Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Απάντηση: Στην γωνια του antkots
Ρε σείς, λυσσάξατε,:142: ΜΚ 2 και οχι MK II.
Ρε σείς, λυσσάξατε,:142: ΜΚ 2 και οχι MK II.
Αφού είναι αλλού πως είναι τόσο σίγουρος...το συγκεκριμενο μπρατσονι το εχει φιλος απο κηφισια στο δικο του , μαζι με αλλες μοντιφιες.Απο οσο λεει το μασινι ειναι αλλου
Δηλαδή Anton αγόρασες 2 phono? Mε μπέρδεψες με το τροφοδοτικό μπαταρίας ρε κύριε!!.....................................................
Οταν ομως μπηκε η benz gold (ΜC 20) επανω(ευγενικη παραχωρηση του Γιωργου), το clear απογειωθηκε,αλλος ηχος,ατακες χτυπηματα εκταση και ολα αυτα που μπορουν να χαρακτηρισουν ενα μεγαλο ηχο ηταν εκει.
Το εν λογω μηχανακι το εχω ακουσει πολλες φορες και παντα εμενα ενθουσιασμενος!Δεν ειναι τυχαιο λοιπον που το αγορασα χωρις κανεναν ενδοιασμο!!!(εχει παραγγελθει και το μηχανακι με την υποστηριξη μπαταριας της ιδιας μαρκας).
..........................................................................
...........................................................................
Η αποφαση που πηρα για το πλατω ηταν η εξης,αγορασθηκε ο βραχιονας της sme iv και arm board για την τοποθετηση του επανω στο 1210μκιι.
Η κεφαλη που θα παιξει (και εχει ηδη παραγγελθει) ειναι η benz lp s.
..............................................................
Ολο αυτο το εγχειρημα δεν ηταν ευκολο και για να παρθουν καποιες αποφασεις περασαν κοντα 2 μηνες.
Θα εχετε νεα απο το ολο ματσαρισμα οταν στηθει.
...............................................
Η συνεχεια ερχεται......
Δηλαδή Anton αγόρασες 2 phono? Mε μπέρδεψες με το τροφοδοτικό μπαταρίας ρε κύριε!!
Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα που θα πάρεις απο την Benz που παρήγγειλες θα είναι πολλαπλάσιο της Benz που άκουσες?
Εγώ θα περίμενα να δοκίμαζες πρώτα την φθηνή Benz πάνω στον SME και αναλόγως να αποφασίσεις.
Τον λόγο πιστεύω να τον καταλαβαίνεις μετά το ταξίδι σου στα αναλογικά νερά...των εκπλήξεων!
Ήταν πολύ ενδιαφέρον -για πολλούς λόγους- το θέμα που άνοιξες και εξακολουθεί νάχει ενδιαφέρον για τη συνέχειά του.
Στο γνωστό ΚΑΒ υπάρχει -προς πώληση- μια βάση στήριξης του SL με ικανότητα μείωσης (λέει) κάποιων απο τους συντονισμούς του.
Έχεις ακούσει κάτι περί τούτου?
Άντε συνέχισε το ταξίδι το ωραίο να περνάμε κ μείς καλά ρε φίλε!!
Χρήστο αν θέλεις -κ δεν ενοχλεί τον Αντουάν- γράψε τι θεωρείς οκ απο τις αναβαθμίσεις του SL.Η ΚΑΒ προσφέρει μία τρομερή σειρά βελτίωσης του ΜΚ 2!
........................................
:142:
Δεν με ενοχλει καθολου!!Καθε αλλο,ειμαι ολος αυτια και αναμενω:201::201::201::201::201::201::201::201::201::201::201::140::140::140::140:Χρήστο αν θέλεις -κ δεν ενοχλεί τον Αντουάν- γράψε τι θεωρείς οκ απο τις αναβαθμίσεις του SL.
Αλλέως πως, ας το πάμε στο γνωστό κλαμπ!
Μεσα!!Εγώ πάντως θέλω να κάνω μια πρόταση για το τέλος της αναζήτησής σου Αντώνη.
Μόλις ετοιμάσεις και αναβαθμίσεις το ΜΚ2 σου, να φέρει ο Μάρκου το δικό του το ανακαλωδιομένο κι εγώ το δικό μου το "απείραχτο" και να ακούσουμε τις διαφορές...
Ρε φίλε για να είναι σωστό αυτό πρέπει να φοράτε καιΕγώ πάντως θέλω να κάνω μια πρόταση για το τέλος της αναζήτησής σου Αντώνη.
Μόλις ετοιμάσεις και αναβαθμίσεις το ΜΚ2 σου, να φέρει ο Μάρκου το δικό του το ανακαλωδιομένο κι εγώ το δικό μου το "απείραχτο" και να ακούσουμε τις διαφορές...
Aυτά είναι!!Υπάρχουν 3 ολόιδιες DENON DL-304, αστραυτερές και έτοιμες για testing!!