Γκαπ! Γκουπ!

Status
Not open for further replies.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
THE RETURN OF THE TROLLS...

Μαλλον θα ηπια πολυ αυτες τις μερες, δεν εξηγειται αλλιως !! :111:
Ε, άμα σε "χαλάει" κόφ' το.

Γιατί δε μας κάνεις καμια "διάλεξη" σχετικά με την ανεπάρκεια των ψηφιακών μέσων καλύτερα;

Σε τέτοιους καιρούς έχουμε ανάγκη τη διασκ..., εεε, τη "γνώση" εννοούσα...

ΥΓ.
Τι έγινε, δόθηκε "φύλλο πορείας" για να κάνουμε άλλο ένα μπάχαλο στο avsite μπας και ανεβάσουμε λίγο το τζίρο στο μαγαζάκι μας;

Reaction score
1.685
Απάντηση: THE RETURN OF THE TROLLS...

Ε, άμα σε "χαλάει" κόφ' το.

Γιατί δε μας κάνεις καμια "διάλεξη" σχετικά με την ανεπάρκεια των ψηφιακών μέσων καλύτερα;

Σε τέτοιους καιρούς έχουμε ανάγκη τη διασκ..., εεε, τη "γνώση" εννοούσα...

ΥΓ.
Τι έγινε, δόθηκε "φύλλο πορείας" για να κάνουμε άλλο ένα μπάχαλο στο avsite μπας και ανεβάσουμε λίγο το τζίρο στο μαγαζάκι μας;
Εχε χαρη που η ευγενεια, το ηθος και ο σεβασμος μου για τον χωρο που μας φιλοξενει δεν μου επιτρεπει να απαντησω οπως αρμοζει...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...

Εχε χαρη που η ευγενεια, το ηθος και ο σεβασμος μου για τον χωρο που μας φιλοξενει δεν μου επιτρεπει να απαντησω οπως αρμοζει...
Τα ποιά;

ΥΓ.
Αν σεβόσουν πραγματικά το χώρο που μας φιλοξενεί, τότε δε θα έμπαινες κατ' επανάληψη σε thread τα οποία προφανώς δε σε ενδιαφέρουν με μόνο σκοπό να ξεκινήσεις ενα ping pong αντεγκλήσεων με διπλανό μαγαζάκι.
:445:

Reaction score
1.685
Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Τα ποιά;

ΥΓ.
Αν σεβόσουν πραγματικά το χώρο που μας φιλοξενεί, τότε δε θα έμπαινες κατ' επανάληψη σε thread τα οποία προφανώς δε σε ενδιαφέρουν με μόνο σκοπό να ξεκινήσεις ενα ping pong αντεγκλήσεων με διπλανό μαγαζάκι.
:445:

Εξαντλεις την υπομονη μου, φιλε Alex, η φαντασια μου δεν συμβαδιζει με την δικη σου...

ΑΡΚΕΤΑ...!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
"ΦΙΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...

Εξαντλεις την υπομονη μου, φιλε Alex...
Το "φίλε" σε παρακαλώ κράτα το για τον εαυτό σου...

... η φαντασια μου δεν συμβαδιζει με την δικη σου...

ΑΡΚΕΤΑ...!!!
Αυτό άστο καλύτερα να το κρίνουν όσοι μας διαβάζουν...

Reaction score
1.685

Λυπαμαι αλλα ειναι η πρωτη φορα που εκφραζομαι ετσι εδω μεσα αλλα καποια πραγματα εχουν τα ορια τους και συ μονιμως τα ξεπερνας, απροκλητα και σε προσωπικο επιπεδο..

ΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, Ο ΤΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.!!!

Reaction score
1.685

Την αντιπαραθεση μαζι σου εννοω, μιας και δεν εχει αξια να ασχολειται κανεις...

D

deleted user 10898

Guest
Re: THE RETURN OF THE TROLLS...

δηλαδησ?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Βρε τι εγινε παλι ρε γαμω το κερατο μου?????

Βρε Αλεξη γιατι βρε φιλε πουσαρεις τοσο την κατασταση ?
Εδω θεωρω οτι εισαι λαθος.....προσπαθω να καταλαβω γιατι φορτωσες η μαλλον γιατι ενοχληθηκες απο αυτο που εγραψε ο Κωστας......

