Το παραπάνω εικονιζόμενο "μηχανάκι" 204 ήταν ευκαιρίαΠΡΙΝ από την προσφορά. ΕΝΤΟΣ της προσφοράς, είναι ΤΡΕΛΗευκαιρία.
Έστω κι έτσι, με δεδομένη την άσχημη οικονομική συγκυρία, και τη στριμόκ... οικονομική μου κατάσταση, το δίλλημα ήταν μεγάλο.
Για ένα μπλιμπλίκι, δε θα δικαιολογούσα στον εαυτό μου ούτε τη δαπάνη 1000 Ευρώ, ακόμα και αν επρόκειτο π.χ. για το καλύτερο DAC του κόσμου.
Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα μπλιμπλίκι, αλλά με ένα ΟΠΛΟ, το οποίο σκοπεύω να χρησιμοποιήσω πραγματικά.:144:
Ευχαριστώ τους παρακάτω συμφορουμίτες για την πολύτιμη βοήθειά τους:
1. Costa EAR και Κώστα Φ. επειδή μου προσέφεραν μια δεύτερη, και πιο "ψύχραιμη" 135 ματιά. 2. Κώστα Κωνσταντίνου και Κυριάκο Κ. για τις γνώσεις και το χρόνο τους. 3. Manos58, teachertza και gstriftos για την "ψυχολογική υποστήριξη".
Για την ώρα, σκοπεύω να ξεκουράσω λίγο το μυαλουδάκι μου, το οποίο "έκαψα" σε μια εξονυχιστική αξιολόγηση - ενδοσκόπηση, η οποία διήρκεσε από το βράδυ της Κυριακής 30/01/2011 εως σήμερα το πρωί.:116:
μολονότι είμαι αναλογικομούρης οφείλω να ομολογήσω ότι ακούγωντας το συγκεκριμένο μηχάνημα κατέληξα στο ότι αν μη τι άλλο αξίζει κανένας να του δώσει μια ευκαιρία. Ομολογώ ότι για τα γούστα μου δεν χρειάζεται κάποιος κάτι άλλο. Από την άλλη βέβαια το κόστος αγοράς δεν είναι αμελητέο. Και βέβαια δεν έχει βουρτσισμένο αλουμίνιο.
Εύχομαι καλές ακροάσεις
Την πηρε μωρε....την πηρε.
Την τυλιγουν με την αστεροεσσα και σε λιγες μερες θα ερθει στα πατρια εδαφη.
και επειτα για κανα μηνα θα εχουμε καθημερινη ενημερωση.
και βέβαια σύμφωνα με τον προλαλήσαντα πρόκειται για ευλογημένο μηχάνημα αφού τα έχει καλά με παπάδες και δεσποτάδες.
Αν κάποιος ξεφύγει από τον περιορισμό του hi end μηχανήματος με την έννοια της εμφάνισης ή του ονόματος του κατασκευαστή είναι πολύ κοντά στην ηχητική νιρβάνα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ψηφιακό front end.
Και πάλι καλές ακροάσεις στον τυχερό.