Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

• Thread starter deleted user 10898
  • Ημερομηνία δημιουργίας

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347
Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

Καλό το Benchmark αλλά αν εγώ με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα μπορώ να πάρω (ή να φτιάξω) κάτι που αντικειμενικά (βλ. μετρήσεις) και υποκειμενικά (βλ. ήχος) είναι καλύτερο, γιατί να το αγοράσω;
Nα πάρεις έτοιμο ή να φτιάξεις;
Καταλαβαίνεις φυσικά ότι αυτή η διαφορά για πάρα πολύ κόσμο είναι επουσιώδης.
Ακόμα και αν το να ''φτιάξεις'' αναφέρεται στο να συνδέσεις 2-3 έτοιμες πλακέτες μεταξύ τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347

Και έτοιμο ..
Την βούρτισες.
Θα σε πρήξουν στα pm για να τους πείς ποιό είναι:137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347
Απάντηση: Re: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

Πάντως σε αυτόν τον τομέα ("Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών) βλέπω,με τις όποιες γνώσεις μου,αρκετές ομοιότητες τόσο στα της εικόνας όσο και στα του ήχου..
Απλά επειδή στην εικόνα είναι ευκολο το A-B(και χαμηλός ο πήχης προς το παρόν) οι συγκρίσεις είναι εύκολες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.228

Τί να τους πει ποιο είναι, εδώ τον έχουν πρήξει να τους τα φτιάξει. Πρώτος και καλύτερος ο sp502, που δεν ξέρει πώς είναι το κολλητήρι... :114:

Reaction score
1.766

Τί να τους πει ποιο είναι, εδώ τον έχουν πρήξει να τους τα φτιάξει. Πρώτος και καλύτερος ο sp502, που δεν ξέρει πώς είναι το κολλητήρι... :114:
:103:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών.

... Και να τα παίρνει στο κρανίο ο ασχετίδης που του έθιξες το CD2Pro που το είχε χρυσοπληρώσει και να φοβάσαι ότι θα μείνει στο πληκτρολόγια από έμφραγμα να έχεις και τύψεις...
για να ευθυμήσεις αγαπητέ μου, να σε ενημερώσω πως ίσως ο πρώτος "ασχετίδης" που αγόρασε χαλιεντάδικο προϊόν με τον προ2 μηχανισμό εν ελλάδι, πιθανά εγώ ήμουν, και πλήρωσα για αυτό το τράνσπορτ ένα χρηματικό ποσό αντίστοιχο μικρομεσαίου αυτοκινήτου, γ@μ@ την τρέλα μου μέσα... βέβαια, μετά από 10 χρόνια, κάποιοι ακόμα αυτό "ανακαλύπτουν", αλλά τι να πεις... έχει ο καιρός τρελά γυρίσματα.:116:

ήταν κουκλί βέβαια...

κι όταν το'βλεπε ο αδερφός μου (παντελώς άσχετος τότε - όπως και τώρα δηλαδή) δε καταλάβαινε καν αν παίρνει δίσκο lp ή cd.. πολύ γέλιο σου λέω...:116:

το καλό ήταν ότι κράτησε πολλά χρόνια (μόνο ένα λεντάκι του άλλαξα), και μόνο με το τασκαμάκι το αντικατέστησα, καθώς το τασκαμάκι του πέταξε τα μάτχια όξω...χαλαρά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

η δεύτερη φωτό είναι του 2004, όπου ήδη δούλευα ισοστάθμιση χώρου με το μπέρι κι είχα αφήσει το γκόλντμουντ στην άκρη....
παλιοζωή...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347

παλιοζωή...
Παλ(α)ιοχαϊεντά:114:

Πάντως το micromega γεμιζε το μάτι και την ζυγαρία(θεόβαρο το άτιμο για το μέγεθος του).

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.640

Εγω απο την άλλη θα ήθελα δυο πράματα.
1) Να μου πει κάποιος , γιατί ενα pc παίζει καλύτερα σαν transport απο ενα cd.?
2)Αν υπάρξει ποτέ περίπτωση ο bhutia να γράψει κάποιο μύνημα σαν απλός χρήστης της ελληνικής γλώσσας και οχι ως εγκυκλοπαίδεια?