Νομιζω οτι δεν χρειαζοντε απο κανεναν μας σε αυτον τον χωρο να δημιουργουμε καταστασεις και να γραφονται κακα σχολια ειτε για ατομα ειτε για καποιον αλλον ιστοτοπο οπου πολλοι παρακολουθουν -διαβαζουν-ενημερωνονται και εκθετουν τις αποψεις τους οπως συμβαινει και με πολλους απο εμας που θελουμε να ειμαστε παροντες στα καθημερινα δρωμενα του Avsite.

Μα την Παναγια...χρονιαρες μερες νομιζω οτι μπορουμε να φερομαστε καλλιτερα μην ξεχνοντας να δειχνουμε και τον αναλογο σεβασμο σε καθε μελος αυτης κοινοτητας!!!

Και οι δυο σας ξερετε πολλα πραγματα που μπορειτε να τα μοιραζεστε χωρις να φτανουμε σε τετοια μαλακισμενα σημεια......δεν αξιζει σε κανεναν σας και σε κανεναν μας!

Ειλικρινα σας παρακαλω ληξτε το.......αφηστε το να παει στο διαολο.....

Και οι δυο ειστε φιλοι μου και ειλικρινα θελω να ειστε .....

Reaction score
1.685

Βλαση, για χαρη σου και για χαρη καποιων που νομιζω οτι γνωριζουν ποιοι ειναι και εκτιμω βαθυτατα, δεν επεκταθηκα και δεν εκφραστηκα οπως αρμοζει σε τετοιου ειδους συνεχης απροκλητες και κακογουστες συμπεριφορες, κατι που θα καταπατουσε τις αρχες μου και τον τροπο που ομιλω γενικοτερα...

ΑΛΛΑ..,

Νομιζω οτι δικαιουμαι να χρησιμοποιω το ελαχιστο του δειγματος του χιουμορ απο αυτο που χρησιμοποιουν κατα κορον τα ιδια και τα ιδια ατομα, (νομιζοντας οτι κανουν χιουμορ), με σεβασμο και εγκρατεια, χωρις να φοβαμαι οτι θα εισπραξω απο τα ιδια ατομα τετοιου ειδους προσωπικα σχολια (χλευασμου και παροχυμενου κομπλεξικου εγωισμου).

Ασφαλως και ειμαστε φιλοι και το κυριο ζητουμενο ειναι οχι μονον να παραμεινουμε φιλοι αλλα και να δημιουργησουμε μια μεγαλη ομαδα φιλων με κοινα χομπυ και ιδεες οπως εχουμε μεχρι τωρα καταφερει...

Βλεπεις εσυ πουθενα ορεξη για κατι τετοιο? Η "μυτη" εχει ξεπερασει και αυτη του Τρωτζου...απο τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ατομα. Τι αλλο πρεπει να πουμε? Να "παρακαλεσουμε" να μας "επιτρεψουν" να συμμετασχουμε? Για ποιον λογο ρε φιλε?

Απο την μερια μου δεν θα υπαρξει συνεχεια και ελπιζω να μην επαναληφθει τετοιο φαινομενο .......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Κωστα δεν χρειαζεται ουτε να παρακαλεσει κανεις ουτε να του επιτρεπεται να λαμβανει μερος σε οποιαδηποτε κουβεντα αυτου του ιστοτοπου!

Ειμαστε μεγαλα ελευθερα παιδια με την αναλογη κριση αλλα και την λογικη να καταλαβαινουμε ποτε ξεπερναμε καποια ορια....και καποιες φορες λιγο πολυ οι περισσοτεροι απο εμας...τα εχουμε ξεπερασει!!!!

Reaction score
1.685

Μακαρι να ισχυε για ολους Βλαση.

Δεν ειναι η πρωτη φορα φραστικων "επιθεσεων" οπως ξερεις, μα ευχομαι να ειναι η τελευταια...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Κώστα λυπάμαι που το λέω αλλα δέν γίνεται πρίν λίγο καιρό να γράφεις ατάκες για τον Άλεξ του τύπου

Εγω θα του ελεγα να αλλαξει δουλεια...πρωτο νουμερο σε "τσιρκο"...λεφτα με το τσουβαλι...
Δεν αντεξα παιδια, τα νευρα μου λιωσανε, αλλα μυαλο κουκουτσι εκει κατω...
Μαλιστα μιλαει επιστημονικα...

