Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
1
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

δε ξερω αν εχεις τετοιου τυπου γνωστους ή φιλους,αλλα με τετοια μασκαρισματα καθε "κορακι" θα νοιωθει σαν το ...γραφειο του!! :142::142:

Μπουχαχά, η πρώτη δουλειά που έκανα σαν πιτσιρικάς, μόνο τα καλοκαίρια φυσικά, για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου! Στο πιο κυριλέ γραφείο μνημοσύνων της Αθήνας! Λες να μου έχει μείνει από τότε;! :118::204:

Reaction score
1

Αν παντως θελουν να παραγγειλουν καποιοι ταινιες βελουδου , ειμαι ..μεσα για power buy :116:

Παιζει και στο amazon..

http://www.amazon.com/4-5-Velvet-Projection-Screen-Border/dp/B004MO3JTO

10 m περιπου..

Δυστυχώς, σε κάθε αγορά από την Αμερική υπάρχει ο κίνδυνος του... τελωνείου! :116:

Η συγκεκριμένη ταινία που κοστίζει περίπου 50 ευρώ, θα πληρώσει άλλα τόσα (για να μην πω και παραπάνω), εάν χρειαστεί εκτελωνισμό... :104:

Reaction score
1

Καθώς έχουν μπει τα πάντα στη θέση τους πλέον, δείτε δύο φωτό του χώρου πριν και μετά την εγκατάσταση του ηλεκτρικού masking. Εκτός από το ότι φαίνεται να έχει κατέβει η Stewart χαμηλότερα (που θα κατέβαινε έτσι κι αλλιώς), δεν υπάρχει καμία οπτική διαφοροποίηση στο χώρο.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Εύγε νέε μου!!!

Ευχήσου μου και στα δικά μου!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Εύγε νέε μου!!!

Ευχήσου μου και στα δικά μου!!!

Όχι μία μόνο ευχή Γιάννη μου, χίλιες ευχές έχεις από εμένα η εγκατάστασή σου να γίνει ονειρική και απροβλημάτιστη. :107:

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το εξής (δεν το έκανα εγώ λόγω του ότι τα οικονομικά μου είναι στριμωγμένα), είναι το επιπλάκι που πιστεύω ότι θα φτιάξεις και που θα σκεπάζει τους actuators. Το θέμα του παραγόμενου θορύβου είναι τελικά αρκετά σημαντικό Γιάννη μου, ακόμα και με τους δικούς μου 12άρηδες actuators.

Μετρήσαμε 64db θόρυβο με το ντεσιμπελόμετρο του Μαστρο-Κώστα στη δική μου θέση θέασης, δηλαδή γύρω στα 4,5 μέτρα απόσταση. :116:

Αν λοιπόν έχεις πολύ ευαίσθητους γείτονες, θα πρέπει να το κοιτάξεις. Πολύ καλή λύση μου φαίνεται να κατασκευάσεις δεύτερο κουτί μέσα στο επιπλάκι που θα σκεπάζει τους actuators, και το οποίο θα σκεπάζει όσο καλύτερα γίνεται αποκλειστικά το μοτέρ, που προκαλεί φυσικά και όλη τη βαβούρα. :116:

Οι χρόνοι που απαιτούνται για το μασκάρισμα σε μένα (από κάδρο 16:9):

(1,85:1) περίπου δύο δευτερόλεπτα
(2,35:1) είκοσι δευτερόλεπτα
(2,40:1) είκοσι ένα δευτερόλεπτα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.062
Παναγιώτη, ο θόρυβος είναι όντως αρκετά υψηλός, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει θέμα με γείτονες, μια και ο τοίχος στον οποίο θα μπουν τα actuators "βλέπει" στο γκαράζ. Δεν φαντάζομαι να διαμαρτυρηθεί το αυτοκίνητο....:116:

Στη δική μου περίπτωση, φαίνεται επίσης να παίζει και η ορίτζιναλ ιδέα του Κώστα με τις τροχαλίες, αλλά όπως θα μου επαναλάβει, ας μη βιαζόμαστε. Είναι βέβαιο ότι τα actuators θα απομονωθούν οπτικά και ηχητικά, όπως και όλος ο πίσω τοίχος, με κάποιο είδος πάνελ ή γυψοσανίδας (όποιο από τα 2 επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση στα actuators) βαμμένου μαύρου, ή επενδεδυμένου με μαύρο ύφασμα.

