Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.733
Απάντηση: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

...Ειδικά σε άτομα χαμηλών τόνων που δεν θέλουν -καν- να εισέλθουν σε... "θερμούς" διαλόγους...
Oι ΄΄υψηλοί τόνοι΄΄ δεν συνεπάγονται υβριστική συμπεριφορά,κατά τον ίδιο τρόπο που και οι ΄΄χαμηλοί τόνοι΄΄ δεν συνεπάγονται...συγκατάβαση.:612:
Δεν εχεις αδικο ρε Βλασση.Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες, πραγματικα.
Απλα προσωπικα αυτο που διακρινω ειναι οτι επικρατει ενας τεχνοκρατισμος και μια αντικειμενικοτητα απιστευτη...και πολυ αυστηροτητα πολλες φορες....κ λες κ δε χωραει τιποτα αλλο...
Στο κατω κατω μουσικη ακουμε, και μηχανακια.
Ας ειμαστε λιγο πιο ευελικτοι!
Είναι η υπερβολική ενδοτικότητα των χρηστών υψηλής πιστότητας που έχει εκτραχύνει τους εκάστοτε επιτήδειους ώστε συχνά να ΄΄ζητάνε και τα ρέστα΄΄ από πάνω-ακόμα και στις τωρινές συνθήκες...
Και ποιος απαγορευει στους "αντιφρονουντες" να διατυπωσουν τις αποψεις τους...
Εάν πάντως κάποιος ενάντιος σε οποιαδήποτε ΄΄τεχνοκρατία΄΄ και ορθολογισμό είχε πλήρη εμπιστοσύνη σε όσα πρεσβεύει,καμία δικαιολογία δεν θα στεκόταν ικανή να τον ΄΄απογοητεύσει΄΄ από τη συμμετοχή.
...Μπορεί και ο ίδιος τους ο εαυτός.
Εκτός και αν όλοι ΄΄περνάμε καλά΄΄ δίνοντας προσοχή μονάχα σε όσα μας αρέσει ν'ακούμε...:126:

D

Deleted member 23222

Guest

Nα το κανω ποιο απλα....το συγκεκριμενο φορουμ ιδρυθηκε απο φιλους......για φιλους.....οπου κανενας δεν ειχε να χωρησει τιποτα με κανεναν και αυτο συνεχιζει να υπαρχει....κανενας εδω μεσα δεν ειναι εχθρος η αντιδικος με κανεναν,πιστεψτε με ......

Αν καποιες φορες ερθουν σε ρηξη καποιοι με καποιους για χ-ψ θεματα ε μην μου πειτε οτι αυτα δεν τα αντιμετωπιζουμε και στην καθημερινη μας ζωη/

Μην μου πειτε μονο εξω κραταμε σε ψηλα επιπεδα τις ευαισθησιες μας ενω εδω μεσα οχι?

Θελω επισης να πω οτι οτι κανενας δεν μου ειπε να ανοιξω αυτο το θεμα....το εκανα μονος ...ορμωμενος απο την αποχη πολλων ας πουμε απλα παρατηρητων οι οποιοι θα μπορουσαν να ειναι ενεργα μελη και φυσικα περεακι μας!!!!!

Δεν υπαρχουν μονο 10 ατομα που γνωριζουν.....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε αυτον τον ιστοτοπο........
Xμμ..καλά θα ταν έτσι αλλά...
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε όλοι...τουλάχιστον στα επίπεδα μερικών που είναι από άλλο πλανήτη...
Όμως απορίες μπορούν να διατυπώνονται.Κι επειδή πολλά θέματα,ξεφεύγουν από την ψυχοακουστική και καταλήγουν γήινα μαθηματικά και φυσική γίνονται και κατανοητά...
Από την άλλη όποιος παρακολουθεί και μαθαίνει και ακούει μπορεί να αρθρώσει λόγο και άποψη...
Σε αυτόν τον τόπο το κακό είναι ότι οι απόψεις είναι σαν τις κ.λτρυ..δες...
Όλοι έχουν από μία!!!!!:107:

