Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Με τα καλωδια εκανα εχθες ενα βημα πισω.
Σημερα θα προμηθευτω αλλα σετ προς ακροαση.Για φωτεινα συστηματα τα cardas golden ref ειναι κατα καποιον τροπο η χρυση τομη.
Ακουστη διαφορα και απιστευτη διαφοροποιηση του συστηματος,και με θετικα και με αρνητικα αποτελεσματα,σε καθε αλλαγη καλωδιου.
Μεχρι και το cardas golden refference ρευματος που αγορασα εκανε διαφορα!!(δεν θα το πιστευα εαν δεν το ακουγα).
Πολυ δυσκολη ιστορια το θεμα ματσαρισματος καλωδιων,μια λαθος επιλογη και καταστρεφεις το συστημα σου για πλακα.
Ευτυχως που οι αντιπροσωποι μας τα δινουν για δοκιμη και μπορουμε να επιλεγουμε πριν αγορασουμε.
Παντως για ψιλοσκοτεινα, χαλαρα και ραθυμα συστηματα συστηνω ανεπιφυλακτα την ασημενια σειρα της kimper.
Θα απογειωση το ολο σεταπ,δεν θα πιστευετε τι ακουτε!!

Reaction score
460

Δηλαδή Anton αγόρασες 2 phono? Mε μπέρδεψες με το τροφοδοτικό μπαταρίας ρε κύριε!!
Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα που θα πάρεις απο την Benz που παρήγγειλες θα είναι πολλαπλάσιο της Benz που άκουσες?
Εγώ θα περίμενα να δοκίμαζες πρώτα την φθηνή Benz πάνω στον SME και αναλόγως να αποφασίσεις.
Τον λόγο πιστεύω να τον καταλαβαίνεις μετά το ταξίδι σου στα αναλογικά νερά...των εκπλήξεων!
Ήταν πολύ ενδιαφέρον -για πολλούς λόγους- το θέμα που άνοιξες και εξακολουθεί νάχει ενδιαφέρον για τη συνέχειά του.
Στο γνωστό ΚΑΒ υπάρχει -προς πώληση- μια βάση στήριξης του SL με ικανότητα μείωσης (λέει) κάποιων απο τους συντονισμούς του.
Έχεις ακούσει κάτι περί τούτου?
Άντε συνέχισε το ταξίδι το ωραίο να περνάμε κ μείς καλά ρε φίλε!!
Καλημερα Γιωργο,αγορασα το phono clear audio balance με το τροφοδοτικο μπαταριας (απιστευτη βελτιωση).
Θεωρω οτι η benz lp s ειναι καταπληκτικη κεφαλη και εχει μεγαλη ηχητικη διαφορα απο τις φθηνες κεφαλες της benz, ACE και MC 20 GOLD.
Ο λογος που με ακους τοσο απολυτο ειναι γιατι ακουσα και τις δυο αυτες κεφαλες (ase-mc 20) στο σπιτι μου.
Η διαφορα της ace (650e περιπου) και της mc 20 (300e περιπου) ειναι χαωδης!!!
Αναλογικα και μονο λοιπον εαν παρουμε αυτην την διαφορα απο αυτες τις δυο καταλαβαινω ευκολα τι διαφορα θα εχει η lp s.
Επιπλεον την lp s την εχει ο Κωστας και εχοντας ακουσει τις δυο ανω κεφαλες (μαζι καναμε τις ακροασεις) μου ειπε τι εστι lp s.
Υπαρχουν πιστευω (μπορει να μας πει, και μας εχει πει, ο καραβελε) πολλα αξεσουαρ για τα μκ2,αλλα δεν εχω σκοπο να δαπανησω χρονο και χρημα για το προτζεκτ μκ2,εφοσων αυτο ειναι μια παροδικη λυση (πιστευω:142:),η αναζητηση σωστου πλατω δεν εχει ξεκινησει ακομη.
Ας δουμε τι ψαρια θα πιασει το μκ2 (με μηχανη και αναρτησεις φεραρι) και εδω ειμαστε!(ειμαστε για τα μπαζα μου φαινεται:142:).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

περιμένω πλήρη (φωτογραφικά και επεξηγηματικά) κάλυψη της αναβάθμισης του πλατό, νομίζω πως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πολύ κόσμο (του πικάπ) αυτή η ιστορία και επιτρέψτε μου (γι αυτό το λόγο) να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες!

Κοιτατε να δειτε που Κωσταυτιαγγουρας το φερνει γυρω γυρω για να στησει και αυτος πικαπι.................να το δω και αυτο και τοτε θα βαλλω και γω φουστα σε καρο σαν τον Σισσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:143:

Reaction score
460

Κοιτατε να δειτε που Κωσταυτιαγγουρας το φερνει γυρω γυρω για να στησει και αυτος πικαπι.................να το δω και αυτο και τοτε θα βαλλω και γω φουστα σε καρο σαν τον Σισσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λες να εχει στο υπογειο κανα μκ2 φυλαγμενο?:142::142:

Reaction score
2.003

Η παίρνεις ένα καλώδιο που παίζει όπως πρέπει και αφήνεις τα "ματσαρίσματα".

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

να το δω και αυτο και τοτε θα βαλλω και γω φουστα σε καρο σαν τον Σισσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιας κι ο λόγος για πικάπ, ίσως θα ήταν καλύτερα να προτιμήσεις κάτι σε...βινύλιο...
Να, σαν αυτόν τον κυριούλη ας πούμε.

[YOUTUBE]70J-11VPGKI[/YOUTUBE]

:204:

Πέρα από την πλάκα πάντως, καλή φάση αυτή με το ΜΚ2, με βάζει σε σκέψεις για το (παροπλισμένο) δικό μου...
Βέβαια είναι και το παραδάκι ένα θέμα...

Reaction score
3.910

Καλημερα Γιωργο,αγορασα το phono clear audio balance με το τροφοδοτικο μπαταριας (απιστευτη βελτιωση).
Θεωρω οτι η benz lp s ειναι καταπληκτικη κεφαλη και εχει μεγαλη ηχητικη διαφορα απο τις φθηνες κεφαλες της benz, ACE και MC 20 GOLD.
Ο λογος που με ακους τοσο απολυτο ειναι γιατι ακουσα και τις δυο αυτες κεφαλες (ase-mc 20) στο σπιτι μου.
Η διαφορα της ace (650e περιπου) και της mc 20 (300e περιπου) ειναι χαωδης!!!
Αναλογικα και μονο λοιπον εαν παρουμε αυτην την διαφορα απο αυτες τις δυο καταλαβαινω ευκολα τι διαφορα θα εχει η lp s.
Επιπλεον την lp s την εχει ο Κωστας και εχοντας ακουσει τις δυο ανω κεφαλες (μαζι καναμε τις ακροασεις) μου ειπε τι εστι lp s.
Υπαρχουν πιστευω (μπορει να μας πει, και μας εχει πει, ο καραβελε) πολλα αξεσουαρ για τα μκ2,αλλα δεν εχω σκοπο να δαπανησω χρονο και χρημα για το προτζεκτ μκ2,εφοσων αυτο ειναι μια παροδικη λυση (πιστευω:142:),η αναζητηση σωστου πλατω δεν εχει ξεκινησει ακομη.
Ας δουμε τι ψαρια θα πιασει το μκ2 (με μηχανη και αναρτησεις φεραρι) και εδω ειμαστε!(ειμαστε για τα μπαζα μου φαινεται:142:).
Οκ αγορίνα, είσαι σε πυρετό και τον καταπολεμάς με διατροφή και κομπρέσσες, άψογα!!

Reaction score
460

Η παίρνεις ένα καλώδιο που παίζει όπως πρέπει και αφήνεις τα "ματσαρίσματα".
Καλησπερα(δεν γνωριζω το μικρο σου ονομα σορυ),ποιο ειναι αυτο το καλωδιο που θα παιξει σωστα,και με ποιο κριτηριο?
Το καθε καλο καλωδιο δεν συνεπαγεται οτι θα κατσει σωστα επανω στο συστημα μου,(και σε καθε συστημα διαφορετικο).
Δεν ειναι ευκολο (και με απολυτα κριτηρια)να βρεις ενα καλωδιο και να σου "κατσει".
Με την εναλλαγη των τριων διαφορετικων καλωδιων πηραμε 3 διαφορετικα ακουσματα,σαν να ειχανε "τροπον τινα" 3 διαφορετικα συστηματα.
Δεν ειναι συνταγη δοκιμασμενη το καθε ματσαρισμα.
Ειναι αρκετα δυσκολο.

Reaction score
460

Οκ αγορίνα, είσαι σε πυρετό και τον καταπολεμάς με διατροφή και κομπρέσσες, άψογα!!
Εχεις να μου προτεινεις κατι?
Να ξερεις οτι δεν ειμαι σφηνωμενος στο μυαλο,ακουω καθε προταση και την επεξεργαζομαι χωρις προκαταληψεις.Ειμαι ολος:201::201::201::201::201::142:

Reaction score
2.003

Καλησπερα(δεν γνωριζω το μικρο σου ονομα σορυ),ποιο ειναι αυτο το καλωδιο που θα παιξει σωστα,και με ποιο κριτηριο?
Το καθε καλο καλωδιο δεν συνεπαγεται οτι θα κατσει σωστα επανω στο συστημα μου,(και σε καθε συστημα διαφορετικο).
Δεν ειναι ευκολο (και με απολυτα κριτηρια)να βρεις ενα καλωδιο και να σου "κατσει".
Με την εναλλαγη των τριων διαφορετικων καλωδιων πηραμε 3 διαφορετικα ακουσματα,σαν να ειχανε "τροπον τινα" 3 διαφορετικα συστηματα.
Δεν ειναι συνταγη δοκιμασμενη το καθε ματσαρισμα.
Ειναι αρκετα δυσκολο.
Μιχάλης.

Με κριτήριο τεστ σε πολλά συστήματα Monitor, όπου έδινε ότι είχε χωρίς να αφαιρεί-προσθέτει ή γενικά να επηρεάζει το σήμα.

Ναι άμα το σύστημα έχει εγγενή προβλήματα έχεις δίκιο. Αλλά ένα σύστημα με ορθά στοιχεία δεν επιδέχεται μασαρισμάτων.

Reaction score
3.910

Εχεις να μου προτεινεις κατι?
Να ξερεις οτι δεν ειμαι σφηνωμενος στο μυαλο,ακουω καθε προταση και την επεξεργαζομαι χωρις προκαταληψεις.Ειμαι ολος:201::201::201::201::201::142:
Όχι φίλε, παρεξήγησις!!

Υπέρ της κομπρέσσας είμαι κ γώ κ των χυμών!!
Αν πάρεις φάρμακα πέφτει γρήγορα ο άτιμος...ενώ έτσι...

Τι να λέει το χόμπυ μας άνευ πυρετού?

Reaction score
460

Όχι φίλε, παρεξήγησις!!

Υπέρ της κομπρέσσας είμαι κ γώ κ των χυμών!!
Αν πάρεις φάρμακα πέφτει γρήγορα ο άτιμος...ενώ έτσι...

Τι να λέει το χόμπυ μας άνευ πυρετού?
Ακριβος πυρετος ομως ε?:142:

Reaction score
460

Ξερει μηπως καποιος μια εταιρεια Ωμεγα που κατασκευαζει αντικραδασμικες πλατφορμες(ραφια-βασεις) απο σφενδαμο π.χ,για την εξαλιψη αδρανειας των μηχανηματων?

Reaction score
3.910

Ξερει μηπως καποιος μια εταιρεια Ωμεγα που κατασκευαζει αντικραδασμικες πλατφορμες(ραφια-βασεις) απο σφενδαμο π.χ,για την εξαλιψη αδρανειας των μηχανηματων?
Όχι, αλλά ξέρω τον Μάνο, που να τρέχω σε άλλους...υπάρχει λόγος?

Τι σόι χωριό είμαστε αν πσωνίζουμε απέ το διπλανό?:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Όχι, αλλά ξέρω τον Μάνο, που να τρέχω σε άλλους...υπάρχει λόγος?

Τι σόι χωριό είμαστε αν πσωνίζουμε απέ το διπλανό?:126:

Και ειναι τοσο χρυσοχερης το πουλακι μου.............ολα τα δαμαζει:137:

Να σου φτιαξει σφενδαμο ο Μανωλης τορναριστο.......και τι στον SME!!!!!

Θα σε κανει να πας να τον ισιωσεις!!!!!!!!!:143::143:

Reaction score
3.910

τι που είναι?

...κοιμάται...γέρος άθρωπος...πάρτον την ώρα του τσαγιού!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ολιγα πραματα περι καλωδιων.
1 δεν υπαρχει καλυτερο καλωδιο (allover)
ειναι ενα πραμα σαν το τυρι στα μακαρονια, αλλος δεν θελει να το βλεπει , και αλλος κανει την μακαροναδα χιονισμενη.
2 το πως ματσαρουμε καλωδια , ειναι και αυτο σαν το τυρι.
3 υπαρχουν πολλα καλα αξιολογα καλωδια.Μην κολλαμε με μια εταιρια.
Υπαρχουν πολλες εταιριες που ακουγονται σχεδον ιδιες.
4 σχεδον ολα τα κορυφαια μοντελα καλωδιων (απο οποια εταιρια και αν ειναι ) παιζουν καλα.
5 αν πριν ειχαμε καλωδια μετρια (για μενα μην τα πω αλλιως)
και βαλουμε ενα καλωδιο καλυτερο σιγουρα θα ακουσουμε αλλα πραματα,
αυτα τα αλλα δεν κανουν το καλωδιο μας αυτοματα το καλυτερο καλωδιο.Αυριο ευκολα θα ξαναλαξουμε γνωμη.
6 Αντικειμενικα πρεπει να ζησουμε καιρο με καποιο καλωδιο στε να το εκτιμισουμε με κατι αλλο .Εκτος και αν οι διαφορες ειναι κραυγαλεες.
Αυτα τα ολιγα.
By thr way ο ερικ κλαπτον περσι (στη ces) αγορασε το μεγαλο σετ της synergistic.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90