Τι να κάνω γιά ΜΕΓΑΛΗ εικόνα?

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι να κάνω γιά ΜΕΓΑΛΗ εικόνα?

Τι σχέση έχουν οι ρυθμίσεις,δεν το καταλαβαίνω;;;'136' από 3,4 μέτρα είναι πάρα πολλές η' επειδή η ταινία ήταν 2:40/1 στην περίπτωση μου 3 μέτρα πλάτος/1,33 ύψος-too much:107:
ειχα την εντυπωση οτι ειναι ποιο μικρη..:112:

Γενικα η εικονα εχει να κανει με την αποσταση....

Τα στανταρ εικονας υπαρχουν για να εχεις σωστο οπτικο πεδιο με σωστη οξυτητα και αναλογη λεπτομερια.
οποτε η χρηση γκαμα αναφορας 2.2 οπως η αποσταση θεασης και φωτεινοτητας ...οπως και καποιες αλλες λεπτομεριες καθοριζουν το ποσο ευχαριστα θα δεις.

Εσυ με καδρο 235/1 πρεπει να εισαι στα 3.8μ ...οπως και ο Δημητρης στα 4.1μ
Απο εκει και περα βλεπεις αλλα πραματα..

Είναι πιστεύω θέμα συνήθειας, και, όπως λέγαμε μιά άλλη φορά, που κάθεται ο καθένας στο σινεμά. Εγώ πάντα καθόμουν μπροστά.

Είχα δύο επισκέπτες που ζαλίστηκαν από την απόσταση, και ήθελαν να κάτσουν πιό πίσω. Τους έβαλα καρεκλάκι πίσω από τον καναπέ, και ΟΚ!
:204:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.903
H δοκιμή της ρύθμισης των ηχείων σε large δεν πέτυχε, χωρίς όμως τεράστιες διαφορές. :133:

Το αριστερό, που είναι κοντά σε τοίχο, είχε διαφορετική συμπεριφορά από τα άλλα στα μπάσα.
Την οποία το MCACC δεν ήθελε να διορθώσει, αφού ρυθμίζει τα L+R μαζί, κι εγώ βαριόμουν, και δεν ήθελα να πειράξω την ισοστάθμιση. Ήθελα να δω ταινία! :103:

Θυμήθηκα και πότε είχα παίξει με αυτά τελευταία φορά. Ήταν το '95, όταν είχα πάρει τον πρώτο μου DD ενισχυτή, και ένα δανεικό spectrum analyzer. Πάλι στα 80Hz είχα καταλήξει, με small τα ηχεία. :105:

Reaction score
15.543
Απάντηση: Τι να κάνω γιά ΜΕΓΑΛΗ εικόνα?

Τα ρυθμιζει κσι ξεχωριστα βρε....και οχι ανα ζευγος...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.903
Όπως θέλεις τα ρυθμίζει, και έχω αποθηκεύσει και μνήμη με προτεραιότητα συχνότητας, αλλά ξέχασα να το δοκιμάσω έτσι! :114:

Ήθελα να δω, οι δοκιμές γίνονται την ημέρα Κωστάκη!!!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Τι να κάνω γιά ΜΕΓΑΛΗ εικόνα?

Άρα Μανώλη, πριν έρθω εγώ στο νησί, πρέπει να έρθεις εσύ στο χωριό!
:601: εγώ έχω δει προβολέα(Pioneer krf-9000fd-τον θυμάσαι;;;:116:) με αναμορφικό να παίζει απέναντι από κυρτή,
εσύ δεν έχεις δει Μπενεκιού να αστράφτει και να φεγγοβολάει:138:....άρα σε περιμένω...πρώτος!!!(αν και μέχρι να έρθεις....πάει η λάμπα!!!!!)

Υ.Γ
-επίτιμο smiley του avsite στην κατηγορία των βιντεοπροβολέων!!!!!

Reaction score
15.543

Θυμήθηκα και πότε είχα παίξει με αυτά τελευταία φορά. Ήταν το '95, όταν είχα πάρει τον πρώτο μου DD ενισχυτή, και ένα δανεικό spectrum analyzer. Πάλι στα 80Hz είχα καταλήξει, με small τα ηχεία. :105:
Τοτε ναχεις και αλατοπιπερο μαζι....

Reaction score
15.543

Ισως ενα κρητικο παξιμαδι.....:116:

Πιασε και μια μαραθοπιτα.....:204:

:623:

θα ερθει....δεν θα ερθει....θα τα πουμε...:414:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλοταξιδο, σε ενα χωρο ( ετσι οπως φαινεται) σαν το δικο σου θα διαπρεπει.....αντε και σε δευτερο...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μουτσας γκρατσιας σενιορ, μουτσας γκρατσιας

Reaction score
80

Παραγγέλθηκε μόλις και το sub, SVS PB13-Ultra DSP Black Oak, σε ένα μήνα τα λέμε πάλι! :114:
Ωραία, για να μην λιώσεις στην αναμονή έλα να σεταρεις και εμένα, αφού είσαι πλέον επίτιμος βοηθός του επιτίμου Α :137:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Ωραία, για να μην λιώσεις στην αναμονή έλα να σεταρεις και εμένα, αφού είσαι πλέον επίτιμος βοηθός του επιτίμου Α :137:
Για πες,για πες-έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται:105:

Reaction score
80

Για πες,για πες-έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται:105:
Πολλα :137:

Απλώς ο zizik μας έχει γίνει πλέον ειδικός στην εικόνα και μπορεί να δει πράγματα που το δικό μου ανεκπαίδευτο μάτι δεν μπορεί :126:

Reaction score
15.543

Οταν ερθει με το καλο....λεω να του παω και τρια μονομπλοκια 200αρια εκαστον,με συνολικο βαρος 80 κιλα....
...για να δω γιατι δεν παιζουν οπως πρεπει τα l-c-r

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Απλώς ο zizik μας έχει γίνει πλέον ειδικός στην εικόνα και μπορεί να δει πράγματα που το δικό μου ανεκπαίδευτο μάτι δεν μπορεί :126:
Έτσι-έτσι συμφωνώ:119:το πιστεύω κι εγώ-τύφλα να έχουν οι ISF-γι αυτό τον περιμένω πως και πως αλλά μου την έσκασε μου φαίνεται:143:

Οταν ερθει με το καλο....λεω να του παω και τρια μονομπλοκια 200αρια εκαστον,με συνολικο βαρος 80 κιλα....
...για να δω γιατι δεν παιζουν οπως πρεπει τα l-c-r
...λες να φταίει ο Rotel;;;τι να κάνουν τα καημένα εκεί πέρα σ'αυτόν τον χώρο-μια σταλιά είναι-να τον πείσεις να πάρει άλλα-καλύτερα

Reaction score
15.543

Τι δουλεια εχει ενας ROTEL εκει περα...:112:

Ετσι δεν ειναι Μανωλη....:118::116:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last