Reaction score
19
το φορουμ ιδρυθηκε απο φιλους για φιλους, κανενας δεν ειχε να χωρησει τιποτα με κανεναν
Ετσι συμβαίνει πάντα με τα αγαπημένα παρεάκια που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Και ξέρεις πολλές φορές και τα πιο αγαπημένα παρεάκια κάποια στιγμή χαλάνε...
Απλά και μόνο γιατί άλλαξαν οι καιροί.
αυτο συνεχιζει να υπαρχει, κανενας εδω μεσα δεν ειναι εχθρος η αντιδικος με κανεναν
Από την στιγμή που εισέρχονται καινούριοι στο παρεάκι τότε παύει να είναι το παλιό γνωστό καλό σύμφωνο παρεάκι...
Εισέρχονται επιφυλακτικότητα, καχυποψία και άλλα πολλά καλούδια.
Είναι φυσικό.
Αν καποιες φορες ερθουν σε ρηξη καποιοι με καποιους μην μου πειτε οτι αυτα δεν τα αντιμετωπιζουμε και στην καθημερινη μας ζωη
Μην μου πειτε μονο εξω κραταμε σε ψηλα επιπεδα τις ευαισθησιες μας ενω εδω οχι
Αψογος! Και έξω πέφτει και ξύλο και μηνύσεις και λοιπά...
Εδώ πέφτουν άλλα...
Καλά που ανέφερες το έξω όμως: έχουμε συνηθίσει στο έξω όλοι να μιλάμε χωρίς ποτέ να σκεφτούμε πως ελάχιστοι γράφουν.
Και έτσι είναι. Ελάχιστοι γράφουν. Οπως παντού. Το ίδιο και στο internet.

Reaction score
19
Oι ΄΄υψηλοί τόνοι΄΄ δεν συνεπάγονται υβριστική συμπεριφορά,κατά τον ίδιο τρόπο που και οι ΄΄χαμηλοί τόνοι΄΄ δεν συνεπάγονται...συγκατάβαση.:612:
Εκτός και αν όλοι ΄΄περνάμε καλά΄΄ δίνοντας προσοχή μονάχα σε όσα μας αρέσει ν'ακούμε...:126:
So, what's new?

edit
και για να μην γίνει παρεξήγηση: εννοείται: συμφωνώ! :444:

Reaction score
2.004
Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Eλάτε ρε παιδιά που επλήσεστε κιόλας, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν ξεχνα να υπενθυμίζει συνεχώς στους παροικούντες ότι όποιος ξοδεύει από κάποιο ποσό και πάνω είναι ηλίθιος και θύμα(από τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς). Όχι με ευγενικό τρόπο, όχι με υπονοούμενα αλλά με χαρακτηρισμούς, με τους συντονιστές να σιγοντάρουν και μάλιστα να χαρακτηρίζουν πολλές φορές και οι ίδιοι.

Εμένα δεν με πειράζει, αλλά μην περιμένετε όλοι να υποστούν τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Πλάκα κάνουμε τώρα?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.165
Re: Απάντηση: Re: Ειμαστε πολλοι και γραφουν μια χουφτα..............

Eλάτε ρε παιδιά που επλήσεστε κιόλας, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν ξεχνα να υπενθυμίζει συνεχώς στους παροικούντες ότι όποιος ξοδεύει από κάποιο ποσό και πάνω είναι ηλίθιος και θύμα. Όχι με ευγενικό τρόπο, όχι με υπονοούμενα αλλά με χαρακτηρισμούς, κυρίως μάλιστα από συντονιστές.

Εμένα δεν με πειράζει, αλλά μην περιμένετε όλοι να υποστούν τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Πλάκα κάνουμε τώρα?
Το να μιλάμε αόριστα και γενικά επίσης δεν είναι πολύ ευγενικό.

