Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

....
......

Και εγώ διαφωνώ με όλα όσα γράφεις αλλά δεν σου έχω επιτεθεί ποτέ.όποιος είναι σώος διαβάζει και καταλαβαίνει. Και πίστεψε με λαμβάνω πολλά πμς συμπαράστασης για τους 5-10 που λέτε τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς που είστε μειονότητα φιλαράκι.

Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η Νέα δημοκρατία !!!

Έλα πάμε round 2 :204:
Δεν ξέρω αν περιλαμβάνομαι (προφανώς περιλαμβάνομαι) στους 5-10 που λένε τα "ίδια και τα ίδια", αλλά προσωπικά θεωρώ το να λες αυτό το "πράμα" εξαιρετικά προσβλητικό και για τις προσωπικότητές μας και για την νοημοσύνη μας.
Το να λέει κανείς τα "ίδια και τα ίδια" όταν τα ίδια θέματα προκύπτουν λέγεται συνέπεια και συνέχεια των λόγων και τις σκέψεις του.

Αν εσύ και οι συμπαραστάτες σου, δεν ανήκετε στην ομάδα που επαναλαμβάνουν την ίδια άποψη όταν προκύπτει το ίδιο θέμα, τότε απλά είστε "άλλα αντ' άλλων" ή κοινώς ηλίθιοι.

Αυτό μην το εκλάβεις σαν προσβολή, αλλά σαν έναυσμα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και εσύ και οι μυστικοί υποστηρικτές σου.

Πάντως με κάτι τέτοια μην περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά

ΥΓ και θα έπρεπε να έχεις την αξιοπρέπεια να μην λες το "Ζήτω η Ελλάδα" ειρωνικά

Reaction score
4
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Σας παρακαλώ, το πινγκ-πονγκ με τη λέξη ***όπανο (έστω και με παπάκια) να σταματήσει εδώ... Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο διαλόγου - αν αυτό δεν ενδιαφέρει τον κάθε συζητητή ξεχωριστά, ενδιαφέρει το φόρουμ.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μαρία αλλά όπως ξέρεις καλά στις κοινωνικές κουβέντες κάποιος από τους γνωστούς αγνώστους θα διαφωνήσει και θα αρχίσει το πάρτι.Δεν φταίω που βγάζουν συμπεράσματα μόνοι τους και μετά γίνεται χαμός.όπως εξήγησα και χθες όταν μια κουβέντα είναι σε εξέλιξη και κάποιος δεν καταλάβει κάτι μπορεί να ρωτήσει ειδικά όταν είναι όπως ισχυρίζεται πάνω από 17 και έχει και παιδιά. Λίγο περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε. Αλλά εδώ ρε εσύ Μαρία και ο Νίκος με τις ίδιες λέξεις μιλούσε χθες αν και συντονιστής και πήγε να μου την πει κιόλας που του απαντούσα στο ίδιο ύφος.

Τέλος πάντων εμένα το έχεις καταλάβει (ελπίζω) δεν με νιαζει να τσακώνομαι αλλά να μπορώ να μιλάω πολιτισμένα ακόμα και με ανθρώπους που είναι απο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Κάτι που είναι δύσκολο να γίνει λόγο των εκρηκτικών τους αντιδράσεων.

Τέλος έριξα τους τόνους στο άσχετο αν δεις για να καταλάβουν όλοι αυτό που λέω.

Υπάρχουν αρκετά θέματα που απλά επειδή διαφωνούσαν μου την έπεσαν χοντρά.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Reaction score
600

Οτι πεις :142::143::135:
Την αγάπη μου .
Την αγαπη σου, στους υποστηρικτες σου (και τους αλλους 50 που ειναι χωμενοι στο κεφαλι σου).
Καταλαβε κατι μικρε:
Οσο προσβαλλεις, θα προσβαλλεσαι και θα εισαι στοχοποιημενος.

Και ξεκινα τωρα να λες οτι δεν καταλαβαινουμε τι λες (εμεις οι 5-10 φασισταραδες).

Εδιτ:
Φιλαρακι αντιφασιστα,
μαθε οτι μονο οι Ναζι απεδιδαν συλλογικες ευθυνες και συλλογικα ελαττωματα.
Αν δεν καταλαβες τι λεω, δεν φταιω εγω, οκι?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Δεν ξέρω αν περιλαμβάνομαι (προφανώς περιλαμβάνομαι) στους 5-10 που λένε τα "ίδια και τα ίδια", αλλά προσωπικά θεωρώ το να λες αυτό το "πράμα" εξαιρετικά προσβλητικό και για τις προσωπικότητές μας και για την νοημοσύνη μας.
Το να λέει κανείς τα "ίδια και τα ίδια" όταν τα ίδια θέματα προκύπτουν λέγεται συνέπεια και συνέχεια των λόγων και τις σκέψεις του.

Αν εσύ και οι συμπαραστάτες σου, δεν ανήκετε στην ομάδα που επαναλαμβάνουν την ίδια άποψη όταν προκύπτει το ίδιο θέμα, τότε απλά είστε "άλλα αντ' άλλων" ή κοινώς ηλίθιοι.

Αυτό μην το εκλάβεις σαν προσβολή, αλλά σαν έναυσμα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και εσύ και οι μυστικοί υποστηρικτές σου.

Πάντως με κάτι τέτοια μην περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά

ΥΓ και θα έπρεπε να έχεις την αξιοπρέπεια να μην λες το "Ζήτω η Ελλάδα" ειρωνικά
Όχι δεν περιλαμβάνεσαι γιατί παρόλο που διαφωνούμε πολλές φορές και κάνουμε έντονη κουβέντα σε εκτιμώ γιατί το ψάχνεις και έχεις επιχειρήματα που πολλές φορές με έχουν κάνει να σκεφτώ. Ελπίζω μόνο να μην είναι μονόδρομος.

Reaction score
33
Μην απαντάς σε εμένα προσωπικά. Δες το νόημα των όσων έγραψα...
Σαφώς και αφορά τους πάντες -και εμένα- όταν λέγεται κάτι παράλογο.
Εσύ, θα θεωρούσες σοβαρό έναν συνομιλητή σου που κάθε φορά θα άλλαζε άποψη για ένα θέμα? ΤΟ ίδιο θέμα?

Απλά σκέψου το...

Reaction score
33
Επαναλαμβάνω, μην το πάρεις προσωπικά αλλά σκέψου το σοβαρά, ειλικρινά θεωρώ ότι θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

Reaction score
600

Σας παρακαλώ, το πινγκ-πονγκ με τη λέξη ***όπανο (έστω και με παπάκια) να σταματήσει εδώ... Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο διαλόγου - αν αυτό δεν ενδιαφέρει τον κάθε συζητητή ξεχωριστά, ενδιαφέρει το φόρουμ.
Το προβλημα ειναι αυτη συγκεκριμενη λεξη.
Κι απο τη μια εχουμε ενα αγωνιστη (που δεχεται αγωνιστικους χαιρετισμους) για να συνεχιζει τον αντιφασιστικο/αντιρατσιστικο/αντιξερωγωτι αγωνα του, κι απο την αλλη εναν που χαρακτηριζει και τσουβαλιαζει ασυστολα.
Ε, σορυ, θα τα ακουσει μπας και μαθει να σκεφτεται.
Εκτος κι αν δεν ειναι Ελληνας, οποτε ας πει τι ειναι για να βρουμε εναν αναλογο χαρακτηρισμο.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Μην απαντάς σε εμένα προσωπικά. Δες το νόημα των όσων έγραψα...
Σαφώς και αφορά τους πάντες -και εμένα- όταν λέγεται κάτι παράλογο.
Εσύ, θα θεωρούσες σοβαρό έναν συνομιλητή σου που κάθε φορά θα άλλαζε άποψη για ένα θέμα? ΤΟ ίδιο θέμα?

Απλά σκέψου το...
Ποιος άλλαξε άποψη ρε παιδιά ?

Reaction score
4

Την αγαπη σου, στους υποστηρικτες σου (και τους αλλους 50 που ειναι χωμενοι στο κεφαλι σου).
Καταλαβε κατι μικρε:
Οσο προσβαλλεις, θα προσβαλλεσαι και θα εισαι στοχοποιημενος.

Και ξεκινα τωρα να λες οτι δεν καταλαβαινουμε τι λες (εμεις οι 5-10 φασισταραδες).

Εδιτ:
Φιλαρακι αντιφασιστα,
μαθε οτι μονο οι Ναζι απεδιδαν συλλογικες ευθυνες και συλλογικα ελαττωματα.
Αν δεν καταλαβες τι λεω, δεν φταιω εγω, οκι?
Τι να σου απαντήσω ρε φιλαράκι δεν είσαι για κουβέντα.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Ποιος άλλαξε άποψη ρε παιδιά ?
Άρα αφού δεν άλλαξε κανένας άποψη, τότε ποιά η μομφή για όσους λένε τα ίδια και τα ίδια?
Αφού κανείς δεν άλλαξε άποψη τότε ΟΛΟΙ λένε τα ίδια και τα ίδια. :113:
Συνεπώς δεν είναι ούτε πρέπον ούτε σοβαρό να λέμε για κάποιους ότι λένε "τα ίδια και τα ίδια".

