Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
αντε ρε. αφού δεν έχει ούτε usb...εχεις δικιο φιλε μου αρχοντα.
απλα το goldmund αν κ παλιο....ειναι αλλου...
trust me
αντί να βλέπεις "ειρωνείες και φιλοσοφικούς προβληματισμούς", καλύτερα να βλέπεις τα δικά σου μεγάλα "κενά" και γνώσεων, αλλά και έκφρασης (στο τι ζητάς).Αντί για ειρωνίες και φιλοσοφικούς προβληματισμούς, θα εκτιμούσα μια πρόταση για την συγκεκριμένη ανάγκη.
Είπα να μην απαντήσω στον φίλο geoli -ο οποίος είχε δίκιο για το ότι έπρεπε να ζητήσω από την αρχή usb - αλλά εσείς φτιάχνεστε μόνοι σας σχολιάζοντας ο ένας τα σχόλια του άλλου.
Ο αγαπητός κ. Στέργιος να μου πεί πως θα συνδέσει πχ ένα notebook με τον goldmund.
Εκτός αν τον πάρουμε για να τον κοιτάμε γιατί είναι πράγματι έργο τέχνης.
Ούτως ή άλλως λύση ευρέθη κατόπιν υπόδειξης φίλου στο forum με e-mu 404 άψογη λύση
σε συνδυασμό με dared λάμπας και τελικό DENON POA-2400 (για να μην λέτε ότι δεν εκτιμώ τις παλιές υλοποιήσεις) και ηχεία Spendor.
Όταν κάποιος ρωτά για ένα θέμα - αυτό δεν θα πεί ότι είναι άσχετος σε όλα τα υπόλοιπα.
Εκτός αν κάποιος ισχυριστεί ότι τα ξέρει όλα - και σε αυτόν να απευθυνόμαστε.
Απαντώ κυρίως για τον φίλο άρχοντα πού έχω διαβάσει τα καλύτερα μέσα στο forum και σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις του και πάντα θα ήθελα μια συναλλαγή μαζί του - έχω ζηλέψει από τα σχόλια των αγοραστών του.
Ευχαριστώ θερμά τους διαχειριστές για την φιλοξενία.