"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
8.905
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Επειδή ο delamostre [Σταμάτης] άνοιξε το θέμα για παρουσίαση vintage – tonearm - turntable και όπως πάει θα του το χαλάσουμε…

Φίλε ryk σου έχω απαντήσει ήδη, για την ortofon εάν έχεις τα λεφτά την παίρνεις original, τι διαφορετικό περίμενες από την απάντηση της Jico αφού στο αναλυτικό σάιτ που έχει, δεν είναι διαθέσιμη. Από άλλες εταιρίες (με ρεπλικες) μπορεί να την βρεις αλλά δεν θα παίζει σωστά! Εάν ψάχνεις γενικά για βελόνα, άνοιξε ένα νέο θέμα και θα βρεθούν πάρα πολλοί να σου πουν την άποψή τους, η να σου προτείνουν εναλλακτικές επιλογές.

ryk

Reaction score
925

Σωστά.... τα μεταφέρω λοιπόν, οπότε μπορούν να σβηστούν!

Reaction score
61

Και καλύτερες φωτο για το Denon.

Reaction score
1.815

Πωπω μεγάλε μας έφτιαξες πάλι!!!
Αυτός ο .."Dynamic servo tracer" βραχίονας του Denon είναι χάρμα οφθαλμών όπως και το υπόλοιπο πικάπ!
Αλλά και τα Luxman & B&O δεν πάνε πίσω, είναι και αυτά σε άριστη κατάσταση!!
Καλορίζικο το Ντενονάκι σου! Εύγε!!!:444:

By the way, αυτό το Revox από κάτω είναι ραδιόφωνο ή ραδιοενισχυτής?? Για βάλτο μόστρα στο άλλο πόστ με τα Vintage Decks & Amplifiers club να το βλεφαριάσουμε...:111:

Reaction score
1

Aντε να σας τρελανω λιγο μιας και ειχα καιρο να γραψω :

SHARP VZ 3000
Τα κανει ολα και συμφερει.:
Παιζει το δισκο και απο τις 2 πλευρες χωρις να τον γυρισουμε
Βρισκει οποιο κοματι θες αυτοματα.
Στεκεται ΟΡΘΙΟ :105:
Εχει κασετοφωνο με dolby , metal κτλ
Εχει tuner
Εχει ενισχυτη
Εχει εισοδο aux
και αλλα πολλα ....

το δικο μου :

και απο το ιντερνετ

καλό ε Σταματη;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Μπα που κακό να μην σας βρεί, μ εχετε τρελλάνει!:111:

Reaction score
1.815

Όλε όλεεεεεεεεε!!!!
Και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε!!!:607::609:
Άλλα κόλπα!!!

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους. Καλά που το βρήκες αυτό; Δεν περίμενα να υπάρχει τίποτα τέτοιο στην Ελλάδα. Καλορίζικο και καλές ακροάσεις. Α! πες και καμιά εντύπωση από όλες τις πηγές. Σε ευχαριστώ και περιμένω:116::112:
Υ/Γ Ζηλεύω τα πικαπια σας γιατί εγώ δεν έχω ακόμα:403:

Reaction score
1

Ητανε του πατερα μιας γνωστης μου( ναυτικου) , και μου το εκανε δωρο...

Reaction score
8

Πολλές αναμνήσεις μιας και το κληρονόμισα από τον πατέρα μου... Αυτή τη στιγμή είναι σε φάση καθαρισμού και αλλαγής καλωδίων καθώς και κάποια λαμπάκια άλλα θα βάλω φώτο μόλις βρεί την θέση του στο σαλόνι ξανά...

Reaction score
8

Το σήμα κατατεθέν του είναι οι διακόπτες αφής που για την εποχή ήταν πολύ μπροστά (νομίζω), το άφθονο αλουμίνιο και ξύλο, οι φοβερές αναρτήσεις του πλατό/βραχίωνα (δεν κάνει για scratch :103: )

Αν υπάρχει καμιά ιδέα για καινούργια κεφαλή είμαι όλος αυτιά/μάτια...

Θα τρελαθεί ο πατέρας όταν το ακούσει με τον Electro... :126:

Reaction score
8.905

Καλές αναλογικές ακροάσεις... όσο για το Philips από ότι ψιλοδιακρίνω φοράει μάλλον Shure M95ED, εάν είναι όντως αυτή... μείνε όπως είσαι, μην διανοηθείς να την αλλάξεις, κοπανάει άνετα σημερινές μέχρι τα 120 + ευρώ! Και εάν θέλει νεα βελόνα, κοίτα για την N95ED Jico SAS (super analog) μετά θα απογειωθεί!

Reaction score
1.815

Συμφωνώ με το Βασίλη!
Ένα θα σου πω! Πήρα μια Denon DL-160 (αυτή)...

...και το Σ/Κ τη σύγκρινα με μια Shure M-44Ε (αυτή)...

δηλαδή τίποτε το σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς το ντόρο που έχει γίνει γύρω από τις Denon DL-160!
Και οι δυο έπαιξαν σε ένα Lenco L-75, με την ίδια προενίσχυση...
Ξέρεις τι "ξύλο" έπεσε στην Denon από τη Shure??? Μη σου πω καλύτερα! Ακόμα τα αίματα μαζεύω!!!

Το πικάπ είναι ...πικαπάρα και καλά θα κάνεις να το φροντίσεις και να το βάλεις σε περίοπτη θέση άμεσα! Μετά φώναξε και τον πατέρα να κάνετε ακροάσεις της εποχής του (τον "κόβω" να ακούει Ντέμη Ρούσσο, Paul Anka & Chuck Berry), αλλά και της δικής σου (John Mayall, Muddy Waters, Steely Dan κλπ..):116:

Reaction score
8
Καλές αναλογικές ακροάσεις... όσο για το Philips από ότι ψιλοδιακρίνω φοράει μάλλον Shure M95ED, εάν είναι όντως αυτή... μείνε όπως είσαι, μην διανοηθείς να την αλλάξεις, κοπανάει άνετα σημερινές μέχρι τα 120 + ευρώ! Και εάν θέλει νεα βελόνα, κοίτα για την N95ED Jico SAS (super analog) μετά θα απογειωθεί!
Αυτο που βλέπεις στην photo φοράει αυτήν! Μπράβο μάτι... Την photo όμως την έχω δανειστεί απο το Internet το δικό μου φοράει την μαμά Philips.

Διάβασα σε σχετικό φόρουμ για την Shure M97xE η την Audio Technica 440ML με το συγκεκριμένο πικαπ, καμία προτίμηση?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr