- Reaction score
- 426
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιά αυτοκίνητα έχετε ζήσει;...
Rover 214si και το πρώτο δικό μου από 1996 εώς 2003...επίσης με a/c,abs και δισκόφρενα μπρος-πίσω! με 103 ολοζώντανα άλογα το αμαξάκι πραγματικά το αγάπησα...παιχνιδιάρικο, όμορφο, χλιδάτο εσωτερικά με την αλκαντάρα,πραγματικά το ευχαριστήθηκα....από το συνεργείο βέβαια, δεν ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος....δίσκος στα 30000χλμ και αυτή η καταραμένη η φλάντζα καπακιού, την άλλαξα 3 φορές (μια πράσινη, μια μαύρη, μια άλλη μαύρη...)
Κατα τ'άλλα, σχετικά καλό μου βγήκε και το πούλησα σε καλή τιμή και καλά χέρια (γουστάρω και γω να το βλέπω να το φροντίζουν όπως έκανα και εγώ) ακριβώς την ίδια μέρα, που παρέλαβα το τότε αμάξι που γούσταρα σαν τρελός.
2003 λοιπόν και μέχρι σήμερα το S3 μου κρατάει πιστή συντροφιά, μου χαρίζει απίστευτες συγκινήσεις...με έχει σώσει και κανά 2-3 φορές από βέβαιο δυστύχημα και φτου να μην το ματιάσω δεν έχει κάνει κιχ! κιχ όμως!
κοίτα να δεις κιάλλη σύμπτωση...!!!κοιτα να δεις συμπτωση....
το 214Si ηταν και εμενα το πρωτο μου απο τον Ιουνιο του 97 εως του Σεπτεβρη του 08...!!!
σε αντιθεση με εσενα του ειχα πληρωσει και ειχε abs & a/c, αξεσουαρ που τοτε εβρισκες μονο σε ορισμενα 1800αρια.....
ειχε και πισω δισκοφρενα το δικο μου...
απο βλαβες,μου εβγαλε μια τρομπα νερου,τρομπα βενζινας,φλαντζα κεφαλης και μια αλλαγη κινητηρα το 2004,στους Ολυμπιακους αγωνες,οταν με 180χ.α.ω βαρεσε μπιελα στα 120.000 χλμ.
με νεο κινητηρα 25.000 χλμ,μου εδωσε αλλα 120-130.000 χλμ εως το 2008.
ειδικα τα δυο τελευταια χρονια ηταν παληκαρι στα δρομολογια απο-προς Σκυρο,φορτωμενο καθε φορα μεχρι την οροφη με προμηθειες....
μαζι γυρισαμε ολη την Πελοποννησο και εφτασε μεχρι την Κρητη και τον Εβρο....
πρωτη αγαπη πραγματικη για 11 χρονια.
τωρα το βλεπω καμμια φορα σε χερια ξενα,σε χερια καλα....
απο το 2008,κατεχω ενα Χοντα Σιβικ 1800,με 140 αλογακια...
σαφως αλλο αυτοκινητο και εντελως αλλη κλαση...
μετραμε ηδη 3 χρονια,και μου φαινεται σα να το πηρα πριν απο τρεις μηνες...
αν και ειναι ηδη μοντελο 5ετων σχεδιαστικα,ακομα ειναι πολυ μπροστα απο τον σημερινο ανταγωνισμο και ειδικα στο εσωτερικο,που αφηνει αφωνο το καθε επιβατη που το ...καβαλαει για πρωτη φορα.
ολοι αναφωνουνε "τι διαστημικο αυτοκινητο ειναι αυτο!"....
πολυ καλο στησιμο στο δρομο,μαζευει πανευκολα τα 200 χωρις να το καταλαβεις,σταθεροτατο,και αν θελεις να οδηγεις οικονομικα σε λογικους ρυθμους δε ξεπερναει τα 7,5/100.....
το μελλον και η διαβιωση μαζι του προβλεπεται πολυ καλη και μακροπνοη...
εχω πολλα ακομη να του κανω:107:
Rover 214si και το πρώτο δικό μου από 1996 εώς 2003...επίσης με a/c,abs και δισκόφρενα μπρος-πίσω! με 103 ολοζώντανα άλογα το αμαξάκι πραγματικά το αγάπησα...παιχνιδιάρικο, όμορφο, χλιδάτο εσωτερικά με την αλκαντάρα,πραγματικά το ευχαριστήθηκα....από το συνεργείο βέβαια, δεν ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος....δίσκος στα 30000χλμ και αυτή η καταραμένη η φλάντζα καπακιού, την άλλαξα 3 φορές (μια πράσινη, μια μαύρη, μια άλλη μαύρη...)
Κατα τ'άλλα, σχετικά καλό μου βγήκε και το πούλησα σε καλή τιμή και καλά χέρια (γουστάρω και γω να το βλέπω να το φροντίζουν όπως έκανα και εγώ) ακριβώς την ίδια μέρα, που παρέλαβα το τότε αμάξι που γούσταρα σαν τρελός.
2003 λοιπόν και μέχρι σήμερα το S3 μου κρατάει πιστή συντροφιά, μου χαρίζει απίστευτες συγκινήσεις...με έχει σώσει και κανά 2-3 φορές από βέβαιο δυστύχημα και φτου να μην το ματιάσω δεν έχει κάνει κιχ! κιχ όμως!