Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
1
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

μηπως εισαι (κρυφο)μΠΑΟΚτζης μπρε γκαρνταση;

Μπα, καμία σχέση. Αεκτζής ήμουν από πιτσιρικάς, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ασχολούμαι καθόλου με ελληνικό ποδόσφαιρο φίλε μου, μόνο θλίψη μου προκαλεί. :104:

Για μια Μπαρτσελόνα όμως, για μια Ρεάλ ή μια Μάντσεστερ θα ανάψω όμως ακόμα και τον Sharp για να ευχαριστηθώ το ματς... :126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Παναγιώτη, το αποτέλεσμα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Περιμένω να δω το.... προφυλακτικό σκουφάκι για τα actuators....

Μιχάλη, πολύ ωραία η ιδέα του αυτοκόλλητου βελούδου. Επειδή στο link που παραθέτεις, το πλάτος της ταινίας είναι 4,5 ίντσες, μήπως μπορείς να δεις αν βγαίνει και σε μεγαλύτερο πλάτος?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.951

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Το πρόβλημα Μιχάλη είναι ότι το πλάτος της σανίδας στην περίπτωση του Παναγιώτη είναι 18 εκ. για οθόνη 100".
Στην δική μου περίπτωση, με τις 110", θα είναι μεγαλύτερο. 'Αρα θα πρέπει να κολληθούν 2 λωρίδες. Ακόμα και αν γίνουν τέλεια εφαπτόμενες, φοβάμαι ότι με το πέρασμα του χρόνου μπορεί οι άκρες τους να αρχίσουν να ξεκολλάνε στο σημείο επαφής, και να φαίνονται χάλια.

Αν έβγαιναν σε μεγαλύτερο πλάτος, κάρφωνες την άκρη τους για επιπλέον ασφάλεια, και ησύχαζες.

Φοβάμαι ότι θα πρέπει να καταφύγω στο έτερον ήμισυ του Πάνου...:114:

Reaction score
62

Καλημέρα σε όλους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη για την ευκαιρία που μου έδωσε να υλοποιήσω το δεύτερη εκδοσή του μηχανισμού μου.Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον ίδιο και την γυναίκα του για τη φιλοξενία τους.
Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Αποστόλη για την πολύτιμη βοήθεια του.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους σας για τα καλά σας λόγια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.553

Εμείς ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την πατέντα σου!:446:

Βουτ βουτ βουτ...:)

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Το πρόβλημα Μιχάλη είναι ότι το πλάτος της σανίδας στην περίπτωση του Παναγιώτη είναι 18 εκ. για οθόνη 100".
Στην δική μου περίπτωση, με τις 110", θα είναι μεγαλύτερο. 'Αρα θα πρέπει να κολληθούν 2 λωρίδες. Ακόμα και αν γίνουν τέλεια εφαπτόμενες, φοβάμαι ότι με το πέρασμα του χρόνου μπορεί οι άκρες τους να αρχίσουν να ξεκολλάνε στο σημείο επαφής, και να φαίνονται χάλια.

Αν έβγαιναν σε μεγαλύτερο πλάτος, κάρφωνες την άκρη τους για επιπλέον ασφάλεια, και ησύχαζες.

Γιαννη, πρωτα θα επιλεξουμε το καταλληλο setup, θα κανουμε τις εργασιες πανω στις ταβλες και στο τελος θα ντυθουν οι ταβλες. Εχω υπ'οψιν μου βελουδο για την περιπτωση σου αλλα ολα αυτα θα γινουν οταν θα εισαι ετοιμος.

Reaction score
15.543

Γιαννη, πρωτα θα επιλεξουμε το καταλληλο setup, θα κανουμε τις εργασιες πανω στις ταβλες και στο τελος θα ντυθουν οι ταβλες. Εχω υπ'οψιν μου βελουδο για την περιπτωση σου αλλα ολα αυτα θα γινουν οταν θα εισαι ετοιμος.
Εχεις 1-2 μηνες να βρεις τροπο να κλεινει τελειως η οθονη....:116:

Reaction score
1

Ωραίος Παναγιώτη. Για δες κι εδώ κάτι ενδιαφέρον που βρήκα.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις ότι υπάρχει σε ρολλό.
http://cgi.ebay.co.uk/4-5-Black-Vel...686?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255620fa06

Μπράβο Μιχαλιό μου, :615: τις είχα δει κι εγώ στο e-bay πριν από κάποιους μήνες, αλλά το είχα ξεχάσει εντελώς δυστυχώς.

Παιδιά, έχει προκύψει ένα αναπάντεχο θέμα με το μαύρο βελούδο που είναι απαραίτητο για να ντύσει τις μαύρες μπάρες. Πριν από κάποια χρόνια, όταν είχα φτιάξει το πρώτο ρολό που μασκάριζε την επάνω μπάρα στις ταινίες 2,35:1, έβρισκα για πλάκα μαύρο βελούδο σε πολλά καταστήματα και σε μεγάλη ποικιλία τιμών. Το κατάστημα στην Κυψέλη που είχα εντοπίσει συγκεκριμένα, είχε καμιά δεκαριά διαφορετικά μαύρα βελούδα, που σχεδόν όλα τους έκαναν για την περίπτωσή μας, και σε τιμές από 7-8 έως 30 περίπου ευρώ το μέτρο (όλα τους βγαίνουν σε ρολό πλάτους 1,5 μέτρου).

Σήμερα όμως, δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει, αλλά τα κατάλληλα μαύρα βελούδα για την περίπτωσή μας, είναι απλώς εξαφανισμένα από την αγορά! Στην Κυψέλη δεν υπάρχει τίποτα, ψάξαμε ήδη, το βελούδο που παίζει είναι στα 30 ευρώ το μέτρο, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μας κάνει, μια και είναι χνουδωτό και γυαλίζει πολύ.

Ο Μαστρο-Κώστας έψαξε ήδη στα καταστήματα στην Καπνικαρέας και ούτε εκεί βρήκε. Εγώ έντυσα λοιπόν τις δύο μπάρες μου με τα ρετάλια που μου είχαν απομείνει από τις παλιές μου αγορές, δεν αγόρασα δηλαδή καθόλου βελούδο. :116:

Μέχρι λοιπόν τη στιγμή που θα εντοπίσουμε κάποιο κατάστημα με το κατάλληλο μαύρο βελούδο για τις μπάρες, έχουμε θέμα. Και οι συγκεκριμένες αυτοκόλλητες ταινίες που πρότεινε ο Μιχαλιός, μπορούν να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση... :126:

Reaction score
1

Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει θέμα, οι συγκεκριμένες ταινίες πρέπει να κολλάνε πολύ δυνατά, ούτε κάρφωμα πρέπει να χρειάζονται, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να ξεκολλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Το μέγα θέμα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουμε εντοπίσει κάποιο κατάστημα που να έχει το κατάλληλο μαύρο βελούδο για την περίπτωσή μας. :121:

Η μέθοδος που χρησιμοποίησε το έτερον ήμισυ, κάνει πολύ μεγάλη οικονομία στο μαύρο βελούδο, μια και ντύνεται η μπροστινή όψη της μπάρας μόνο, ενώ στην πίσω όψη την μεγαλύτερη επιφάνεια καταλαμβάνει το μαύρο ελαστικό ύφασμα που μεσολαβεί. Σκέψου μόνο ότι φτιάξαμε τις δικές μας μπάρες και μας περίσσεψε κιόλας μαύρο βελούδο για να ντύσει τουλάχιστον μια ακόμα μπάρα!... :116:

Όσο για τις δικές σου μπάρες, να είσαι σίγουρος ότι θα αναλάβει να τις ντύσει το έτερον ήμισυ εάν χρειαστεί, θα την «ψήσω» εγώ... :126:

Reaction score
1

Εδώ μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση της μεγάλης κουρτίνας που μασκάρει τον δεξιό κάθετο τοίχο από την οθόνη, μόνο φυσικά όταν ανάβει ο προβολέας. Εδώ βλέπετε τον τοίχο πριν την τοποθέτηση της κουρτίνας.

Ενώ εδώ έχει κρεμαστεί πλέον η κουρτίνα αλλά είναι μαζεμένη. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία οπτική διαφορά.

Ενώ εδώ βλέπετε την κουρτίνα απλωμένη που έχει μασκάρει σχεδόν ολόκληρο τον τοίχο.

Κατά την διάρκεια των χτεσινών δοκιμών μας, και πριν κρεμαστεί η συγκεκριμένη κουρτίνα, μόλις ανάψαμε τον Sharp για να τσεκάρουμε τα διάφορα κάδρα, το φως από την Stewart ανακλούσε στο καφέ κάδρο και έσκαγε κατευθείαν στο πρόσωπο του Κώστα που καθόταν στη μεσαία θέση του τριθέσιου καναπέ μου. :116:

Για αυτό σας λέω φίλοι μου, μασκαρίσματα και ξερό ψωμί...

Reaction score
152

δε ξερω αν εχεις τετοιου τυπου γνωστους ή φιλους,αλλα με τετοια μασκαρισματα καθε "κορακι" θα νοιωθει σαν το ...γραφειο του!! :142::142::142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21