Benchmark Dac1

Reaction score
203

Reaction score
203
ΟΚ, προς το παρον δεν εχει δεσμευτει εχει σειρα προταιρεοτητας ομως ο kxanthop. Θοδωρης.

Reaction score
100
Απάντηση: Benchmark Dac1

Καλησπέρα σας,

αν δεν αγοραστεί από τους προϋγούμενους ενδιαφερόμενους, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.

ευχαριστώ.

Reaction score
5

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ πολύ τον -άψογο- πωλητή κι εύχομαι καλή επτυχία με την πώληση.

Reaction score
203
Re: Απάντηση: Benchmark Dac1

Σπυρο, ως δευτερος στην σειρα σου εστειλα πμ. Θοδωρης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.828

δε μου λες βρε Σπύρο, στρωμένο είναι ή εσύ θα το στρώσεις? Και τι καλώδιο ρεύματος του έβαλες? Πρόσεξε καλά, διότι χωρίς το σωστό καλώδιο ρεύματος δε βγάζει εκτεταμένα πρίμα, άσε που τιγκάρει στον κόκκο.

με γειές!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

δε μου λες βρε Σπύρο, στρωμένο είναι ή εσύ θα το στρώσεις?
Όλα κι όλα, όπως έστρωσε ας κοιμηθεί...

Και τι καλώδιο ρεύματος του έβαλες?
Έβαλα αυτό που είχε μέσα η συσκευασία. Σκέφτομαι όμως να χρησιμοποιήσω ένα από μία παλιά ηλεκτρική θερμάστρα για πχιο ζεστό ήχο.

Πρόσεξε καλά, διότι χωρίς το σωστό καλώδιο ρεύματος δε βγάζει εκτεταμένα πρίμα, άσε που τιγκάρει στον κόκκο.
Για τον κόκκο έχω λύση. ΘΑ τινάζω το DAC να φύγει ο κόκκος πριν από κάθε ακρόαση...

με γειές!
Thnx m8!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.828

φιλαράκι, μας έλειψες στην παρέα προχθές, ελπίζω να μην είχες λόξιγκα... γιατί πολύ σε "μελετούσαμε" που έλεγε κι η γιαγιά μου! έπρεπε να ήσουν εκεί γιατί ο βλάσης είχε κάτι απορίες για καλώδια κι κόγιας ήταν απασχολημένος με τους δίσκους βινυλίου που έχω για ρολόγιασμα... μα τι ρακοσυλλέκτης ειν' τούτος βρε! που τον εβρήκαμε?:116::116::116::116:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Κι εγώ το ήθελα πολύ να έρθω, αλλα αυτή η γ@μημένη ίωση δεν παλευόταν με τίποτα. Είμασταν 4 άτομα κρεββατωμένα με πυρετό. Ετοιμασου για φωτογραφική εξόρμηση σε λίγες μέρες...

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.353
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent