισμενος νεος που εκπληρωσε το ονειρο του υπο την σκεπην του AVSITE................εεεε να μην παινεψουμε το τσαρδι μας!!!!!!!!!!!!

ΕΥΓΕ ΜΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:138::138::138:

Reaction score
1.685

Πιστευω η "επεμβαση - μεταμορφωση" του sl που θα γινει απο εμενα (ειναι ευτυχως η δυστηχως η τριτη φορα που κανω κατι αντιστοιχο σε sl μεχρι τωρα) μαλλον αυτην την εβδομαδα να καλυφτει απο μερικες φωτογραφιες για να δειτε τα σταδια αλλα και το αποτελεσμα....

Ειμαι (ειμαστε) σιγουροι οτι το ηχητικο αποτελεσμα θα ειναι ισαξιο του βραχιονα και της κεφαλης (αφου το μεγιστο βαρος πεφτει σχεδον παντα σ αυτα), και ελπιζω το πλατω να μην δυσκολεψει το εργο τους σε μεγαλο βαθμο...

Reaction score
3.901

Μπράβο ρε Κωστή.

Θάταν αμαρτία να ΜΗΝ τεκμηριωθεί φωτογραφικά η αλλαγή του βραχίωνα!

Reaction score
2.248

Ο Κώστας θα είναι ο χειρούργος, εγώ ο αναισθησιολόγος και ο Αντώνης ο μπαμπάς που θα περιμένει τα αποτελέσματα της γέννας :128:

Reaction score
1.619
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Λοιπον,στον Ορφεα το συστημα μαλλον ειχε καποιο θεμα στησιματος.Θορυβος παντου,και δυναμικα ανυπαρκτα.
Το δε innovation compact δεν μπορεσαμε να το ακουσουμε καλα γιατι συντονιζε σαν τρελλο.
Το καλυτερο phono που δοκιμασαμε ηταν το clear audio balance.Η δε davinchi καταπληκτικη!!!
Την περασμενη εβδομαδα πηρα για δοκιμη το Krell kpe ref και το clear audio balance στο σπιτι μου.
Τα καλωδια που συνδεθηκαν ηταν τα kimper select 1136,1130(xlr),1036,1030(rca).
To krell επαιρνε μονο rca και το clear xlr η rca.
Με το κρελ (που ειναι φουλ παραμετροποιησιμο) η ντενον 304 επαιξε παρα πολυ καλα!Το clear δεν μπορεσε να την παρακολουθησει απολυτα με αποτελεσμα να εχει υποδεεστερο ηχο (λιγο ομως).
Οταν ομως μπηκε η benz gold (ΜC 20) επανω(ευγενικη παραχωρηση του Γιωργου), το clear απογειωθηκε,αλλος ηχος,ατακες χτυπηματα εκταση και ολα αυτα που μπορουν να χαρακτηρισουν ενα μεγαλο ηχο ηταν εκει.
Το εν λογω μηχανακι το εχω ακουσει πολλες φορες και παντα εμενα ενθουσιασμενος!Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που το αγορασα χωρις κανεναν ενδοιασμο!!!(εχει παραγγελθει και το μηχανακι με την υποστηριξη μπαταριας της ιδιας μαρκας).
Στο συστημα τοποθετηθηκαν-αγορασθηκαν(2 ζευγη) τα εκπληκτικα ιντερκονεκτ kimper 1136 τα οποια τοποθετηθηκαν τον ενα ζευγος σε προ και τελικους,και το αλλο απο phono προς τον προ (αντικατεσθησαν τα cardas golden reference,τα οποια για τα χρηματα τους ειναι εκπληκτικα).
Ολο αυτο το εγχειρημα δεν ηταν ευκολο και για να παρθουν καποιες αποφασεις περασαν κοντα 2 μηνες.
Θα εχετε νεα απο το ολο ματσαρισμα οταν στηθει.
Θα ηθελα να ευχαριστησω (με την σειρα που μιλησα μαζι τους) καποιους φιλου απο το σαιτ αυτο που πραγματικα με βοηθησαν και χωρις αυτους δεν θα ειχα κανει τιποτα,Κ.Κογιας,Κ.Ear,PeterMeni,Manos 58,Κ.Παππας,Γιωργος (geovaz),Γ.Μαρκου,Μιχαλης (miles),Ν. Μενδρινος,Δ.Σταματακος,Γ.Οικονομιδης (απο Δραμα),και τον Β.Τσαντουλη.
Ολοι αυτοι οι φιλοι επαιξαν σημαντικο ρολλο στο ολο αποτελεσμα και με βοηθησαν με τις συζητησεις που καναμε τα μεγιστα.
Οι δε, Κ.Παππας,Γιωργος (geovaz),Γ.Μαρκου,Β.Τσαντουλης ηταν και ειναι σε μονιμη ανοικτη γραμμη επικοινωνιας μαζι μου,και τους ζητω συγνωμη εαν τους ταλαιπωρησα.
Η συνεχεια ερχεται......
Δε θέλω να το παινευτώ, αλλά από ότι βλέπω κάνεις αυτό που σου πρότεινα. Το πείραμά σου το περιμένουμε (υποθέτω δηλαδή για τους υπόλοιπους, εγώ πάντως σίγουρα) με μεγάλη ανυπομονησία! Να μάθουμε εντέλει και στην πράξη μέχρι που πάνε οι δυνατότητες του ΜΚΙΙ!

Πάντως αν εντέλει δεν ικανοποιηθείς από το συνδυασμό, επαναλαμβάνω ότι θέτω υποψηφιότητα για το 1210!!!!

Reaction score
460

Ο Κώστας θα είναι ο χειρούργος, εγώ ο αναισθησιολόγος και ο Αντώνης ο μπαμπάς που θα περιμένει τα αποτελέσματα της γέννας :128:
Φοβερο τιμ.Η θα σκοτωθουμε η θα δοξαστουμε:142::142::142::142:Οπωσδηποτε θα καλυψουμε φωτογραφικα το ολο θεμα που πιστευω θα μας δικαιωσει.
Βεβαια το κυνηγι για πλατω δεν σταματαει εδω,απλα παιρνει μια αναβολη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan