stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Απάντηση: Ράδιο αρβύλα
Αν δεν ειναι η turbo δεν.. :114:
Αν δεν ειναι η turbo δεν.. :114:
Αν υπάρχει ανάγκη , παίρνω πίσω τον γέλωττα. Αλλά όταν ακούω τέτοια ποσά για ηχείαΕνταξει μην το παραχεσουμε.
Το γεγονος οτι πουλαει στην ξεφτιλα το ηχειο δεν σημαινει οτι το ηχειο δεν ειναι καλο. Πανακριβα ηχεια εχει αγορασει πολυς κοσμος. Το γιατι τα πουλανε καποιοι και μαλιστα σε τιμες χωμα σε σχεση μ αυτα που εδωσαν δεν σημαινει οτι οπωσδηποτε το ηχειο παιζει χαλια.
Ο Μιχαλης για παραδειγμα πουλησε καποια πραγματα σε τιμες απιστευτα χαμηλες. Αυτο δεν σημαινει οτι τα μηχανηματα που εδωσε ηταν χαλια. Ο ιδιος ξερει ομως καλλυτερα απο τον καθενα γιατι τα εδωσε σε τετοιες τιμες.
Μετά τις 30/6 όντως θα πέσουνε κορμιά.ΚΑΙ ΕΔΩ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΝ S ΜΕ 65,000ΧΛΜ 22,000 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!!"
Πες τα Βασίλη μου, γιατί αυτή η απαξίωση (όπου δεν μπορούμε/αντέχουμε) έχει καταντήσει πια ενοχλητική.Όταν μιλάμε για ηχητικές μηχανές αυτού του βεληνεκούς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ! Απλά προσεκτικοί ! Οι αφοριστικές , απαξιωτικές προσεγγίσεις στο audio είναι συνήθεις . Και αφορούν σε συγκεκριμένα προϊόντα , σχεδιαστικές προσεγγίσεις , αρχές λειτουργίας κ.λ.π., κ.λ.π.. Για να απορρίψεις μετά βδελυγμίας ένα μηχάνημα φιλόδοξων προδιαγραφών , θα πρέπει να το έχεις ακούσει επανειλημμένα ,σε πολλά setup και σε συνθήκες "Hi end" ηχητικού περιβάλλοντος .Ας μου πουν εκείνοι που "φτύνουν" τα Utopia πόσες φορές το άκουσαν , για πόσο χρόνο και κυρίως σε ποιες συνθήκες χώρων.......
θα συμφωνήσω απόλυτα...Όταν μιλάμε για ηχητικές μηχανές αυτού του βεληνεκούς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ! Απλά προσεκτικοί ! Οι αφοριστικές , απαξιωτικές προσεγγίσεις στο audio είναι συνήθεις . Και αφορούν σε συγκεκριμένα προϊόντα , σχεδιαστικές προσεγγίσεις , αρχές λειτουργίας κ.λ.π., κ.λ.π.. Για να απορρίψεις μετά βδελυγμίας ένα μηχάνημα φιλόδοξων προδιαγραφών , θα πρέπει να το έχεις ακούσει επανειλημμένα ,σε πολλά setup και σε συνθήκες "Hi end" ηχητικού περιβάλλοντος .Ας μου πουν εκείνοι που "φτύνουν" τα Utopia πόσες φορές το άκουσαν , για πόσο χρόνο και κυρίως σε ποιες συνθήκες χώρων.......
Αν και βρίσκω ενδιαφέρoυσα την αποφυγή απαξιωτικής δακτυλοδειξίας προς ονομαστά προϊόντα που δεν βρίσκονται στην κατοχή μας,μου δημιουργείται η απορία:Γιά ποιούς ακριβώς έχει "καταντήσει πιά ενοχλητική"; Μήπως γιά όσους τείνουν ν'απαξιώνουν τους...απαξιούντες;:126:Πες τα Βασίλη μου, γιατί αυτή η απαξίωση (όπου δεν μπορούμε/αντέχουμε) έχει καταντήσει πια ενοχλητική.
Μεχρι εδω ολα καλα.Το Grande Utopia που πουλιοταν 10000 Ευρω το ειχα ακουσει πολλες φορες σε δυο διαφορετικους χωρους (ο ενας πολυ φροντισμενος ηχητικα) με διαφορετικα συνοδα... Ποτε δε μου εκανε κλικ αλλα ετσι για το γαμωτο ειχα ρωτησει τον ιδιοκτητη του που ειναι γνωστος εαν πιστευει οτι αξιζει να το παρω....
Μου ειχε πει επι λεξη... "Γιατι να το παρεις? Αφου το δικο σου ειναι καλυτερο!!!!!"
