Στην γωνια του antkots

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Καλο καλωδιο το μηδεν καλωδιο.
Δηλαδη καμμια επιδραση στον ηχο του συστηματος.
Αμα βαζει την χροια του ειναι σαν να παιζεις με Equalizer.
Kαι το καθε καλωδιο με τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα του και την γεωμετρια του βαζει την προσωπικοτητα του.Το ποια αρεσει στον καθενα και το ποια χρειαζεται το καθε σετ ενισχυτικων -ηχειων για να πει το ποιημα του ειναι θεμα γουστου.
Συνεπως ειτε διορθωνεις (ταιριαζεις στα γουστα σου )με αλλαγη μηχανηματος η παιζεις με καλωδια.
Η χρησιμοποιεις μια Metric καρτα ηχου με το αναλογο software και φερνεις τον ηχο σου ειτε σωστα ειτε αρεστα(σχεση χωρου ακροασης-μηχανηματων αναπαραγωγης)
Ευτυχως σημερα υπαρχουν λυσεις τεκμηριωμενες και οχι βουντου και φιδογαλα.
Το τι επιλεγει ο καθενας μας εναποκειται στον Χαϊφιντελιστικο πατριωτισμο του.

Reaction score
1.777

:446:
Καλο καλωδιο το μηδεν καλωδιο.
Kαι το καθε καλωδιο με τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα του και την γεωμετρια του βαζει την προσωπικοτητα του.Το ποια αρεσει στον καθενα και το ποια χρειαζεται το καθε σετ ενισχυτικων -ηχειων για να πει το ποιημα του ειναι θεμα γουστου.
Συνεπως ειτε διορθωνεις (ταιριαζεις στα γουστα σου )με αλλαγη μηχανηματος η παιζεις με καλωδια.
Η χρησιμοποιεις μια Metric καρτα ηχου με το αναλογο software και φερνεις τον ηχο σου ειτε σωστα ειτε αρεστα(σχεση χωρου ακροασης-μηχανηματων αναπαραγωγης)
+ 10000000000000000000000000000

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

τι που είναι?

...κοιμάται...γέρος άθρωπος...πάρτον την ώρα του τσαγιού!!
Δηλαδη δεν παιζει να εχω εργασια μεσημβρινη βρε αθεοφοβε...
Ουτε να μην ξημεροβραδυαζομαι μεσα στο site.

Eιχα συσκεψη με τον Μορφεα (οχι της Τune Audio) για θεματα τρεχουσας καθημερινοτητας.
Σε σωζει που δεν δουλευουν τα spoiler και θελω να μεινω μελος του site.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καλο καλωδιο τομηδεν καλωδιο.

τα δυο bold πιο πανω δεν κολλανε.
καθε καλωδιο εχει χροιες, αν δεν θελεις να αλλαξεις μηχανηματα , αλλαζεις καλωδια.
Αν θες βεβαια, οπως ειπες ο καθενας κανει οτι θελει

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Φιλε Argi υποκλινομαι στην εμπειρια σου.(Εχω πολυ μικρη εμπειρια ακροασης καλωδιων)
και συμφωνω οτι τα καλωδια παιζουν(ενω δεν θα οφειλαν ΙΜΗΟ)

Αυτο που λεω ειναι οτι εαν ενα μηχανημα 5-10 η 20 .000 € χρειαζεται 2-3 η 13 .000 καλωδιο για να αναδειξει τα αερινα μεσοϋψηλα του και επειτα με μια αλλαγη τα χανει και φτου απο την αρχη ειναι πεδιον απατηλων ονειρων λαμπρο.Και το θεμα γυροφερνει στα γουστα,τα αυτια και τις τσεπες των απανταχου επιτηδειων.Απεχει του σωστου ομως.
Ειναι προκληση ενα καλωδιο να στοιχιζει ενα ετησιο εισοδημα μισθωτου.
Λιγο χαλκο,λιγο ασημι και γρια Ηπειρωτισα που πλεκει καλα κοτσιδα χρειαζεται.
(κατα το ..........λιγο κρασι ,λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου).

Προσωπικα θα εδινα 5.000 € εφ'απαξ σε metric halo ULN 8 &Mac και θα ειχα οτι χροια θελω οποτε την θελω και σε οποιο μουσικο κομματι την θελω.Μου φαινεται πολυ πιο ορθολογικη προσεγγιση.

ΥΓ και πολλα αλλα ακομα για να μην φωναζει ο Ζαπαντης,ο Κωσταυτιας και οι λοιποι οτι παει χαραμι το μηχανακι.