Θα σε παρακαλούσα να αναφερθείς συγκεκριμένα σε άτομα και καταστάσεις για να μην μένουν πικρίες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.086

Για μένα λέει.

Reaction score
1.826

Εγω δε γράφω.

Τι να γράψω?

Αφού τα magnepan είναι τα καλύτερα ηχεία και δε λέτε να το καταλάβετε...

:105:

sk

Reaction score
499

Το forum δεν φτιάχτηκε από φίλους για φίλους.
Φτιάχτηκε από τρελαμένους για την τρέλα τους.
Στην συνέχεια βέβαια προέκυψαν και οι φιλίες.

Κατά την πορεία του όμως, πολλοί συνειδητοποίησαν ότι η τρέλα τους ήταν διαφορετική από των άλλων, ότι δηλαδή υπάρχουν τελικά πολλών λογιών τρέλες.

Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα ?

Κανένα πρόβλημα όταν μιλάμε σε διαδικτυακό καφενείο όπου ο καθένας παραθέτει τα βιώματα του και τις εμπειρίες / απόψεις του γενικώς και αορίστως.

Αλλά όταν μιλάμε περί High Fidelity, μιλάμε για κάτι τόσο οριοθετημένο που η υποκειμενικότητα οφείλει να παει περίπατο.

Και στις περιπτώσεις που κάποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι θεμιτό να υπάρχει κάποιος που να του το υπενθυμίζει.

Ας μιλά λοιπόν οποίος επιθυμεί και ας μην παρεξηγείται αν κάποιος τυγχάνει να ξέρει δυο πράγματα παραπάνω και τον διορθώνει.

Άλλωστε τόσα χρόνια, μόνο καλό έχει κάνει ...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Eλάτε ρε παιδιά που επλήσεστε κιόλας, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν ξεχνα να υπενθυμίζει συνεχώς στους παροικούντες ότι όποιος ξοδεύει από κάποιο ποσό και πάνω είναι ηλίθιος και θύμα(από τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς). Όχι με ευγενικό τρόπο, όχι με υπονοούμενα αλλά με χαρακτηρισμούς, με τους συντονιστές να σιγοντάρουν και μάλιστα να χαρακτηρίζουν πολλές φορές και οι ίδιοι.

Πλάκα κάνουμε τώρα?
Βρε Μιχαλη σε αυτο το τσαρδι εχεις εως σημερα 6.849 posts ....τι σημαινει για μενα αυτο?οτι σιγουρα συμφωνεις με πολλα απο τα γραφομενα και τα ασπαζεσαι και συ, αλλοιως η spam κανεις η σου αρεσει η παρεα η θες να μετεχεις γιατι και συ καποια πραγματακια εμαθες οπως ολοι μας......δεν μπορω να πιστεψω οτι μπαινεις εδω μεσα και με τοσες χιλιαδες απαντησεις απλα διαφωνεις!!!!!

Τωρα σχετικα με το σιγονταρησμα μεταξυ συντονιστων....ε βρε φιλαρακι νομιζω οτι αυτο ειναι πολυ τραβηγμενο και προσβλητικο....σε ξερω.....τετοιος τυπος δεν εισαι.....δεν το δεχομαι βρε φιλε αυτο!!!

Αλλωστε μην ξεχνας οτι καψουρες με καποιες μηχανες εχουμε ολοι μας......βλεπε εσενα με τα Τινταλια....και τις καψουρες μας τις υποστηριζουμε--δυστυχως η ευτυχως-ασχετα αν ολοι συμφωνουμε με τα θελω μας.......

Σου γραφω πολυ καλοπροαιρετα και νομιζω οτι το ξερεις.............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Το forum δεν φτιάχτηκε από φίλους για φίλους.
Φτιάχτηκε από τρελαμένους για την τρέλα τους.
Στην συνέχεια βέβαια προέκυψαν και οι φιλίες.

Κατά την πορεία του όμως, πολλοί συνειδητοποίησαν ότι η τρέλα τους ήταν διαφορετική από των άλλων, ότι δηλαδή υπάρχουν τελικά πολλών λογιών τρέλες.

Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα ?

Κανένα πρόβλημα όταν μιλάμε σε διαδικτυακό καφενείο όπου ο καθένας παραθέτει τα βιώματα του και τις εμπειρίες / απόψεις του γενικώς και αορίστως.

Αλλά όταν μιλάμε περί High Fidelity, μιλάμε για κάτι τόσο οριοθετημένο που η υποκειμενικότητα οφείλει να παει περίπατο.

Και στις περιπτώσεις που κάποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι θεμιτό να υπάρχει κάποιος που να του το υπενθυμίζει.

Ας μιλά λοιπόν οποίος επιθυμεί και ας μην παρεξηγείται αν κάποιος τυγχάνει να ξέρει δυο πράγματα παραπάνω και τον διορθώνει.

Άλλωστε τόσα χρόνια, μόνο καλό έχει κάνει ...

Μπραβο βρε φιλαρακι........μονο αυτο!!!!!!!!!!!!

και η τελευταια σου φραση....ολα τα φραγκα...........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Εγω δε γράφω.

Τι να γράψω?

Αφού τα magnepan είναι τα καλύτερα ηχεία και δε λέτε να το καταλάβετε...

:105:

Μπασα ομως ....εχουν????????????????????????

:135::135::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Για μένα δεν είσαι πυροβολημένος κάθε άλλο.Θα έπρεπε να υπάρχει η ελευθεριά λόγου η να υπάρχουν λιγότερο τσαμπουκάδες μάγκες συντονιστές που να κάνουν την δουλειά τους όπως οφείλουν χωρίς να εμπλέκονται ""ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ"" με εμπάθεια εναντίων μέλλων.

Όταν κόβεις ελευθερίες από ανθρώπους και απαιτείς μια συμπεριφορά ξύλινη ενώ από την άλλη γράφεις ρητά στους κανόνες ότι δεν απαιτούμε μετά λογικό είναι να μην σου μιλάει ο άλλος.Απλή λογική μικρού παιδιού είναι.
Ωπα Αλλαστορακο....μου το κανεις μονοπρακτο το εργο και δυστυχως δεν ειναι.....κανενας συντονιστης δεν εχει με καποιον να χωρησει κατι......μπορει ομως ο καποιος ,καπου να εχει σφαλλει η να εχει ξεπερασει ορισμενες φορες τα ορια ....εκει ναι...πρεπει να επεμβει ο συντονιστης ,πρεπει να βαλλει μια ταξη ωστε να αποφευχθουν δυσαρεστες η προσβλητικες για αλλους καταστασεις και πιστεψε με ειναι πολυ ευκολο να δημιουργηθουν παρεξηγησεις...

Στραβωνεις χωρις ουσιαστικο λογο βρε λεβεντη μου....και το ξερεις γαμωτο....
Ωραια ...εφαγα και γω ποιο παλια ενα infraction γιατι εφταιγα...ε και ?

Σαμπως δεν τρωμε στην ζωη μας καθημερινα ενα σωρο infractions και παρολα αυτα συνεχιζουμε να παλευουμε για αυτην?

Λες να το εφαγα γιατι δεν με γουσταρει καποιος συντονιστης?

Οχι βρε φιλε.....εκανα και γω μια μαλακιτσα....και παλι ομως εδω ειμαι και το καλαμπουριζουμε παρεα.....δεν εγινα ομως εχθρος με αυτον που μου το εριξε......αφου εφταιξα...

Χαλαρα βρε παιδακια......αυτη η κουφαλα ο Στροςς Καν ειπε οτι θελει να μας παρει και τα βρακια μας.......και μεις χαλιομαστε με ας πουμε με πληγωμενους εγωισμους?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.940

Ωραια ...εφαγα και γω ποιο παλια ενα infraction γιατι εφταιγα...ε και ?

Λες να το εφαγα γιατι δεν με γουσταρει καποιος συντονιστης?

Μόνο ένας δεν σε γουστάρει; :136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μόνο ένας δεν σε γουστάρει; :136:
Ξυδακι να του πεις......................ασε που εχω μαθει οτι ειναι και τρελλη λουγκρα φτερωτη!!!!!!!!!!!

:135::135:

Reaction score
19
Σαμπως δεν τρωμε στην ζωη μας καθημερινα ενα σωρο infractions και παρολα αυτα συνεχιζουμε να παλευουμε για αυτην?
Ωπα!!!
From the... Mis'ess??? :138: :135:
... και μεις χαλιομαστε με πληγωμενους εγωισμους?
Πάντα κάποιοι -οι περισσότεροι- από αυτο "χαλιούνται"... :109:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.722
Βλάσση μου,

δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να γράψω εδώ. Μου είσαι όμως ιδιαίτερα συμπαθής, κι ας μην έχουμε γνωριστεί ποτέ.

Το φόρουμ είναι φόρουμ βρε φίλε. Δεν είναι παρεάκι. Κι ας έχω κάνει και φιλίες από εδώ.
Και σε ένα φόρουμ, αν έχεις κάτι να συνεισφέρεις, το κάνεις. Και σ' αυτό το φόρουμ, ειδικά σε αυτή την κατηγορία, υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν. Και βοηθούν. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που προσβάλλουν. Και δεν εννοώ αθέλητα. Το έχουν ως αυτοσκοπό.

Έ, εκεί λοιπόν φίλε Βλάσση (επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ έτσι), κάνεις δυο πράγματα: ή απλά διαβάζεις τα όσα γράφονται, ή δεν ξανασχολείσαι.

Διευκρινίζω και πάλι, δεν είναι προσωπική εμπειρία, είναι η εντύπωση που αποκόμισα διαβάζοντας την κατηγορία.

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επ' ουδενί δεν αναφέρομαι στους CostasEar, Κώστα Κόγια, των οποίων τις γνώσεις αλλά και το ήθος εκτιμώ απεριόριστα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
τα εχουμε γραψει ολα. τι αλλο να γραψουμε? ηχεια ενεργα η με ενισχυτη κλασ ντε, ηλεκτρολογικο καλωδιο, πολυμπριζο απο το καρφουρ και η καρτα που ψηνει και καφε. ολα τα αλλα δεν.
μεσα σε ολα αυτα υπαρχουν παρα πολλα ενδιαφεροντα θεματα με απειρα τεχνικα στοιχεια για καποιον που θελει να μορφωθει η εστω να παρει μια ιδεα απο φυσικη, ηλεκτρολογια, ακουστικη χωρων κλπ.
τωρα κατι μπολντ, κατι υπογραμμισμενα, κατι κεφαλαια ασε καλυτερα..................

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.561

Κάποιους τους "ενώνει" ένα χόμπι. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουν και φίλοι, γιατί, πέραν του κοινού ενδιαφέροντος, μπορεί να μην είναι ταιριαστοί σε κανέναν άλλον τομέα. Μπορεί μάλιστα οι διαφορές να γίνουν εμφανείς ακόμα και στο ίδιο το forum. Στα πολιτικά, στα κοινωνικά, στα αθλητικά κλπ

Καλώς ή κακώς, δημιουργούνται στερεότυπα για κάποια μέλη, συνήθως σε λάιτ μορφή. Καμιά φορά όμως τα πράγματα σοβαρεύουν και τα στερεότυπα φέρνουν τους χαρακτηρισμούς (γραπτούς και νοερούς). Από κει και πέρα οι αντιδράσεις είναι ανάλογες του εκάστοτε "θιγμένου" χαρακτήρα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298