Προς ενημερωση το ηχειο μου κανει 6000 Ευρω....
Αγαπητέ ΦίλεΤο Grande Utopia που πουλιοταν 10000 Ευρω το ειχα ακουσει πολλες φορες σε δυο διαφορετικους χωρους (ο ενας πολυ φροντισμενος ηχητικα) με διαφορετικα συνοδα... Ποτε δε μου εκανε κλικ αλλα ετσι για το γαμωτο ειχα ρωτησει τον ιδιοκτητη του που ειναι γνωστος εαν πιστευει οτι αξιζει να το παρω....
Μου ειχε πει επι λεξη... "Γιατι να το παρεις? Αφου το δικο σου ειναι καλυτερο!!!!!"
Προς ενημερωση το ηχειο μου κανει 6000 Ευρω....
Οι εκθέσεις στην Ελλάδα (και όχι μόνον) δεν λένε τίποτε! έχουν καταστρέψει κατ επανάληψη και κατά συρροήν κορυφαίες μηχανές και κορυφαία συστήματα! όσον αφορά δε στα 100 τ.μ. ομοίως δεν λένε τίποτε. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος είναι αυτός ο ακουστικά φροντισμένος χώρος , ποιος τον φρόντισε και ποια τα μετρητικά ντοκουμέντα πριν και μετά την "ακουστική επέμβαση" στον χώρο. Η άποψη σου είναι σεβαστή αλλά......6 εκθέσεις στην Ελλάδα, 2 στο εξωτερικό, 2 αίθουσες αντιπροσώπων και 100μ2 χώρος ιδιώτη ακουστικά μετρημένος νομίζώ είναι αρκετά ώστε να μου επιτρέπουν να εκφέρω άποψη για ένα ηχείο. Δεν είναι θέσφατο, ούτε απαιτώ από κανένα να την ασπαστεί, είναι απλά η άποψή μου.
Στην υγεια σου Tidal !:116::116: (χωρις το κοροιδο..δεν ειναι)Αν το μηχάνημα δεν είναι βανδαλισμένο τότε ένα σοβαρός και έμπειρος καινούργιος κάτοχος θα πίνει στην υγεία του προηγούμενου κορόιδου....
Πες τα Βασίλη μου, αυτός ο χώρος δεν είναι αγγελικά πλασμένος :612: (copyright Bhutia) ... και τον γνωρίζεις καλύτερα και από τους δημιουργούς του !!!Αγαπητέ Φίλε
Σκέφτηκες ότι το ηχείο αυτό μπορεί να ήταν βανδαλισμένο ; Ξέρεις πόσα ηχεία πουλιούνται από κατόχους οι οποίοι αποσιωπούν αμφιλεγόμενες προηγηθείσες προσπάθειες "βελτίωσης" του προϊόντος;
...
Όσον αφορά δε τις εκτιμήσεις του κατόχου επίσης δεν μου λένε τίποτε ! Η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων audiophile μηχανών έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις πραγματικές δυνατότητες των μηχανημάτων τους.....Πλήρης άγνοια σωστής διαχείρισης του hardware , αδιαφορία για το μείζον θέμα της ηχητικής συμπεριφοράς του χώρου και ψυχοπαθολογικές εμμονές στο tuning μέσω φις σούκο , πολύμπριζων και ασφαλειών του πίνακα. Αν το μηχάνημα δεν είναι βανδαλισμένο τότε ένα σοβαρός και έμπειρος καινούργιος κάτοχος θα πίνει στην υγεία του προηγούμενου κορόιδου....
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Θα μπορούσε να είναι ακριβώς όπως τα λες. Όλα τα ηχεία παίζουν διαφορετικά ανάλογα το χώρο απλά επέτρεψε μου σε παρακαλώ να πω ότι τη γενικότερη συμπεριφορά τους αν έχεις την ανάλογη εμπειρία μπορείς να την αντιληφθείς και σε ποιο βαθμό συμβάλει ο χώρος σε αυτό που ακούς. Αναλόγως βγάζεις και τα συμπεράσματά σου.Οι εκθέσεις στην Ελλάδα (και όχι μόνον) δεν λένε τίποτε! έχουν καταστρέψει κατ επανάληψη και κατά συρροήν κορυφαίες μηχανές και κορυφαία συστήματα! όσον αφορά δε στα 100 τ.μ. ομοίως δεν λένε τίποτε. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος είναι αυτός ο ακουστικά φροντισμένος χώρος , ποιος τον φρόντισε και ποια τα μετρητικά ντοκουμέντα πριν και μετά την "ακουστική επέμβαση" στον χώρο. Η άποψη σου είναι σεβαστή αλλά......