Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Στην Βρετανία επίσης οι γονείς δεν πληρώνουν φροντιστήρια για να μπορούν οι φοιτητές να παρακολουθούν την σχολή τους!!!!!!
Αν όμως πει κανείς εδώ, έχασες το μάθημα 2 φορές σε πετάνε έξω από το Πανεπιστήμιο -όπως γίνεται σε κάποια σοβαρά Γαλλικά πανεπιστήμια- τότε θα γίνει επανάσταση.
Εδώ υπάρχει "σοβαρή" επιχειρηματολογία να μπαίνουν τα παιδιά στην ανώτατη εκπαίδευση με βαθμό κάτω του 10!!!!
Τι μου λες τώρα, ότι φταίνε οι γονείς εδώ? ΟΚ αλλά και τα παιδάκια τους βολεύονται μια χαρά...και υπερασπίζονται το άσυλο....

Τώρα γιατί το πανεπιστήμιο κατάντησε άσυλο ανιάτων συνεχίζει να παραμένει μυστήριο ε?
Ευτυχώς που είχα μορφωμένους γονείς και ποτέ δεν έχω πάει φροντιστήριο πλην των αγγλικών.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Εμενα παλι με μπερδεψες .

Ξεικινησαμε απο αυτο :

Την διακοπή της δωρεάν εκπαίδευσης -σίτισης, συγραμμάτων κλπ- αμέσως μόλις κλείσει χρονικά ο επίσημος προβλεπόμενος χρόνος διάρκειας φοίτησης ανά σχολή?

..και φθασαμε στην καταβολη διδακτρων (και υπερογκων φοιτητικων δανειων ) απο το πρωτο ετος ? Ποιες ειναι οι χωρες που θαυμαζουμε , ποια ειναι αυτα ακριβως που θαυμαζουμε , ποιοι ειμαστε εμεις που τα θαυμαζουμε , και πoιοι φερνουν αντιρρησεις ωστε να υλοποιηθουν αυτα ? Μηπως βιαστηκες να βγαλεις bingo ? :137:
Δεν σε μπέρδεψα φίλτατε...τουλάχιστον όχι εσένα γιατί σου κόβει (διαβολάκος γαρ) :107:

Εδώ για τα minima βάζεις το αρκεί, εκεί που λες ότι ετοιμάζεσαι (γιατί είναι καλύτερα ) να πας δεν σε πειράζουν ούτε τα maxima. :136:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ευτυχώς που είχα μορφωμένους γονείς και ποτέ δεν έχω πάει φροντιστήριο πλην των αγγλικών.
Ούτε εγώ.
Ούτε και για τα αγγλικά ή τα γαλλικά (είχα την τύχη να είναι και αυτά "μητρικές" μου γλώσσες)

Reaction score
4
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Τότες ας κάνω ένα off topic στο θέμα θα με καταλάβεις αν δεν το έχεις ακούσει...

[YOUTUBE]z8txhtB2e5M&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXcKiTnA0ya6UNuEFaqrb6Ms[/YOUTUBE]

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

(...in cha allah...) à la veille d'une revolution

Αυτοί το λένε!!!:142::142::142:
Γάλλοι τι περιμένεις :204::204: ξεροκέφαλοι :142::143:

Reaction score
777
Την αστειότητα του Έλληνα την καταλαβαίνει κανείς πλήρως με τα διόδια.
απαιτεί με λογική να γίνουν οι δρόμοι ιδιωτικοί και μόλις γίνουν αυτομάτως ενοχλείται απο το κόμιστρο.

έτσι και με την εκπαίδευση.πετάτε πυροτεχνήματα και ιδέες που ισχύουν σε άλλες χώρες, με άλλο κοινωνικό σύνολο, με άλλους κανόνες και με άλλες ιδέες.

μπορώ να περιγράψω πλήρως το νέο Έλληνα απο την ταινία βίος και πολιτεία του Περάκη.
η ταινία αναφέρεται σε ένα τύπο που δουλεύει στον ΟΤΕ.Μία μέρα τσαντίζεται, βάζει μπόμπα και απαιτεί να βγεί στα κανάλια.
τα επιχειρήματα του είναι πλήρως λογικά.αναρωτιέται γιατί όταν ο ίδιος έχει γνώσεις ηλεκτρονικής το κράτος πάει και δίνει τα ψηφιακά τηλέφωνα στους ξένους κ.τ.λ.
φυσικά τότε ο κόσμος γούσταρε.σήμερα ο ίδιος κόσμος κάνει πως δέν καταλαβαίνει.:126:

τέλος πάντων...η ταινία τελειώνει με μία πολύ ωραία σκηνή.ο τυπάκος αυτός καταφέρνει να βγεί στην τηλεόραση.εκεί, στο γραφείο έχει απέναντι του διάφορους παράγοντες τις χώρας.πολιτικούς, στρατιωτικούς, συνδικαλιστές,αργόμισθους κ.τ.λ.
κοιτώντας τους κολλάει λίγο...σκέφτεται και έπειτα τραγουδάει κλαίγοντας τον εθνικό ύμνο.
η αυλαία πέφτει με την εικόνα ενός γηπέδου και ένα τύπο με Ελληνική σημαία στη μούρη.
[YOUTUBE]CYjuLKtNYM4[/YOUTUBE]
άτομα σαν αυτόν τον ΟΤΕτζή είναι αυτό που αγαπάω στην Ελλάδα.άνθρωποι που την αγάπησαν, προσπάθησαν αλλα στο τέλος κατάλαβαν τον ανούσιο κύκλο της χώρας αυτής.φτύνουμε αίμα καθημερινά αλλα μετά είμαστε υποκριτές.ξεχνάμε τις ώρες που φάγαμε στο σχολείο και στην ουρά και λέμε στον νέο "έλα μωρέ νέος είσαι".θεωρούμε τους νεότερους απο εμάς κωλόπαιδα επειδή φαίνονται τα βρακιά τους στο δρόμο.
αυτός ο ΟΤΕτζής αποτελεί το πρότυπο του σκεπτόμενου σε αυτή τη χώρα.αγαπάει την πατρίδα του.ο μέσος καραγκιόζης που στο euro 2004 έβαζε σημαιούλες στο μπράτσο του, και έλεγε "έλα Ελλαδάρα μου" ενώ απο πίσω έγλυφε μπάς και χώσει τον τσόγλανο του στο δημόσιο αποτελεί ένα παράσιτο.ο μέσος στρατιωτικός που το παίζει πατριδο αγαπησιάρης και την ίδια ώρα χώνει τα βύσματα στο γραφείο του ενώ ξέρει οτι οι άλλοι καθαρίζουν τουαλέτες πρέπει να εκτελεστεί πάραυτα.αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν την πατρίδα μου για να μου περάσουν το βόλεμα τους και ποτέ δέν θα τους λυπηθώ.

Αυτά

Reaction score
777
με έναν ΟΤΕτζή το καλοκαίρι πήγα να παίξω μπουνιές εξαιτίας της αδιαφορίας του για τη δουλειά μου.
αυτό δέν έχει καμία σημασία για τον τύπο στην ταινία.
ακόμα και στον ΟΤΕ υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν και θα ήθελα να δουλέψω μαζί τους και να πάρω τις γνώσεις τους.
λίγοι αλλα καλοί....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μην μας ψαχνετε στην πολη γιατι αυτη πηρε το σχημα μας.

Το πιο πανω το εχει γραψει ναρκωμανης πισω απο την δουλεια μου.
Οταν καταλαβαιτε τι εννοει θα καταλαβαιτε πολλα.Προσωπικα εδω ειναι το σωμα μου.Το πνευμα μου ειναι αλλου.
Σε καποια χωρα που οι πολιτες αγαπουν τον τοπο τους , και δεν τον πληγωνουν μαζι με τους συγκατικους του.
Γερμανια και βορειες χωρες δεν γουσταρω.
Ιταλια -ισπανια-φρανς αυστραλια -νεα ζηλανδια-αμερικα.Ναι

Reaction score
89
αυστρια και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!! :139::139::139:

να πηγαινω στα εμπορικα να βρισκω κ τα steelbook bluray μου με 19 ευρουλακια κ να σαπιζω στα burger king!!! τι τα θελα κ γυρναγα αντε να παω παλι πισω..... :144:

Reaction score
600
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Αν ήμουν φιλαράκο δεν θα είχα πρόβλημα μαζί τους !!Χαλάρωσε λίγο μην σε τρέχουμε με κανένα έμφραγμα.Δεν μπορούμε να διαφωνούμε ρε παιδί μου τι είσαι εσύ ?Απαπαπαπαπααπαπαπα μου θυμίζεις στριμμένο δάσκαλο 100 ετών.
Και μην ξεχνάς ότι δεν σου απεύθυνα κανένα χαρακτηρισμό πάλι μόνος σου πιάστηκες στην φάκα.

Δεν ασχολούμαι παραπάνω γιατί δεν αξίζει αλλά πρόσεχε πως μιλάς για τους άλλους γιατί η γη είναι μικρή.
Sorry φιλαρακι,
εσυ με χαρακτηρισες "μ@υνοπανο".

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Sorry φιλαρακι,
εσυ με χαρακτηρισες "μ@υνοπανο".
Όχι τίποτα άλλο είσαι και Βυρωνιοτης σε ποιον να το πω και να μην σε κυνηγάνε.Χθες που το συζητούσα με ενα φίλο ήθελε να σε βρει :204::204:

Απλά μάθε στην ζωή σου να μην βγάζεις πρόχειρα συμπεράσματα. Ειδικά όταν μια συζήτηση είναι σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί.Δεν είσαι ανήλικος οπότε δεν έχεις και δικαιολογία.

Και εγώ διαφωνώ με όλα όσα γράφεις αλλά δεν σου έχω επιτεθεί ποτέ.όποιος είναι σώος διαβάζει και καταλαβαίνει.Και πίστεψε με λαμβάνω πολλά πμς συμπαράστασης για τους 5-10 που λέτε τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς που είστε μειονότητα φιλαράκι.

Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η Νέα δημοκρατία !!!

Έλα πάμε round 2 :204:

Reaction score
600

Χαχα,
οκ,
μολις βεβαιωθηκα οτι δεν εισαι πανω απο 17-18 (μαξ).
Ειδικα για τα πολλα πμ συμπαραστασης.
Συνεχισε τον αγωνα ρε συντροφι.
Εσυ θα αλλαξεις τα μ@υνοπανα τους Ελληνες.

Reaction score
4

Χαχα,
οκ,
μολις βεβαιωθηκα οτι δεν εισαι πανω απο 17-18 (μαξ).
Ειδικα για τα πολλα πμ συμπαραστασης.
Συνεχισε τον αγωνα ρε συντροφι.
Εσυ θα αλλαξεις τα μ@υνοπανα τους Ελληνες.
Οτι πεις :142::143::135:
Την αγάπη μου .

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Σας παρακαλώ, το πινγκ-πονγκ με τη λέξη ***όπανο (έστω και με παπάκια) να σταματήσει εδώ... Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο διαλόγου - αν αυτό δεν ενδιαφέρει τον κάθε συζητητή ξεχωριστά, ενδιαφέρει το φόρουμ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604