Reaction score
33
Να προτείνω να λήξει εδώ το συγκεκριμένο θέμα?
Αν μη τι άλλο από σεβασμό προς τη Μαρία...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.754

Έληξε παιδιά, πάμε παρακάτω...

Reaction score
4

Άρα αφού δεν άλλαξε κανένας άποψη, τότε ποιά η μομφή για όσους λένε τα ίδια και τα ίδια?
Αφού κανείς δεν άλλαξε άποψη τότε ΟΛΟΙ λένε τα ίδια και τα ίδια. :113:
Συνεπώς δεν είναι ούτε πρέπον ούτε σοβαρό να λέμε για κάποιους ότι λένε "τα ίδια και τα ίδια".
Χαχαχαχαχα καλά το πας αλλά δεν είναι έτσι .Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα λέει σε όλες τις κουβέντες ο nmtray2 αλλά δεν το κατάλαβες.

Και σου είπα ότι εσύ δεν έχεις ρετσινιά τώρα τι θέλεις να σου πω έναν έναν που το κάνει αυτό ?δεν είμαι εδώ για να καταθέσω αλλά μπορώ να σου πω ότι και εσύ τους ξέρεις. Ασχέτως που για τους λόγους σου δεν το παραδέχεσαι. Όλοι το ξέρουν για μήλα με κανένα τεκνον +φορουμιστα

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Να προτείνω να λήξει εδώ το συγκεκριμένο θέμα?
Αν μη τι άλλο από σεβασμό προς τη Μαρία...
+10000000000 Απλά απάντησα στην Μαρία γιατί την εκτιμώ.

Reaction score
600

Χαχαχαχαχα καλά το πας αλλά δεν είναι έτσι .Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα λέει σε όλες τις κουβέντες ο nmtray2 αλλά δεν το κατάλαβες.

Και σου είπα ότι εσύ δεν έχεις ρετσινιά τώρα τι θέλεις να σου πω έναν έναν που το κάνει αυτό ?δεν είμαι εδώ για να καταθέσω αλλά μπορώ να σου πω ότι και εσύ τους ξέρεις. Ασχέτως που για τους λόγους σου δεν το παραδέχεσαι. Όλοι το ξέρουν για μήλα με κανένα τεκνον +φορουμιστα
Ξεκαβαλησε παλληκαρα.

Αμα εσεις δεν καταλαβαινετε, φταιμε εμεις που τα λεμε και τα ξαναλεμε μπας και τυχει να καταλαβετε? :116:

Αλλα για φερε μας 2 ποστ που ειπα ιδια πραγματα.

Reaction score
4

Εδώ είπαμε να κόψουμε την κόντρα και εσύ το χαβά σου!!! άντε καλημέρα και ξέπλυνε τα γράσα από τα μάτια σου μπας και ξεστραβωθείς.:404::404:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Εδώ είπαμε να κόψουμε την κόντρα και εσύ το χαβά σου!!! άντε καλημέρα και ξέπλυνε τα γράσα από τα μάτια σου μπας και ξεστραβωθείς.:404::404:
Tην επόμενη φορά που θα αναφερθείς με τέτοιον τρόπο σε συμφορουμίτη , σου υπόσχομαι ενα πολυήμερο ban.

Reaction score
4

Tην επόμενη φορά που θα αναφερθείς με τέτοιον τρόπο σε συμφορουμίτη , σου υπόσχομαι ενα πολυήμερο ban.
Οκ αλλά μόνο σε εμένα ? ο φίλος που πρωί πρωί μας φτιάχνει με χαρακτηρισμούς ενώ έχει ζητηθεί από συντονιστή να σταματήσει γιατί είναι οκ ? Εξήγησε το μου σε παρακαλώ :111:

Κανονικά αυτόν έπρεπε να μαλώσεις που το ξανά θέρμανε την αντιπαράθεση.

Αν είμαι λάθος η εκτός κανόνων του site μου λες.

Καταλαβαίνω ότι για κάποιο λόγο δεν με υποστηρίζεις εκεί που πρέπει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους.

Προσπάθησε απλά να είσαι ποιο δίκαιος γιατί εσύ εκτίθεσαι. Πάντα φιλικά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.754

@AlastorTHX, ο Νίκος σου έκανε παρατήρηση για το τρόπο που μιλάς σε συμφορουμίτη κι έχει δίκιο.

Όσο για τον @nmtray2 που ξεκίνησε πάλι, έχεις δίκιο εσύ.

Παιδιά ας τελειώσει εδώ, μεγάλα παιδιά είμαστε!

Reaction score
4

Οκ πάσο και sorry από την μεριά μου απλά πνιγόμουν που μόνο σε εμένα έκανε σχόλιο.

Σε ευχαριστώ abcd

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo