- Reaction score
- 0
http://www.homeopathy.gr/homeopathy/allergic_rhinitis_homeopathy.html
Και περαστικα σε ολους τους αλεργικους
Και περαστικα σε ολους τους αλεργικους
κανείς δεν είπε ο τι "βρέθηκε η λύση", εκτός από σένα. Μόνος σου μιλάς, μόνος σου απαντάς ένα πράμα.Οπότε βρέθηκε και πάλι η λύση. Ό,τι ξεφεύγει από την πεπατημένη θεωρείται λάθος. Κι ας μπορεί να γίνει συμπληρωματικό ή εναλλακτικό κάποιου άλλου αντικειμένου.
Τεσπα, ευτυχώς που υπάρχουν ιδρύματα και "ιδρύματα" που αποδυκνείουν τι ισχύει στην πραγματικότητα. Στο βαθμό της σημασίας τους το καθένα, βεβαίως βεβαίως:612:
κανείς δεν είπε ο τι "βρέθηκε η λύση", εκτός από σένα. Μόνος σου μιλάς, μόνος σου απαντάς ένα πράμα.
είπα πως το ότι υπάρχουν μεταπτυχιακά κάπου, δεν αποδεικνύουν τίποτα. Αν θέλω, ακόμα και σήμερα ξεκινώ μεταπτυχιακό με εφαρμογές ιατρικής σε DOS. τι μου λες τώρα... που το επιχείρημα; να γυρίσουμε σε DOS επειδή θα πάρω ανάλογο μεταπτυχιακό?
τα υπόλοιπα που λες, είναι όντως περιττά. βεβαίως βεβαίως.
Αγαπητεαμα δεις για τι αντικείμενα υπάρχουν μεταπτυχιακά στην ιατρική, θα κάνεις χαρακίρι τρις.
τα υπόλοιπα, όντως, είναι περιττά.
Ρε συ Chris είπαμαν, Κομπογιαννίτες υπάρχουν παντού.Και για να καταλάβω δηλαδή.....
Έρχεται κάποιος και ισχυρίζεται ότι το νερό και καλά έχει μνήμη και ότι η μνήμη αυτή θα τον κάνει καλά άμα έχει κάποια πάθηση...
Άμα τώρα εγώ πω "πω πω τι π@παριές!!!" εγώ πρέπει να δώσω εξηγήσεις γιατί δεν χάφτω βλακείες ή αυτός που ισχυρίζεται ότι νάναι χωρίς να δίνει καμία λογική βάση στους ισχυρισμούς του??????
Για να μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή....