Ζητείται DAC

Status
Not open for further replies.
Reaction score
56
Ζητείται DAC σε άψογη κατάσταση με περιθώριο τιμής 300-600 €.

Ευχαριστώ

Reaction score
56
Απάντηση: Ζητείται DAC

Να διευκρινίσω κάτι που έπρεπε από την αρχή:

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σκοπός μου είναι να αγοράσω ένα DAC από ανθρώπους του γνωρίζουν πολύ καλύτερα από μένα το συγκεκριμένο θέμα και να βοηθήσουν στην εύρεση ενός
αξιόλογου μηχανήματος.
Δεν έβαλα την αγγελία για να αγοράσω κάτι σε σκοτωμένη τιμή ή να εκμεταλλευτώ την ανάγκη κάποιου για μετρητά.
Γι΄αυτό σας παρακαλώ μην μου κάνετε προτάσεις για παλιά παρωχημένα μηχανήματα γιατί η αγορά του DAC δεν είναι ενισχυτής ή ηχεία που μπορεί να τα έχουμε 20 χρόνια και να είναι καλύτερα
από τα σημερινά.
Το DAC είναι εξέλιξη και τεχνολογία όπως γνωρίζετε εσείς καλύτερα.
Γι΄αυτό σας παρακαλώ όποιος έχει ένα πραγματικά καλό κομμάτι σύγχρονο έστω και έξω από τα περιθώρια τιμής που αναφέρω στην αρχή, και θέλει να το αντικαταστήσει με κάτι ακόμα καλύτερο γι΄αυτό και το πουλάει - ας κάνει μια πρόταση.
Να έχει σύγχρονο τσιπάκι DAC - Να έχει USB είσοδο - τουλάχιστον.

Σας ευχαριστώ πολύ

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36

Αγαπητε wisper οντως επρεπε απλως να γραψεις εξ αρχης οτι αναζητεις usb dac, τιποτε αλλο.
Μιας ομως και εισαι καινουργιος που αναζητας και συμβουλες οπως λες, κανε καποιες ακροασεις πριν αποφασισεις γιατι ο ultimate κριτης ειναι το αυτι. Μην νομιζεις οτι παλια dac παιζουν χειροτερα... Αν ακουσεις καλα - πραγματικα καλα dac και δεκαετιας ακομη, θα ¨χλωμιασεις" σε σχεση με σημερινα δηθεν εξελιγμενα... Δεν ειναι μονο τεχνολογια και τσιπακια...

Reaction score
189

Συμφωνώ απόλυτα με τον geoli. Υπάρχουν dac δεκαετίας '90, ή και cd players που παίζουν ασύγκριτα καλύτερα από πολλά σύχρονα "τεχνολογίας" 96/24, 192/48 και άλλες πολλές καταναλωτικές "προτάσεις".

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.346
εχεις δικιο φιλε μου αρχοντα.
απλα το goldmund αν κ παλιο....ειναι αλλου...
trust me

Reaction score
56

Αντί για ειρωνίες και φιλοσοφικούς προβληματισμούς, θα εκτιμούσα μια πρόταση για την συγκεκριμένη ανάγκη.
Είπα να μην απαντήσω στον φίλο geoli -ο οποίος είχε δίκιο για το ότι έπρεπε να ζητήσω από την αρχή usb - αλλά εσείς φτιάχνεστε μόνοι σας σχολιάζοντας ο ένας τα σχόλια του άλλου.
Ο αγαπητός κ. Στέργιος να μου πεί πως θα συνδέσει πχ ένα notebook με τον goldmund.
Εκτός αν τον πάρουμε για να τον κοιτάμε γιατί είναι πράγματι έργο τέχνης.
Ούτως ή άλλως λύση ευρέθη κατόπιν υπόδειξης φίλου στο forum με e-mu 404 άψογη λύση
σε συνδυασμό με dared λάμπας και τελικό DENON POA-2400 (για να μην λέτε ότι δεν εκτιμώ τις παλιές υλοποιήσεις) και ηχεία Spendor.
Όταν κάποιος ρωτά για ένα θέμα - αυτό δεν θα πεί ότι είναι άσχετος σε όλα τα υπόλοιπα.
Εκτός αν κάποιος ισχυριστεί ότι τα ξέρει όλα - και σε αυτόν να απευθυνόμαστε.
Απαντώ κυρίως για τον φίλο άρχοντα πού έχω διαβάσει τα καλύτερα μέσα στο forum και σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις του και πάντα θα ήθελα μια συναλλαγή μαζί του - έχω ζηλέψει από τα σχόλια των αγοραστών του.
Ευχαριστώ θερμά τους διαχειριστές για την φιλοξενία.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.708

Αντί για ειρωνίες και φιλοσοφικούς προβληματισμούς, θα εκτιμούσα μια πρόταση για την συγκεκριμένη ανάγκη.
Είπα να μην απαντήσω στον φίλο geoli -ο οποίος είχε δίκιο για το ότι έπρεπε να ζητήσω από την αρχή usb - αλλά εσείς φτιάχνεστε μόνοι σας σχολιάζοντας ο ένας τα σχόλια του άλλου.
Ο αγαπητός κ. Στέργιος να μου πεί πως θα συνδέσει πχ ένα notebook με τον goldmund.
Εκτός αν τον πάρουμε για να τον κοιτάμε γιατί είναι πράγματι έργο τέχνης.
Ούτως ή άλλως λύση ευρέθη κατόπιν υπόδειξης φίλου στο forum με e-mu 404 άψογη λύση
σε συνδυασμό με dared λάμπας και τελικό DENON POA-2400 (για να μην λέτε ότι δεν εκτιμώ τις παλιές υλοποιήσεις) και ηχεία Spendor.
Όταν κάποιος ρωτά για ένα θέμα - αυτό δεν θα πεί ότι είναι άσχετος σε όλα τα υπόλοιπα.
Εκτός αν κάποιος ισχυριστεί ότι τα ξέρει όλα - και σε αυτόν να απευθυνόμαστε.
Απαντώ κυρίως για τον φίλο άρχοντα πού έχω διαβάσει τα καλύτερα μέσα στο forum και σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις του και πάντα θα ήθελα μια συναλλαγή μαζί του - έχω ζηλέψει από τα σχόλια των αγοραστών του.
Ευχαριστώ θερμά τους διαχειριστές για την φιλοξενία.
αντί να βλέπεις "ειρωνείες και φιλοσοφικούς προβληματισμούς", καλύτερα να βλέπεις τα δικά σου μεγάλα "κενά" και γνώσεων, αλλά και έκφρασης (στο τι ζητάς).

ο αγαπητός στέργιος δε χρειάζεται για να σου πει πως θα βγάλεις spdif από το λάπτοπ σου, αν ήδη δεν έχει δηλαδή. Διότι, οι λύσεις τύπου m2tech είναι γνωστές σε όλους μας για το πόσο άψογα δουλεύουν.

Και φυσικά το οποιοδήποτε goldmund, (dac χωρίς usb) συνδέεται πανεύκολα σε οποιοδήποτε λάπτοπ, με άριστο τρόπο, με 100 ευρώ κόστος (το οποίο ταυτόχρονα εξασφαλίζει και κάποια πολύ σημαντικά πράγματα που προφανώς ιδέα δεν έχεις).

έργο τέχνης είναι η τζοκόντα, όχι ένα ντακ.

όσο δε για τα υπόλοιπα τεμάχια του στερεοφονικού σου, διόλου δεν αποδεικνύουν ότι δεν είσαι "άσχετος σε όλα". Πιθανά, σε πολλούς από δω μέσα, να αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Όπως και νά'χει, πλάκα έχει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

τώρα, το να ζηλεύεις τα σχόλια των αγοραστών κάποιου μέλους και να εύχεσαι να είχες και συ μια συναλλαγή μαζί του, ακούγεται τόσο "περίεργο", όσο δε φαντάζεσαι.

ΥΓ

1. καλές ακροάσεις με το νέο σου απόκτημα. (την e-mu)

2. Κι ότι θες να μάθεις, ρώτα το. Θα πάρεις σωστή απάντηση. Μη βγάζεις μόνος σου συμπεράσματα (πχ πως αν δεν έχει USB δε συνδέεται στο λάπτοπ σου) διότι, όπως προφανώς έχεις καταλάβει, βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Και στα μόλις 3 ποστ σου, έχεις βγάλει πάνω από 3 λάθος συμπεράσματα!

Reaction score
56

Την λύση με m2tech την γνωρίζω φίλε μου καθώς και τις μετατροπές στην τροφοδοσία του - που δεν θέλω να μπλέξω.
Έργα τέχνης δεν είναι μόνο οι ζωγραφικοί πίνακες - αλλά και τεχνολογικες υλοποιήσεις γι΄αυτό άλλωστε υπάρχει και το μουσείο μοντέρνας τέχνης.
Ο τρόπος που σκέφτεσαι εσύ έχει μεγάλη πλάκα.
Την φιλοφρόνηση πχ στον άρχοντα που έτυχε να διαβάσω ότι έχει αξιόλογα μηχανήματα.

Σε άνθρωπο 57 χρονών μιλάς. Να προσέχεις τα υπονοούμενά σου, και τις περίεργες σκέψεις και άλλα αρρωστημένα αλλού.

Κατα τα άλλα εκτιμώ πάρα πολύ τις υποδείξεις και τις γνώσεις του φόρουμ - εκτός αν αυτό σου ακούγεται περίεργο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.827

Παιδιά εδώ είναι απλά μια αγγελία.
Μην πυροβολείτε ο ένας τον άλλον please.

Reaction score
56

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Μελίδη για την εύστοχη παρεμβολή σου.

Παρακαλώ τους κ. διαχειριστές να κλείσουν το θέμα - αν κάποιος έχει να προτείνει ένα dac με τις προδιαγραφές που αναφέρω ας στείλει pm για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η ροή στις αγγελίες.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.708

και ποιον να πυροβολήσουμε? τον πιανίστα?

:116::116::116:

άλλωστε, α αγγελία έχει "κλείσει", ο wisper πήρε μηχάνημα, βολεύτηκε. (έτσι είπε, την e-mu).

αντί όμως απλά να μπει στην αγγελία του και να πεί ένα "οκ παιδιά, βρήκα ντακ, ευχαριστώ", έκλεισε με το να "τα σέρνει" σε όσους γράψαν στην αγγελία του! είναι και 57 χρονών παιδί...:116:

τες πα, πάω να ασχοληθώ με φωτογραφίες! άντε γειά!

Reaction score
56

Εισαι απίστευτος.
1) Του κ. Μελίδη την προτροπή δεν σεβάστηκες.
2) Το πόσα dac θα πάρω είναι δικό μου θέμα και της τσέπης μου.
3)Λυπάμαι αλλά την υπογραφή Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα δεν την τιμάς ούτε ιστορικά ούτε σαν έννοια - Σε ξερόλες σαφώς δεν έχει θέση.

Πριν ασχοληθείς με την φωτογραφία - εφόσον αποφάσισες να το συνεχίσης - σου προτείνω κατά προτεραιότητα να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου άθλημα.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
172

Παρακαλω ...... stop.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298