και φυσικά σήμερα να βλέπω δεύτερη συνέχεια με αυτό το θέμα.
Αυτό δηλαδή το θεωρείς δείγμα ευγένειας και ήθους?Δικά σου λόγια είναι τα παραπάνω...

Φυσικά θα κέρδιζες το δίκαιο σου αν τα ίδια τα έλεγες και τα ανέλυες εδώ μπροστά σε αυτό το φόρουμ και όχι σε ξένες καλύβες.

Περιμένω λοιπόν εγώ και άλλοι εναγωνίως την δική σου εξήγηση στα επιστημονικά φαινόμενα και όχι παιχνιδάκι με άλλα φόρουμ μπας και κάποτε έστω και καθυστερημένα ο δικός σου αποκτήσει λόγο ύπαρξης.

Σου μιλάω αυστηρά διότι σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο που θα βοηθούσε τον οποιονδήποτε σε αυτό το φόρουμ ή σε άλλο.

Όπως βλέπεις και εγώ την μπαίνω συνέχεια σε τύπους που το κατέχουν αλλα υπάρχει ένα όριο trollαρίσματος και σεβασμού.

Περιμένω και απο εσένα την αναμενόμενη συμπεριφορά.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Κώστα λυπάμαι που το λέω αλλα δέν γίνεται πρίν λίγο καιρό να γράφεις ατάκες για τον Άλεξ του τύπου

Εγω θα του ελεγα να αλλαξει δουλεια...πρωτο νουμερο σε "τσιρκο"...λεφτα με το τσουβαλι...
Δεν αντεξα παιδια, τα νευρα μου λιωσανε, αλλα μυαλο κουκουτσι εκει κατω...
Μαλιστα μιλαει επιστημονικα...
Δεν νομιζω οτι αυτα τα λογια ανηκουν σε μενα.
Μπορεις να μου δειξεις τα links, εστω και σε ΠΜ..

Reaction score
1.685

Μπορεις να μου πεις το ονομα του ατομου που δειχνουν?

Νομιζω οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ - ΑΟΡΙΣΤΑ και σε ενα τελειως αλλον ιστοτοπο...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ αναφορα σε ΟΝΟΜΑ....Alex...

Αλλιως σταματα να "συνηγορεις" γιατι ειναι φανεροι οι λογοι για τους οποιους το κανεις, οπως πιστευω οτι μολις απεκαλυψες τους λογους για τους οποιους το κανουν ολοι αυτοι που το κανουν.....

Reaction score
1.685

Αστο Alex, βλεπεις λιγοι εχουν το "προνομοιο" να υπογραφουν σε site με υπογραφη αλλου site και να ενοχλουνται απο την απλη υπαρξη μελων ενος τριτου...

Πεστε το ετσι ρε παιδια να καταλαβουμε και εμεις τι σας εχει πειραξει....:126:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Η ταχυπαλμία των Lipinski

Φυσικά και θα σου δείξω πού και πώς αναφέρονται...
Εδώ
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?97353-%D8%E7%F6%E9%E1%EA%DE-Riaa/page5

άνοιξε ένα θέμα και δόθηκε μία εξήγηση στο πόστ #42 την ημ/νια 14/03/2011 και ώρα 19:02

στο επώνυμο φόρουμ 14/3/2011 και ώρα 22:46 άνοιξε το θέμα golden ears

απο τα παρακάτω πόστ φαίνεται φυσικά οτι ανήκει στο ίδιο θέμα."Ο ευτυχής που βρήκε το μηχανάκι που τα κάνει όλα" κ.τ.λ.

Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκα για να θίξω παρελθοντική συμπεριφορά που δέν έδωσα σημασία και που όμως βλέπω να επαναλαμβάνεται.

Δέν είμαι εδώ ούτε για να σε στήσω στον τοίχο αλλα ούτε και για να κάνω τον δικηγόρο κανενός.Πραγματικά δέν μου αρέσει να σκαλίζω τα κακώς κείμενα κανενός.Προτιμώ να θυμάμαι τα καλά...

Θεωρώ το θέμα λήξαν...περιμένω και την άποψη σου για το θέμα των χαμηλών...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef