Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
1
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Στο προηγούμενο ταβάνωμα του Sharp είχα βάλει μόνο τις δύο διαγώνιες δεκάρες βίδες με τα ούπα τους, με αποτέλεσμα η βάση της Vogels να μην είναι τόσο σταθερή και να υπάρχουν κάποια μπόσικα. Με την ευκαιρία λοιπόν, ανοίξαμε και τις άλλες δύο τρύπες. :107:

Τώρα πλέον είναι σταθερή σαν βράχος, ακόμα και ελέφαντα θα μπορούσα να κρεμάσω και να κάνει μονόζυγο... :116:

Reaction score
1

Και επιτέλους ο Sharp 21000 ξαναταβανώθηκε στο φρεσκοβαμμένο ταβάνι. :107:

Και φυσικά αλφαδιάστηκε άψογα. Ελπίζω μόνο αυτή τη φορά να κάθεται ήσυχος και να μην ανασηκώνει μύτη... :116:

Reaction score
1

Τώρα, επί της ουσίας. Αύριο προυνό προυνό ξεκινάμε μαζί με τον Κώστα και τον Αποστόλη για τον τελικό γύρο (ευελπιστούμε). Η κάτω μπάρα λειτουργεί ήδη άψογα, αλλά πρέπει να γίνει το ίδιο και με την επάνω.

Εκτός από τις φωτογραφίες θα προσπαθήσουμε κάποια στιγμή να σας ανεβάσουμε και βιντεάκια με την λειτουργία του μηχανισμού. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάμερα 720p ή 1080p, του Στρατηγού μας δεν είναι πλέον διαθέσιμη. :110:

Έτσι λοιπόν, θα τραβήξω κάποια βιντεάκια με την παλαιολιθική μου Sony Hi8, θα τα κάνω dvd στο dvd recorder και μετά θα τα μετατρέψω σε .mpg ή .avi για να τα ανεβάσω... :203:

Reaction score
152

Μπα, δεν παίζει αυτό, με νοίκι είμαι, δεν είναι δικό μου. Και να φανταστείς ότι είμαι 24 συνεχόμενα χρόνια εδώ μέσα. Θα το είχα αγοράσει τουλάχιστον δύο φορές με τα νοίκια που έχω πληρώσει μέχρι τώρα! :623:

Εννοείται βεβαίως ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω, ακόμα και τοίχους να γκρεμίσω η σπιτονοικοκυρά μου δεν πρόκειται να μου πει τίποτα... :116:
ζει ακομα;
στην αδερφη του Μητσοτακη νοικιαζεις ρε θηριο;

:107:

Reaction score
1

ζει ακομα;
στην αδερφη του Μητσοτακη νοικιαζεις ρε θηριο;

:107:

Τα πάμπερς μου! :204:

Η πρώτη μου σπιτονοικοκυρά έχει αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο εδώ και καιρό. Εδώ και χρόνια πληρώνω πια στην κόρη της. :116:

Για όσους τους αρέσει να κάνουν πονηρές σκέψεις, να πω ότι έχει δύο γιους που είναι μικρότεροι από εμένα. Οπότε δεν παίζει το ενδεχόμενο να... μου μείνει το σπίτι!... :138:

Reaction score
1

Κυρίες και κύριοι, με μεγάλη χαρά σας αναγγέλλω ότι το πρώτο στην Ελλάδα DIY ηλεκτρικό μασκάρισμα σε σταθερή οθόνη Stewart λειτουργεί πλέον ΑΨΟΓΑ! :626:

Κουραστήκαμε πολύ, ματώσαμε (κυριολεκτικά), αλλά τα καταφέραμε! :107:

Εδώ βλέπετε την τελική δοκιμή, πρώτα σε κάδρο 16:9.

Reaction score
1

Και εδώ πλέον βλέπετε την Stewart μασκαρισμένη άψογα σε κάδρο 2,35:1!!! :626:

Ο Αποστόλης και ο Κώστας ποζάρουν ευτυχισμένοι, ενώ γελάνε ακόμα και τα μουστάκια τους φυσικά! :116:

Να δώσω τα θερμά συγχαρητήριά μου και στα δύο παιδιά που μάτωσαν κυριολεκτικά για να λειτουργήσουν όλα άψογα! :615:

Reaction score
1

Λεπτομέρειες αργότερα ή αύριο παιδιά, μια και είμαι πτώμα κυριολεκτικά και έχω ακόμα πάρα πολλά να κάνω...

Αλλά αυτή η κούραση είναι πολύ γλυκιά... :107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.341

Καλοθέατο!!

Μια απορία μόνο έχω βρε Παναγιώτη.
Τα πατερνάκια είναι σε 16/9 ή σε 2,35/1;:405:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.950

Καλά βρε Παναγιώτη, έβαψες που έβαψες.
Κάνε τους λίγο γκρι σκούρο τους τοίχους, έστω και ανοιχτό γκρι.
Εσύ με κάτασπρους τοίχους;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.551

:)

Reaction score
1

Καλοθέατο!!

Μια απορία μόνο έχω βρε Παναγιώτη.
Τα πατερνάκια είναι σε 16/9 ή σε 2,35/1;:405:
:116: :116:

Σε ευχαριστώ Γιώργο. Άιντε, επιτέλους, να δούμε και καμιά ταινία... :107:

Reaction score
1

Μπουχαχά, με προσβάλλεις Μιχαλιό μου, οι κουρτίνες μπήκαν ήδη στη θέση τους. Λείπει μόνο το μασκάρισμα κάτω από την Stewart που θα γίνει μάλλον από βδομάδα. Κατά σειρά τα ωραιότατα καδράκια. Πρώτο φυσικά το 16:9.

Και εδώ το πολυπόθητο 2,35:1!

Αλλά ας μην ξεχνάμε φυσικά και το 2,40:1...

Μαύρα μαυρίλα πλάκωσε... :204:

Reaction score
1

Εδώ βλέπετε τους δύο positioners ρυθμισμένους στο 2,40:1 καθώς και τη στήριξη του κάτω actuator σε μια ωραιότατη μαύρη βασούλα. :107:

Χμμμ, μα τι έχω ξεχάσει; Το 1,85:1 φυσικά. Θα το φτιάξω και αυτό στο τσακ μπαμ! :116:

Reaction score
152

ψιτ...ψιτ....
τον απανω να του βαλεις λιγο καμελ,ενα φουμο ρε παιδι μου...
γυαλιζει...

Reaction score
1.213

Μπραβο , καλοθεατο ! Σουπερ εγινε .

Παναγιωτη μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια πιο ..μακρινη να δουμε λιγο την πανω κουρτινα (κυριως ) αλλα και τις διπλανες ? Απο τι υλικο ειναι οι κουρτινες και πως τις εχεις στηριξει ? :116:
(Το αισθητικο αποτελεσμα της μεθοδου αποκρυψης οπως καταλαβες πρεπει να αγγιζει σχεδον το τελειο :406: ) Και το δικο σου φαινεται να περναει ανετα τα τεστ :414:

Reaction score
1

ψιτ...ψιτ....
τον απανω να του βαλεις λιγο καμελ,ενα φουμο ρε παιδι μου...
γυαλιζει...
Φούμο;! Τι είναι πάλι δαύτο; Πρώτη φορά το ακούω. :116:

Στα μεταλλικά σημεία που πιάνουν τα δύο actuators στις μπάρες του μασκαρίσματος θα τοποθετηθούν δύο «σκουφάκια» από μαύρο βελούδο που θα τα εξαφανίσουν εντελώς οπτικά. Δεν με βιάζει η κατασκευή τους, μια και θα πρέπει να είναι αφαιρούμενα, έτσι ώστε σε μελλοντικές ρυθμίσεις (σφιξίματα ή χαλαρώματα στις βίδες κτλ.), να παρέχουν εύκολη πρόσβαση.

Εδώ βλέπετε τα δύο positioners τοποθετημένα μέσα στο χαμηλό έπιπλο που πατάει η plasma, έτσι ακριβώς όπως το είχα σχεδιάσει αρχικά. Θα μπει μπροστά τους το κεντρικό ηχείο και θα τους εξαφανίσει οπτικά.

Ενώ εδώ βλέπετε μια φωτό του χώρου όπως είναι αυτή τη στιγμή. Επιτέλους το σαλόνι μου αρχίζει να συμμαζεύεται και πάλι, ενώ η Stewart είναι μασκαρισμένη σε κάδρο 2,35:1. Λείπουν μονάχα οι τελευταίες πινελιές. Να μπει το μαύρο μασκάρισμα κάτω από την Stewart, να κρεμαστεί η μεγάλη μαύρη κουρτίνα στο δεξιό κάθετο τοίχο, να μπουν όλα τα ηχεία στη θέση τους κτλ. Τον φάγαμε τον γάιδαρο! :107:

Reaction score
1

Μπραβο , καλοθεατο ! Σουπερ εγινε .

Παναγιωτη μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια πιο ..μακρινη να δουμε λιγο την πανω κουρτινα (κυριως ) αλλα και τις διπλανες ? Απο τι υλικο ειναι οι κουρτινες και πως τις εχεις στηριξει ? :116:
(Το αισθητικο αποτελεσμα της μεθοδου αποκρυψης οπως καταλαβες πρεπει να αγγιζει σχεδον το τελειο :406: ) Και το δικο σου φαινεται να περναει ανετα τα τεστ :414:

Σε ευχαριστώ πολύ. :107:

Με το που έγραψες το μήνυμα, ανέβασα τη φωτό του χώρου, φοβερή σύμπτωση!

Για τις κουρτίνες, την τοποθέτησή τους κτλ., θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή, θα αναφερθώ αργότερα αναλυτικά...

Reaction score
152

μπαβο μπρε!
πολυ ωραιο βγηκε στην τελικη.....
αλλα πολυ μαυρο και ασπρο βλεπω στο χωρο....
μηπως εισαι (κρυφο)μΠΑΟΚτζης μπρε γκαρνταση;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.553
Members