Βλέπεις ο.... Κύρος Γρανάζης με τις πατέντες του, μας έχει βάλει στη διαδικασία να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι στη δική μου περίπτωση, με όλα αυτά που πρέπει, αλλά και σκέφτομαι να κάνω, θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας μέχρι το οριστικό τελείωμα. Και πώς θα μπορέσω ρε γμτ να βλέπω μόνο τις αγαπημένες σειρές των γυναικών στην τουβούλα? Θα τρελαθώ χωρίς το προβόλι για τόσο μεγάλο διάστημα.....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.275
Προβόλι και οθόνη προσωρινά στο σαλόνι! Ή στο γκαράζ!

Reaction score
62

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το εξής (δεν το έκανα εγώ λόγω του ότι τα οικονομικά μου είναι στριμωγμένα), είναι το επιπλάκι που πιστεύω ότι θα φτιάξεις και που θα σκεπάζει τους actuators. Το θέμα του παραγόμενου θορύβου είναι τελικά αρκετά σημαντικό Γιάννη μου, ακόμα και με τους δικούς μου 12άρηδες actuators.

Μετρήσαμε 64db θόρυβο με το ντεσιμπελόμετρο του Μαστρο-Κώστα στη δική μου θέση θέασης, δηλαδή γύρω στα 4,5 μέτρα απόσταση. :116:

Αν λοιπόν έχεις πολύ ευαίσθητους γείτονες, θα πρέπει να το κοιτάξεις. Πολύ καλή λύση μου φαίνεται να κατασκευάσεις δεύτερο κουτί μέσα στο επιπλάκι που θα σκεπάζει τους actuators, και το οποίο θα σκεπάζει όσο καλύτερα γίνεται αποκλειστικά το μοτέρ, που προκαλεί φυσικά και όλη τη βαβούρα. :116:
Παναγιώτη, ο θόρυβος είναι όντως αρκετά υψηλός, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει θέμα με γείτονες, μια και ο τοίχος στον οποίο θα μπουν τα actuators "βλέπει" στο γκαράζ. Δεν φαντάζομαι να διαμαρτυρηθεί το αυτοκίνητο....:116:

Καλημερα σας!

Λοιπον εχουμε και λεμε:

Σεναριο 1 :
Βλεπετε ταινια και χρησιμοποιειτε το masking system.
O ηχος του actuator υπερκαλυπτεται απο τον ηχο του soundtrack των ταινιων αρα αν δεν ενοχλει το τελευταιο τους γειτονες σας πως θα ενοχλει το πρωτο ? ? ?

Σεναριο 2 :
Βλεπετε ταινια αργα το βραδυ και ακουτε χαμηλα η χρησιμοποιειτε ακουστικα.
α/Φτιαχνετε επιπλακι ντυμενο με ρικοφον και σκεπαζετε το μοτερ.

β/Πρωτα μασκαρετε το πανω η το κατω κομματι και υστερα το κατω η το πανω.
Οταν χρησιμοποιουνται μεμονωμενα μειωνεται αισθητα ο θορυβος.

γ/ Απο νωρις μασκαρετε την ταινια της οποιας το καδρο ειναι γνωστο και οταν αποφασισετε να δειτε ταινια εχετε ετοιμο το μασκαρισμα χωρις να χρησιμοποιειτε τους actuator.