Reaction score
6.816

Ξερει μηπως καποιος μια εταιρεια Ωμεγα που κατασκευαζει αντικραδασμικες πλατφορμες(ραφια-βασεις) απο σφενδαμο π.χ,για την εξαλιψη αδρανειας των μηχανηματων?
Τον σφένδαμο τον ανέφερες τυχαία ή λόγω πυκνότητας ξύλου ή
για κάποιο άλλο λόγο?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συμπαθεστατε Μανο,
θα ξυσω λιγες πληγες , αλλα δεν γινεται αλλιως.
Παμε λοιπον.
1 το εχω ξαναπει ουτε τα καλωδια ουτε οι συσκευες κοστιζουν οσο πωλουνται, σεβομαι ενα καλωδιο , γιατι απλα δεν μπορω να το αντιγραψω.
Γιαυτο και το πληρωνω, δεν συμφωνω με την τιμη βεβαια.
2 γνωστος ελληνας κατασκευαστης (ας μην πω ποιος) εφερε καποιον προιον σπιτι μου.
Τα αποτελεσματα ηταν απιστευτα (στο συτημα μου βεβαια -και στ αυτια μου).
Ευτυχως για μενα μπορεσα να τα αντιγραψω , γλυτωσω περιπου 4500 ευρω.Ποσο οχι μικρο για μενα.
Και ξερεις ? ενα προιον οποια και αν ειναι η αποδοση του (ας πουμε ψηλη)
απο την στιγμη που αντιγραφεται χανει τηναξια και τον οποιο σεβασμο προς αυτο.Ενα καλωδιο-ενισχυτης δεν αντιγραφεται ευκολα γιαυτο και τα σκαμε χοντρα.
Ο ελληνας κατασκευαστης ειναι χειροτερος απο τους πανηγυριτζηδες,
Αυτους που βλεπουν ενα μπλιμπλικι να πουλιεται σε ενα πανηγυρι , το αντιγραφουν ευκολα , και το πουλανε για δικο τους.
Δεν σκεφτηκε ποτε οτι κατι που κοστιζει (οσο και αν ειναι αυτο ) απο την στιγμη που αντιγραφεται απλα βαζει στον ευατο του την ταμπελα του απατεωνα.
Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο για τους καλωδιαδες.
Ευκολα καποιος κανει ενα καλωδιο , και μαλιστα καλο.
Δυσκολα ξεπερνα ενα καλο επωνυμο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντουαν απο τα <ξυλινα> μου δουλεψαν πιο καλα τα κοτρα πλακε ,
παντα βεβαια με δοκιμη.

Reaction score
6.816

αντουαν απο τα <ξυλινα> μου δουλεψαν πιο καλα τα κοτρα πλακε ,
παντα βεβαια με δοκιμη.
Aυτό ακριβώς έχω ακούσει και εγώ.
Θα πάρω όμως και μία γνώμη από έναν φίλο που έχω
"παλιό μάστορα" επιπλοποιό.
(ο οποίος μπορεί να φτιάξει με πολύ μεράκι ότι τραβάει η ψυχή σας:126:)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.227

:143:Πωπω , οργασμός, hifiντελάδικων και highendάδικων κυνηγιών χίμαιρας , και λοιπών , άλλων θηρίων.:136:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.227

Αλήθεια μιας και μίλησα για χίμαιρα ο βελερεφόντης που είναι?

Reaction score
460

Aυτό ακριβώς έχω ακούσει και εγώ.
Θα πάρω όμως και μία γνώμη από έναν φίλο που έχω
"παλιό μάστορα" επιπλοποιό.
(ο οποίος μπορεί να φτιάξει με πολύ μεράκι ότι τραβάει η ψυχή σας:126:)
Δεν χανουμε τιποτα, να του κανεις την ερωτηση και περιμενουμε απαντηση.Ευχαριστω.

Reaction score
1.777

συμπαθεστατε Μανο,
θα ξυσω λιγες πληγες , αλλα δεν γινεται αλλιως.
Παμε λοιπον.
1 το εχω ξαναπει ουτε τα καλωδια ουτε οι συσκευες κοστιζουν οσο πωλουνται, σεβομαι ενα καλωδιο , γιατι απλα δεν μπορω να το αντιγραψω.
Γιαυτο και το πληρωνω, δεν συμφωνω με την τιμη βεβαια.
2 γνωστος ελληνας κατασκευαστης (ας μην πω ποιος) εφερε καποιον προιον σπιτι μου.
Τα αποτελεσματα ηταν απιστευτα (στο συτημα μου βεβαια -και στ αυτια μου).
Ευτυχως για μενα μπορεσα να τα αντιγραψω , γλυτωσω περιπου 4500 ευρω.Ποσο οχι μικρο για μενα.
Και ξερεις ? ενα προιον οποια και αν ειναι η αποδοση του (ας πουμε ψηλη)
απο την στιγμη που αντιγραφεται χανει τηναξια και τον οποιο σεβασμο προς αυτο.Ενα καλωδιο-ενισχυτης δεν αντιγραφεται ευκολα γιαυτο και τα σκαμε χοντρα.
Ο ελληνας κατασκευαστης ειναι χειροτερος απο τους πανηγυριτζηδες,
Αυτους που βλεπουν ενα μπλιμπλικι να πουλιεται σε ενα πανηγυρι , το αντιγραφουν ευκολα , και το πουλανε για δικο τους.
Δεν σκεφτηκε ποτε οτι κατι που κοστιζει (οσο και αν ειναι αυτο ) απο την στιγμη που αντιγραφεται απλα βαζει στον ευατο του την ταμπελα του απατεωνα.
Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο για τους καλωδιαδες.
Ευκολα καποιος κανει ενα καλωδιο , και μαλιστα καλο.
Δυσκολα ξεπερνα ενα καλο επωνυμο.
Φιλε Αργυρη με ολο τον σεβασμο ,σιγουρα το καλο καλωδιο ειναι ενα καλο καλωδιο!!! Απο κει και υστερα καλο ειναι να μην δινουμε τοσο μεγαλη εμφαση σε μερικα μετρα συρμα!! σιγουρα ακουγεται διαφορετικα το ενα απο το αλλο!! Πλην ομως πρεπει να αποβαλουμε την υπρβολη περι καλωδιων ,με λιγα λογια [βεβαια απο οτι διαβασα και εσυ διαφωνεις με τις τιμες τους] καλο θα ειναι τον πρωτο λωγο να τον εχουν οι συσκευες που θα διασυνδεθουν απο αυτα!! αλλιως με ολο τον σεβασμο ειναι σαν να βαλεις σε ενα κλαρκ αεροδυναμικα βοηθηματα και να επιμενεις οτι κανουν την δουλεια τους με 5χλμ την ωρα!!!1

