- Reaction score
- 33
Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?
Το να λέει κανείς τα "ίδια και τα ίδια" όταν τα ίδια θέματα προκύπτουν λέγεται συνέπεια και συνέχεια των λόγων και τις σκέψεις του.
Αν εσύ και οι συμπαραστάτες σου, δεν ανήκετε στην ομάδα που επαναλαμβάνουν την ίδια άποψη όταν προκύπτει το ίδιο θέμα, τότε απλά είστε "άλλα αντ' άλλων" ή κοινώς ηλίθιοι.
Αυτό μην το εκλάβεις σαν προσβολή, αλλά σαν έναυσμα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και εσύ και οι μυστικοί υποστηρικτές σου.
Πάντως με κάτι τέτοια μην περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά
ΥΓ και θα έπρεπε να έχεις την αξιοπρέπεια να μην λες το "Ζήτω η Ελλάδα" ειρωνικά
Δεν ξέρω αν περιλαμβάνομαι (προφανώς περιλαμβάνομαι) στους 5-10 που λένε τα "ίδια και τα ίδια", αλλά προσωπικά θεωρώ το να λες αυτό το "πράμα" εξαιρετικά προσβλητικό και για τις προσωπικότητές μας και για την νοημοσύνη μας.....
......
Και εγώ διαφωνώ με όλα όσα γράφεις αλλά δεν σου έχω επιτεθεί ποτέ.όποιος είναι σώος διαβάζει και καταλαβαίνει. Και πίστεψε με λαμβάνω πολλά πμς συμπαράστασης για τους 5-10 που λέτε τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς που είστε μειονότητα φιλαράκι.
Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η Νέα δημοκρατία !!!
Έλα πάμε round 2 :204:
Το να λέει κανείς τα "ίδια και τα ίδια" όταν τα ίδια θέματα προκύπτουν λέγεται συνέπεια και συνέχεια των λόγων και τις σκέψεις του.
Αν εσύ και οι συμπαραστάτες σου, δεν ανήκετε στην ομάδα που επαναλαμβάνουν την ίδια άποψη όταν προκύπτει το ίδιο θέμα, τότε απλά είστε "άλλα αντ' άλλων" ή κοινώς ηλίθιοι.
Αυτό μην το εκλάβεις σαν προσβολή, αλλά σαν έναυσμα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και εσύ και οι μυστικοί υποστηρικτές σου.
Πάντως με κάτι τέτοια μην περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά
ΥΓ και θα έπρεπε να έχεις την αξιοπρέπεια να μην λες το "Ζήτω η Ελλάδα" ειρωνικά