Reaction score
663

η δεύτερη φωτό είναι του 2004, όπου ήδη δούλευα ισοστάθμιση χώρου με το μπέρι κι είχα αφήσει το γκόλντμουντ στην άκρη....
παλιοζωή...
πως την πατησες με το Goldmund και δε πηρες και το Dialog DAC της Micromega? Απιστευτο μηχανακι ακομα και με τα σημερινα δεδομενα....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.347

πως την πατησες με το Goldmund και δε πηρες και το αντιστοιχο DAC της Micromega? Απιστευτο μηχανακι ακομα και με τα σημερινα δεδομενα....
Φόραγε το περίφημο τσιπάκιον της Φίλιπς αν θυμάμαι καλά;

Reaction score
663

Φόραγε το περίφημο τσιπάκιον της Φίλιπς αν θυμάμαι καλά;
δεν ειμαι σιγουρος αλλα το ειχα δανειστει καποτε απο ενα φιλο και βαζοντας το διπλα σε ενα Benchmark Dac-1 που ειχα εκεινη την εποχη εγινε η σφαγη του Δραμαλη...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

πως την πατησες με το Goldmund και δε πηρες και το Dialog DAC της Micromega? Απιστευτο μηχανακι ακομα και με τα σημερινα δεδομενα....
χεχεχε, λες να "την πάτησα" με το goldmund; λες να μην είχα πριν το dialog (TDA1547)? χεχεχε

μάλλον δεν έτυχε να ακούσεις το goldmund σε σύγκριση με το classic dialog, με τράνσπορτ cd pro2...
ξέχασες αυτά που λέγονταν περί σταδίου εξόδου? το goldmund ήταν σα τη μύγα μες στο γάλα τότε, ίσως το μόνο με στάδιο εξόδου με διακριτά τρανζίστορ σε τάξη Α, και με μια τροφοδοσία πιο μεγάλη από τους τελικούς της βαβακ....

το ένα είχε πιο καλό ρολόι:

και το άλλο πιο καλό στάδιο εξόδου και τροφοδοσία:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
Re: Απάντηση: Ο "Κινδυνος" των (καλλι)τεχνικών προδιαγραφών.

Εγω απο την άλλη θα ήθελα δυο πράματα.
1) Να μου πει κάποιος , γιατί ενα pc παίζει καλύτερα σαν transport απο ενα cd.?
2)Αν υπάρξει ποτέ περίπτωση ο bhutia να γράψει κάποιο μήνυμα σαν απλός χρήστης της ελληνικής γλώσσας και οχι ως εγκυκλοπαίδεια?
1)Διότι ένα CD απαιτεί οδηγό προς ανάγνωση του δίσκου,ενώ τα PC τείνουν να διαθέτουν ενσωματωμένο κάποιον οδηγό...:204:
2)Παρακαλώ να λείψουν οι τόσο τιμητικοί χαρακτηρισμοί γιά μένα,προτού αρχίσω να ζητάω το αντίτιμο της...εγκυκλοπαιδικής επιμόρφωσης.:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

Να μου πει κάποιος , γιατί ενα pc παίζει καλύτερα σαν transport απο ενα cd.?
ρίξε μια γρήγορη ανάγνωση, για να μπεις στο πνεύμα:

High-end και λάθη ανάγνωσης στο CD

Διερεύνηση τρόπου ανάγνωσης του CD

Ψηφιακή πηγή - που είναι η ποιότητα???

Hi-End και ....μετρήσεις!

το τελευταίο είναι σχετικό και με αυτό το θρεντ.

από τότε, κάποια πράγματα άλλαξαν, όπως ο ορισμός για το τζίτερ και τα είδη του. αλλά καλό είναι να ξέρεις και πως ξεκίνησαν κάποια πράγματα..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

χεχεχε, λες να "την πάτησα" με το goldmund; λες να μην είχα πριν το dialog (TDA1547)? χεχεχε

μάλλον δεν έτυχε να ακούσεις το goldmund σε σύγκριση με το classic dialog, με τράνσπορτ cd pro2...
ξέχασες αυτά που λέγονταν περί σταδίου εξόδου? το goldmund ήταν σα τη μύγα μες στο γάλα τότε, ίσως το μόνο με στάδιο εξόδου με διακριτά τρανζίστορ σε τάξη Α, και με μια τροφοδοσία πιο μεγάλη από τους τελικούς της βαβακ....

και το άλλο πιο καλό στάδιο εξόδου και τροφοδοσία:

Μην μου πεις μωρη κοτα λυρατη οτι οι πυκνωτες πολυπροπυλαινιου(σαν Multicap μου κανουν)που φαινονται δεν τους εβαλλες εσυ?
Εβαζες χερακι καργα παντως τοτενες...ετσι Κωστακι?

:128::128:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κόβει η γριά κότα ............την ωορρηξία;(τρόπος του λέγειν):138::138::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Κόβει η γριά κότα ............την ωορρηξία;(τρόπος του λέγειν)

:601::601::426:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.813

εννοείται πως εξ'απ'ανέκαθεν έβαζα "χέρι"!
οι πυκνωτές που είδες είναι ΜΙΤ, η "ακριβή σειρά"...:116:

αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι πως αλλάχθηκαν όλοι οι πυκνωτές της τροφοδοσίας, και τα 8 "σκούρα μπλε βαρελάκια" που βλέπεις στα δεξιά, δίπλα στους μετασχηματιστές, αλλά και οι 8 υπόλοιποι μικροί ηλεκτρολυτικοί στο πάνω μέρος της πλακέτας.

αμ πως...:116::116:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.611
Members
38.349
Νεότερο μέλος