Reaction score
1

1. Παναγιώτη, ο θόρυβος είναι όντως αρκετά υψηλός, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει θέμα με γείτονες, μια και ο τοίχος στον οποίο θα μπουν τα actuators "βλέπει" στο γκαράζ. Δεν φαντάζομαι να διαμαρτυρηθεί το αυτοκίνητο....:116:

2. Στη δική μου περίπτωση, φαίνεται επίσης να παίζει και η ορίτζιναλ ιδέα του Κώστα με τις τροχαλίες, αλλά όπως θα μου επαναλάβει, ας μη βιαζόμαστε. Είναι βέβαιο ότι τα actuators θα απομονωθούν οπτικά και ηχητικά, όπως και όλος ο πίσω τοίχος, με κάποιο είδος πάνελ ή γυψοσανίδας (όποιο από τα 2 επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση στα actuators) βαμμένου μαύρου, ή επενδεδυμένου με μαύρο ύφασμα.

3. Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι στη δική μου περίπτωση, με όλα αυτά που πρέπει, αλλά και σκέφτομαι να κάνω, θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας μέχρι το οριστικό τελείωμα. Θα τρελαθώ χωρίς το προβόλι για τόσο μεγάλο διάστημα.....

1. Γκαράζ;!!! :111: Βουρ στο γλυκό Γιάννη μου τότε και δεν σε σταματάει τίποτε! Είναι τόσο κ@βλα το ηλεκτρικό μασκάρισμα που θα κάθεσαι τις πρώτες μέρες με το... τηλεκοντρόλ στο χέρι και θα ξεσκίζεις το νέο σου παιχνίδι. :116:

2. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, και εάν τα χρήματα δεν είναι θέμα, ντύσε όλο τον τοίχο πίσω από την οθόνη με μαύρο βελούδο. Θα είναι όλα τα λεφτά που λέμε...

3. Το μόνο θέμα στο φοβερό δίδυμο Κώστα-Αποστόλη, είναι ότι ο Αποστόλης έχει διαθέσιμο χρόνο κυρίως τα Σαββατοκύριακα, επειδή τις καθημερινές δουλεύει σε πολύ εντατικούς ρυθμούς. Αλλά και πάλι δεν βλέπω πώς θα αργήσετε τόσο πολύ. Όλη η προεργασία θα γίνει στο σπίτι του Κώστα (δεσίματα και συναρμολόγηση του μηχανισμού), οι τάβλες σου θα ντυθούν πιθανότατα από τη γυναίκα μου και θα έρθουν έτοιμες και αυτές. Πιστεύω ότι μπορείτε να τελειώσετε το πολύ σε δέκα μέρες, να δουλέψουν εντατικά δηλαδή ο Κώστας και ο Αποστόλης δύο Σαββατοκύριακα... :126:

Reaction score
1

Και μόλις ήρθε ο Μαστρο-Κώστας σε μένα με μια ωραιότατη φωτογραφική-καμερούλα 720p και τραβήξαμε τρία αρκετά καλά (θέλω να πιστεύω) βιντεάκια, με την λειτουργία του μηχανισμού. Σε μια δυο ώρες το πολύ θα σας τα έχει ανεβάσει ο Μαστρο-Κώστας... :116: :626:

Reaction score
1
Απάντηση: Έχουμε και σκηνοθετική άποψη βλέπεις...

Δώσε πράγμα στο λαό!!:)
Χαχαχά, στο τρίτο μάλιστα βιντεάκι προσπαθήσαμε να έχουμε και σκηνοθετική άποψη, τρομάρα μας! :618:

Απλά ήθελα να δείτε πώς ανεβαίνουν οι μπάρες του μασκαρίσματος «ξυρίζοντας» κυριολεκτικά το εξωτερικό πλαίσιο της Stewart... :126:

Reaction score
1

Θα έλεγα τώρα τίποτα για τη κάμερά σου Κώστα μου. :141:

Γιατί κόβεται το πάνω μέρος της οθόνης, μπορείς να μου εξηγήσεις, αφού το βλέπαμε ότι ήταν μέσα στο κάδρο;! :118: :116:

Reaction score
62

Πως μπορω να τα κανω να εμφανιζονται ολοκληρα και οχι σαν συνδεσμος?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80