Reaction score
460

Τακη καλημερα,αυτα τα διαολια κανουν μεγαλη διαφορα!!Τρια διαφορετικης κατασκευης καλωδια της ιδιας μαρκας εκαναν τρια διαφορετικα συστηματα!!Ολα κατι εφτιαχναν και ολα κατι χαλαγαν.
Ειναι δυσκολη η επιλογη,η χρυση τομη ειναι δυσκολο να βρεθει.
Θελει πολυ τρεξιμο για το μαζεμα των καλωδιων,ωρες ακροασης,και τελικα θα ειναι στρωμενα τα καλωδια?
Μπορει καποιοι να με "κραξουν" για αυτα που γραφω αλλα εχω πληρη αποψη αυτων που γραφω.
Οι διαφορες ειναι εδω,τις ακουω, τις πιανω, τις βλεπω, τις νιωθω!!!
Για να στηθει ενα σωστο συστημα(ξεχωριστα για τον καθενα,λογω διαφορετικων ακουσματων) θελει χρονια δουλειας,πραγμα που κανω συνεχως.
Ελπιζω να μην κουραστω και τα βροντηξω,γιατι ειναι μεγαλη η οικονομικη αιμοραγια,και ο χρονος που απαιτειται πολυς!
Το κακο με τα "χαι εντ" συστηματα ειναι οτι μια λαθος επιλογη εχει μεγαλο οικονομικο κοστος που συνεπαγεται και ασχημο ψυχικο αποτελεσμα.

Reaction score
1.777

Αντωνη καλημερα, ναι, κανουν διαφορα , το πνευμα που γραφω, εχει να κανει καθαρα με την υπερβολη.

Reaction score
460

Αντωνη καλημερα, ναι, κανουν διαφορα , το πνευμα που γραφω, εχει να κανει καθαρα με την υπερβολη.
Τι μπορει βρε Τακη να μην χαρακτηριστει υπερβολικο στο χαι εντ?Βεβαια το λεω σε εσενα αυτο γιατι ξερεις απολυτα ποσο κοστιζουν τα υλικα που χρησιμοποιουν οι χαι εντ κατασκευαστες (τρομαρα τους και τρομαρα μας).

Reaction score
1.777

Τι μπορει βρε Τακη να μην χαρακτηριστει υπερβολικο στο χαι εντ?Βεβαια το λεω σε εσενα αυτο γιατι ξερεις απολυτα ποσο κοστιζουν τα υλικα που χρησιμοποιουν οι χαι εντ κατασκευαστες (τρομαρα τους και τρομαρα μας).
Αντωνη σε εναν κατασκευαστη που καταφερνει ενα αριστο αποτελεσμα με κατι πολυ απλο, ειναι καθαρα θεμα γνωσης !! με λιγα λογια πουλαει σχεδιο!! σε εναν καλωδια ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα!!! για να εχουμε αποψη αν ενα καλωδιο ειναι σουπερ, θα πρεπει πρωτα να ξερουμε πως παιζει η συσκευη μας χωρις αυτο! αν συνδεσουμε το καλωδιο και παιζει κοντα τοτε μπορουμε να εχουμε αναφορα!!

Reaction score
460

Και πως το βρισκεις αυτο το καλωδιο?Και πως θα ξερουμε πως παιζει μια συσκευη χωρις να ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο?
Και εαν εχει καλο σχεδιο μια κατασκευη και τα υλικα υλοποιησης ειναι της οκας.
Απο οτι καταλαβαινεις οι κρικοι της αλυσιδας ειναι πολλοι,και θελει γνωσεις,χρημα και δουλεια για να εχεις πληρη και εμπεριστατωμενη αποψη.

Reaction score
1.777

ενα απλο τεστ σε δυο μονομπλοκ τελικους ειναι να τουυς πας πισω απο τα ηχεια και με δεκα εκατοστα συρμα να τους συνδεσεις! Αυτο για καλωδια ηχειων, το ιδιο μπορεις να κανεις με την πηγη σου στον προ.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90