Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
62
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Θα έλεγα τώρα τίποτα για τη κάμερά σου Κώστα μου. :141:

Γιατί κόβεται το πάνω μέρος της οθόνης, μπορείς να μου εξηγήσεις, αφού το βλέπαμε ότι ήταν μέσα στο κάδρο;! :118: :116:
Βάλτο full screen

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.553

Πως μπορω να τα κανω να εμφανιζονται ολοκληρα και οχι σαν συνδεσμος?
Θα τα βάλω εγώ.

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.553

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.553

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.553

Reaction score
62

Και στο full screen κόβεται το πάνω μέρος της Stewart, το καδράρισμά σου είναι για τα μπάζα! :116: :204:
Το καδραρισμα μου η το τριποδο σου?:116:
Δεν πειραζει θα ξανερθω και θα τραβηξω με το χερι οπως εκανα και στο δικο μου
(Δεν ειχα λαβει υποψιν μου τις μαυρες μπαρες του καδρου της φωτογραφικης)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Re: Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

1. Γκαράζ;!!! :111: Βουρ στο γλυκό Γιάννη μου τότε και δεν σε σταματάει τίποτε! Είναι τόσο κ@βλα το ηλεκτρικό μασκάρισμα που θα κάθεσαι τις πρώτες μέρες με το... τηλεκοντρόλ στο χέρι και θα ξεσκίζεις το νέο σου παιχνίδι.

2. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, και εάν τα χρήματα δεν είναι θέμα, ντύσε όλο τον τοίχο πίσω από την οθόνη με μαύρο βελούδο. Θα είναι όλα τα λεφτά που λέμε...

3. Το μόνο θέμα στο φοβερό δίδυμο Κώστα-Αποστόλη, είναι ότι ο Αποστόλης έχει διαθέσιμο χρόνο κυρίως τα Σαββατοκύριακα, επειδή τις καθημερινές δουλεύει σε πολύ εντατικούς ρυθμούς. Αλλά και πάλι δεν βλέπω πώς θα αργήσετε τόσο πολύ. Όλη η προεργασία θα γίνει στο σπίτι του Κώστα (δεσίματα και συναρμολόγηση του μηχανισμού), οι τάβλες σου θα ντυθούν πιθανότατα από τη γυναίκα μου και θα έρθουν έτοιμες και αυτές. Πιστεύω ότι μπορείτε να τελειώσετε το πολύ σε δέκα μέρες, να δουλέψουν εντατικά δηλαδή ο Κώστας και ο Αποστόλης δύο Σαββατοκύριακα... :126:
1. Έχω ήδη κανοονίσει συνεργείο για γκρέμισμα-χτίσιμο-σοβάτισμα-βάψιμο, όπως και συνεργείο για τα ραντάρ του συναγερμού.
2. Σκέφτομαι όντως να ντύσω τον πίσω τοίχο με βελούδο, όχι όμως απ' ευθείας, αλλά τη δημιουργία κάποιου πάνελ που θα απέχει από αυτόν 10-15εκ.( ο Κώστας θα μου πει καλύτερα), ώστε να καλύπτει και τον μηχανισμό, και να το ντύσω με βελούδο.
3. Επειδή όταν θα ξεκινήσω και εγώ, δεν θα έχω τόσο διαθέσιμο χρόνο, θα πάρει σίγουρα πάνω από 15 ημέρες.

Και κάποια σχόλια για τον μηχανισμό:
1. Κ@ύλα!!! :404:
2. Είχε πλάκα στο βιντεάκι, στην αρχή μου φάνηκε πως τράβηξες το καζανάκι!! :136:Πολύς ο θόρυβος, αλλά τί είναι τα 20 δευτερόλεπτα μπροστά στην απόλαυση.....
3. Σκουπίζουμε και καμμιά δαχτυλιά στην τάβλα του masking!!! H σκηνοθετική άποψη πρόδωσε τον σκηνοθέτη!!

Reaction score
152

ελπιζω να απολαυσατε τα milkshakes που εφτιαχνε η Βογιατζακαινα διπλα στην κουζινα...
ακουγεται πεντακαθαρα το μιξερ....:142::142::142::142:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.237
Για πολλοστή φορά τα συγχαρητήρια μου κύριοι. Εκτός απο το πανέξυπνο μασκάρισμα, είναι όλα πολύ διακριτικά τοποθετημένα. Τώρα για το θόρυβο μικρό το κακό. Λίγα δευτερόλεπτα είναι. Αν δεν απατώμαι στην ταράτσα έχω το 18άρι minijack για 2.40 πιάτο και κάθε φορά που το γυρίζω ο θόρυβος ακούγεται σε όλο το σπίτι!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

1. Έχω ήδη κανοονίσει συνεργείο για γκρέμισμα-χτίσιμο-σοβάτισμα-βάψιμο, όπως και συνεργείο για τα ραντάρ του συναγερμού.
2. Σκέφτομαι όντως να ντύσω τον πίσω τοίχο με βελούδο, όχι όμως απ' ευθείας, αλλά τη δημιουργία κάποιου πάνελ που θα απέχει από αυτόν 10-15εκ.( ο Κώστας θα μου πει καλύτερα), ώστε να καλύπτει και τον μηχανισμό, και να το ντύσω με βελούδο.
3. Επειδή όταν θα ξεκινήσω και εγώ, δεν θα έχω τόσο διαθέσιμο χρόνο, θα πάρει σίγουρα πάνω από 15 ημέρες.

Και κάποια σχόλια για τον μηχανισμό:
1. Κ@ύλα!!! :404:
2. Είχε πλάκα στο βιντεάκι, στην αρχή μου φάνηκε πως τράβηξες το καζανάκι!! :136:Πολύς ο θόρυβος, αλλά τί είναι τα 20 δευτερόλεπτα μπροστά στην απόλαυση.....
3. Σκουπίζουμε και καμμιά δαχτυλιά στην τάβλα του masking!!! H σκηνοθετική άποψη πρόδωσε τον σκηνοθέτη!!
1. Σούπερ!

2. Ακόμα πιο σούπερ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο δικός σου μηχανισμός θα δουλεύει πιο ομαλά από τον δικό μου, και σίγουρα θα είναι πιο αθόρυβος! :126: Σε κάθε μηχανισμό που υλοποιούν τα δύο παιδιά, εντοπίζουν τις μικρές αδυναμίες και τις βελτιώνουν.

3. Αυτό είναι ένα θέμα.

Στα σχόλια τώρα:
1. Είναι όντως κ@ύλα! Οι δύο positioners είναι υπερευαίσθητοι στο τηλεκοντρόλ, ακούνε για πλάκα που λέμε! Το μέγιστο μήκος του σαλονιού μου είναι εννέα μέτρα. Ακόμα και σε αυτή την απόσταση ακούγανε με ακρίβεια τις εντολές του τηλεκοντρόλ!

2. Εσύ θα έχεις σίγουρα μεγαλύτερους χρόνους μασκαρίσματος από εμένα. Ο Κώστας θα χρησιμοποιήσει σε σένα φαντάζομαι τουλάχιστον τους 18άρηδες, οπότε θα έχεις μεγαλύτερες διαδρομές.

3. Το βελούδο που έντυσα τις μπάρες είναι παλιό, για αυτό είναι γεμάτο δαχτυλιές. Στις ταινίες φυσικά δεν φαίνεται τίποτα, αλλά με το φως της μέρας και υπό γωνία κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Κάποιο τρόπο θα σκεφτεί το έτερον ήμισυ για να τις καθαρίσει...:107:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Για πολλοστή φορά τα συγχαρητήρια μου κύριοι. Εκτός απο το πανέξυπνο μασκάρισμα, είναι όλα πολύ διακριτικά τοποθετημένα. Τώρα για το θόρυβο μικρό το κακό. Λίγα δευτερόλεπτα είναι. Αν δεν απατώμαι στην ταράτσα έχω το 18άρι minijack για 2.40 πιάτο και κάθε φορά που το γυρίζω ο θόρυβος ακούγεται σε όλο το σπίτι!
Σε ευχαριστώ πολύ. :107:

Ακριβώς έτσι! Λες και δουλεύει κάποιο καινούριο γεωτρύπανο για εξόρυξη πετρελαίου κάνουν... :116: :142:

Reaction score
62

Σχετικα με το θορυβο.

Πριν την χρηση ρικοφον:

http://www.youtube.com/watch?v=cPV7EFOgE4U

Μετα την χρηση ρικοφον:

http://www.youtube.com/watch?v=jRsntTl83Ro

Βαλτε σε διαφορετικες καρτελες και καντε pause στο πρωτο βιντεο ανα τακτα χρονικα διαστηματα για να καταλαβετε τη διαφορα.

Επισης abcd (Γιωργο) αν μπορεις εμφανισε τα και αυτα.

Ευχαριστω.

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.553

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.553

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Προχθές ήρθε στο σπίτι ο Κώστας (Βουτ) ώστε να κανονίσουμε τα του δικού μου masking.

To project ξεκινάει στις 10 Ιουνίου με τα απαραίτητα γκρεμίσματα, ενώ το ουσιαστικό στάδιο μετά τις 24 Ιουνίου. Αναμένονται εκπλήξεις σε ότι αφορά την επένδυση του τοίχου γύρω από την οθόνη (που ελπίζω να μην αποκαλύψει ο Κώστας), με παραγγελία από το εξωτερικό.

Stay tuned......

Reaction score
1

Προχθές ήρθε στο σπίτι ο Κώστας (Βουτ) ώστε να κανονίσουμε τα του δικού μου masking.

To project ξεκινάει στις 10 Ιουνίου με τα απαραίτητα γκρεμίσματα, ενώ το ουσιαστικό στάδιο μετά τις 24 Ιουνίου. Αναμένονται εκπλήξεις σε ότι αφορά την επένδυση του τοίχου γύρω από την οθόνη (που ελπίζω να μην αποκαλύψει ο Κώστας), με παραγγελία από το εξωτερικό.

Stay tuned......

Μπράβο σας παιδιά, εύγε Γιάννη μου! :615:

Οι θερμότερες ευχές από τα μέλη του φόρουμ συνοδεύουν και το δικό σου project... :107:

Θα σε παρακαλούσα για ένα μονάχα πράγμα: να συνεχίσεις αυτό το νήμα, χωρίς να ανοίξεις καινούριο θέμα δηλαδή, για να μείνουν όλες οι πληροφορίες που αφορούν τους μηχανισμούς που κατασκευάζει ο Κώστας συγκεντρωμένες εδώ.

Και μακάρι να φτάσει κάποτε αυτό το θέμα τα 10.000 μηνύματα και τις 100.000 θεάσεις! :111::142:

Reaction score
15.543

Stay tuned......
Εννοειτε πως ανοιγεις θεμα εχωντας και πλουσιο φωτορεπορταζ Γιαννη μου...

Εγω θα σουρθω οταν τελειωσεις μαζι με τον Zizik ....θα αναψουμε και πουρα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21