- Reaction score
- 41
Απάντηση: Αυτά τα θέλει κανείς?
Πηνελόπη :624:
Πηνελόπη :624:
Δεν βάζεις και μια φωτό να το δω κι εγώ;Kosdion...
έδειξα στο Νίκο το beta!:126:
Kosdion...
έδειξα στο Νίκο το beta!:126:
Θα το βουτήξω να σου έρθει ντουβρουτζάς :142::143: την Κυριακή θα στο βγάλω φωτογραφία...Δεν βάζεις και μια φωτό να το δω κι εγώ;
Αποκλείεται να το βουτήξεις και να μου έρθει ντουβρουτζάς (άλλωστε δεν ξέρω τι σημαίνει, πως να μου έρθειΘα το βουτήξω να σου έρθει ντουβρουτζάς :142::143: την Κυριακή θα στο βγάλω φωτογραφία...
:142: :142: :142:Αποκλείεται να το βουτήξεις και να μου έρθει ντουβρουτζάς (άλλωστε δεν ξέρω τι σημαίνει, πως να μου έρθει;)...
:622::622::622:Αποκλείεται να το βουτήξεις και να μου έρθει ντουβρουτζάς (άλλωστε δεν ξέρω τι σημαίνει, πως να μου έρθει, αφού η Πηνελόπη μου το υποσχέθηκε.
Νίκο, δόθηκαν όλα από την πρώτη μέρα.:203:Με ενδιαφερει το πικαπ, αν εχει δωθει ο ενισχυτης. Συνχαρητηρια για την κινηση!
Και έπαθα κοκομπλόκο, Made In Japan ρε παιδί μου άλλη αίγλη...:126:
που 'σαι κοπελιά δεν ήξερες το Λάκη Τζορντανέλι ε ; Πάρε ένα τραγουδάκι που ταιριάζει και στη περίσταση :142:
Γκουγκλιασέ το :116: http://www.slang.gr/lemma/show/ntoubroutzas_4041Αποκλείεται να το βουτήξεις και να μου έρθει ντουβρουτζάς (άλλωστε δεν ξέρω τι σημαίνει, πως να μου έρθει, αφού η Πηνελόπη μου το υποσχέθηκε.
Ξέχασέ το, το έχω καπαρώσει :605:...... Εγώ θα το βουτήξω κι εσύ κάνε ότι θες μετά...:143::143: