- Reaction score
- 1.685
Μαλλον θα ηπια πολυ αυτες τις μερες, δεν εξηγειται αλλιως !! :111:
Ε, άμα σε "χαλάει" κόφ' το.Μαλλον θα ηπια πολυ αυτες τις μερες, δεν εξηγειται αλλιως !! :111:
Εχε χαρη που η ευγενεια, το ηθος και ο σεβασμος μου για τον χωρο που μας φιλοξενει δεν μου επιτρεπει να απαντησω οπως αρμοζει...Ε, άμα σε "χαλάει" κόφ' το.
Γιατί δε μας κάνεις καμια "διάλεξη" σχετικά με την ανεπάρκεια των ψηφιακών μέσων καλύτερα;
![]()
![]()
Σε τέτοιους καιρούς έχουμε ανάγκη τη διασκ..., εεε, τη "γνώση" εννοούσα...
![]()
ΥΓ.
Τι έγινε, δόθηκε "φύλλο πορείας" για να κάνουμε άλλο ένα μπάχαλο στο avsite μπας και ανεβάσουμε λίγο το τζίρο στο μαγαζάκι μας;
Τα ποιά;Εχε χαρη που η ευγενεια, το ηθος και ο σεβασμος μου για τον χωρο που μας φιλοξενει δεν μου επιτρεπει να απαντησω οπως αρμοζει...
Τα ποιά;
![]()
ΥΓ.
Αν σεβόσουν πραγματικά το χώρο που μας φιλοξενεί, τότε δε θα έμπαινες κατ' επανάληψη σε thread τα οποία προφανώς δε σε ενδιαφέρουν με μόνο σκοπό να ξεκινήσεις ενα ping pong αντεγκλήσεων με διπλανό μαγαζάκι.
:445:
Το "φίλε" σε παρακαλώ κράτα το για τον εαυτό σου...Εξαντλεις την υπομονη μου, φιλε Alex...
Αυτό άστο καλύτερα να το κρίνουν όσοι μας διαβάζουν...... η φαντασια μου δεν συμβαδιζει με την δικη σου...
ΑΡΚΕΤΑ...!!!
ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!...
ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.!!!
δηλαδησ?Τι έγινε, δόθηκε "φύλλο πορείας" για να κάνουμε άλλο ένα μπάχαλο στο avsite μπας και ανεβάσουμε λίγο το τζίρο στο μαγαζάκι μας;
Δεν νομιζω οτι αυτα τα λογια ανηκουν σε μενα.Κώστα λυπάμαι που το λέω αλλα δέν γίνεται πρίν λίγο καιρό να γράφεις ατάκες για τον Άλεξ του τύπου
Εγω θα του ελεγα να αλλαξει δουλεια...πρωτο νουμερο σε "τσιρκο"...λεφτα με το τσουβαλι...
Δεν αντεξα παιδια, τα νευρα μου λιωσανε, αλλα μυαλο κουκουτσι εκει κατω...
Μαλιστα μιλαει επιστημονικα...
Δέν ήθελα να βάλω λίνκ αλλα...Δεν νομιζω οτι αυτα τα λογια ανηκουν σε μενα.
Μπορεις να μου δειξεις τα links, εστω και σε ΠΜ..