Στην γωνια του antkots

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

το συγκεκριμενο μπρατσονι το εχει φιλος απο κηφισια στο δικο του , μαζι με αλλες μοντιφιες.Απο οσο λεει το μασινι ειναι αλλου

Reaction score
11

το συγκεκριμενο μπρατσονι το εχει φιλος απο κηφισια στο δικο του , μαζι με αλλες μοντιφιες.Απο οσο λεει το μασινι ειναι αλλου
Αφού είναι αλλού πως είναι τόσο σίγουρος...

Τέλος πάντων άμα το φέρει πίσω, στο σπίτι του, αν θέλεις, ρίξε φωτό να τσεκάρουμε και μεις!

:107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν το συζητω οτι θα εχουμε φωτο

Reaction score
1.685

Συντομα θα υπαρχουν και οι δικες μας φωτογραφιες, για να δουμε τι θα ....ακουσουμε.

Reaction score
1.815
Aααααααα κι εγώ θέλωωωωω!!!!!!
(Να ακούσω βρε παιδιά όχι να πάρω... Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!!:143::144:)

Reaction score
3.901

.....................................................
Οταν ομως μπηκε η benz gold (ΜC 20) επανω(ευγενικη παραχωρηση του Γιωργου), το clear απογειωθηκε,αλλος ηχος,ατακες χτυπηματα εκταση και ολα αυτα που μπορουν να χαρακτηρισουν ενα μεγαλο ηχο ηταν εκει.
Το εν λογω μηχανακι το εχω ακουσει πολλες φορες και παντα εμενα ενθουσιασμενος!Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που το αγορασα χωρις κανεναν ενδοιασμο!!!(εχει παραγγελθει και το μηχανακι με την υποστηριξη μπαταριας της ιδιας μαρκας).
..........................................................................
...........................................................................
Η αποφαση που πηρα για το πλατω ηταν η εξης,αγορασθηκε ο βραχιονας της sme iv και arm board για την τοποθετηση του επανω στο 1210μκιι.
Η κεφαλη που θα παιξει (και εχει ηδη παραγγελθει) ειναι η benz lp s.
..............................................................
Ολο αυτο το εγχειρημα δεν ηταν ευκολο και για να παρθουν καποιες αποφασεις περασαν κοντα 2 μηνες.
Θα εχετε νεα απο το ολο ματσαρισμα οταν στηθει.
...............................................
Η συνεχεια ερχεται......
Δηλαδή Anton αγόρασες 2 phono? Mε μπέρδεψες με το τροφοδοτικό μπαταρίας ρε κύριε!!
Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα που θα πάρεις απο την Benz που παρήγγειλες θα είναι πολλαπλάσιο της Benz που άκουσες?
Εγώ θα περίμενα να δοκίμαζες πρώτα την φθηνή Benz πάνω στον SME και αναλόγως να αποφασίσεις.
Τον λόγο πιστεύω να τον καταλαβαίνεις μετά το ταξίδι σου στα αναλογικά νερά...των εκπλήξεων!
Ήταν πολύ ενδιαφέρον -για πολλούς λόγους- το θέμα που άνοιξες και εξακολουθεί νάχει ενδιαφέρον για τη συνέχειά του.
Στο γνωστό ΚΑΒ υπάρχει -προς πώληση- μια βάση στήριξης του SL με ικανότητα μείωσης (λέει) κάποιων απο τους συντονισμούς του.
Έχεις ακούσει κάτι περί τούτου?
Άντε συνέχισε το ταξίδι το ωραίο να περνάμε κ μείς καλά ρε φίλε!!

Reaction score
11

Δηλαδή Anton αγόρασες 2 phono? Mε μπέρδεψες με το τροφοδοτικό μπαταρίας ρε κύριε!!
Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα που θα πάρεις απο την Benz που παρήγγειλες θα είναι πολλαπλάσιο της Benz που άκουσες?
Εγώ θα περίμενα να δοκίμαζες πρώτα την φθηνή Benz πάνω στον SME και αναλόγως να αποφασίσεις.
Τον λόγο πιστεύω να τον καταλαβαίνεις μετά το ταξίδι σου στα αναλογικά νερά...των εκπλήξεων!
Ήταν πολύ ενδιαφέρον -για πολλούς λόγους- το θέμα που άνοιξες και εξακολουθεί νάχει ενδιαφέρον για τη συνέχειά του.
Στο γνωστό ΚΑΒ υπάρχει -προς πώληση- μια βάση στήριξης του SL με ικανότητα μείωσης (λέει) κάποιων απο τους συντονισμούς του.
Έχεις ακούσει κάτι περί τούτου?
Άντε συνέχισε το ταξίδι το ωραίο να περνάμε κ μείς καλά ρε φίλε!!

Η ΚΑΒ προσφέρει μία τρομερή σειρά βελτίωσης του ΜΚ 2!

Bέβαια τα περισσότερα από αυτά δεν χρειάζονται, αν έχει κανείς το ΜΚ 1!

Tέλος πάντων, όσο περισσότερο προσπαθείτε τόσο περισσότερο πλησιάζετε...

:142:

Reaction score
3.901

Η ΚΑΒ προσφέρει μία τρομερή σειρά βελτίωσης του ΜΚ 2!
........................................

:142:
Χρήστο αν θέλεις -κ δεν ενοχλεί τον Αντουάν- γράψε τι θεωρείς οκ απο τις αναβαθμίσεις του SL.
Αλλέως πως, ας το πάμε στο γνωστό κλαμπ!

Reaction score
460

Χρήστο αν θέλεις -κ δεν ενοχλεί τον Αντουάν- γράψε τι θεωρείς οκ απο τις αναβαθμίσεις του SL.
Αλλέως πως, ας το πάμε στο γνωστό κλαμπ!
Δεν με ενοχλει καθολου!!Καθε αλλο,ειμαι ολος αυτια και αναμενω:201::201::201::201::201::201::201::201::201::201::201::140::140::140::140:
Χρηστο ξεκινα οσο ειναι νωρις,και δεν εχουμε αρχισει την εγχειρηση με τον Κωστα.

Reaction score
11

Φίλοι μου εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις:

(Mε δύο λόγια, 1)βραχίονας, 2)εξωτερικό και καλύτερο τροφοδοτικό, 3)καλύτερο ματ, (αμφιλεγόμενο), 4)καλύτερα ποδαράκια απορρόφησης,

και κάτι που δεν αναφέρεται στα link που σας δίνω, κόλλημα στο σασί η κατάργηση του damping layer, κατόπιν δοκιμών, για καλύτερο συνδυασμό με το δικό μας setup.).

1)"Από ένα άσχημο παππί σε έναν υπέροχο κύκνο":

http://www.soundhifi.com/sl1200/index.htm

2)KAB USA με βαθύτατη γνώση, παραγωγή δικών της βελτιωμένων εκδόσεων ΜΚ 2 (!!!), και συγγραφή τριών "white papers" για το MK 2:

http://www.kabusa.com/frameset.htm?/m1200.htm

3)Εδώ στοιχεία, φωτό και ανάλυση περί "damping layer":

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=68231&page=16

:107:

Reaction score
1.815
Εγώ πάντως θέλω να κάνω μια πρόταση για το τέλος της αναζήτησής σου Αντώνη.
Μόλις ετοιμάσεις και αναβαθμίσεις το ΜΚ2 σου, να φέρει ο Μάρκου το δικό του το ανακαλωδιομένο κι εγώ το δικό μου το "απείραχτο" και να ακούσουμε τις διαφορές...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Μόλις ετοιμάσεις και αναβαθμίσεις το ΜΚ2 σου, να φέρει ο Μάρκου το δικό του το ανακαλωδιομένο κι εγώ το δικό μου το "απείραχτο" και να ακούσουμε τις διαφορές...
Μεσα!!

Reaction score
6.814
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Ρε φίλε για να είναι σωστό αυτό πρέπει να φοράτε και
στα τρία την ίδια κεφαλή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.418

περιμένω πλήρη (φωτογραφικά και επεξηγηματικά) κάλυψη της αναβάθμισης του πλατό, νομίζω πως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πολύ κόσμο (του πικάπ) αυτή η ιστορία και επιτρέψτε μου (γι αυτό το λόγο) να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες!

Reaction score
460

Θα εχουμε πληρη φωτογραφικη καλυψη της "επεμβασης" αυτης.Σε ευχαριστουμε πολυ Κωστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957