argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
΄΄Sphaxοn΄΄ θα ταίριαζε περισσότερο ως ονομασία του συγκεκριμένου μοντέλου...:137:
ποιος σας ειπα να περασετε μεσα κυριε?????????????
Δεδομένου ότι η πλάκα παραλληλίζεται με νόμισμα δύο όψεων,η Ειρήνη και Φιλία μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι,επί του οποίου διενεργούνται διάφορα αθλήματα-και αυτό μπορεί ο καθένας να το εκλάβει όπως...νομίζει.:126:η πλακα ειναι ενα προιον παραπλησιο με το νομισμα (και τα δυο εχουν δυο πλευρρες)
οποτε ειναι θεμα χρονου ποια θα χτυπησει ποιον.Βεβαιως υπαρχει και η αθηναικη πλακα.Το #1 μερος με αρχαια και πισινες τουγκεδερ, θα τολμουσα να πω (ο τολμων νικα)
θα τολμoυσα να πω΄΄Sphaxοn΄΄ θα ταίριαζε περισσότερο ως ονομασία του συγκεκριμένου μοντέλου...:137:
Δεδομένου ότι η πλάκα παραλληλίζεται με νόμισμα δύο όψεων,η Ειρήνη και Φιλία μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι,επί του οποίου διενεργούνται διάφορα αθλήματα-και αυτό μπορεί ο καθένας να το εκλάβει όπως...νομίζει.:126:
![]()
:612:
εγώ αντίθετα, αν είχα δις, θα έδινα ευχαρίστως αυτά που ζητάνε τα Infinite Wisdom Grande, αρκεί να είχα χώρο να τα βάλω.Και δισεκατομμύρια να είχα δε θα έδινα τόσα λεφτά για ηχεία.
Μπα...εγώ αντίθετα, αν είχα δις, θα έδινα ευχαρίστως αυτά που ζητάνε τα Infinite Wisdom Grande, αρκεί να είχα χώρο να τα βάλω.
εννοείται πως τα Infinite Rush τα θέλω και σήμερα...
Επίσης θα έδινα αυτά που ζητάν τα Westlake. Πολύ ευχαρίστως δηλαδή...
Αφού έχουμε ήδη μπει στη σφαίρα του φανταστικού, γιατί να μη φτιάξουμε και custom χώρο;Εγώ απλά θα πήγαινα στην Geithain και θα ζητούσα custom ηχεία για τον χώρο μου.
εντάξει, να βολευτούμε τότε με τα OSS της άνταμ...Μπα...
"Πατάτες" είναι τα Wisdom...
Extreme...sport.:612:θα τολμoυσα να πω
η τρελλα και η μεγαλοφυΐα ειναι οι δυο πλευρες του κερματος.Αμα σου κατσει στην μεση τι εισαι ?
war ή spor ?
΄΄Θανατηφόρος΄΄ ο πυρετός των...Architectural Loudspeakers.:137:εγώ αντίθετα, αν είχα δις, θα έδινα ευχαρίστως αυτά που ζητάνε τα Infinite Wisdom Grande, αρκεί να είχα χώρο να τα βάλω.
εννοείται πως τα Infinite Rush τα θέλω και σήμερα...
Επίσης θα έδινα αυτά που ζητάν τα Westlake. Πολύ ευχαρίστως δηλαδή...
Η κυριότερη σημασία του εναρκτηρίου συνδέσμου είναι ίσως ότι μας παρέχει ευκαιρία ν'αναλογιστούμε δωρεάν πόσες επεμβάσεις θα μπορούσαν να γίνουν με σκοπό τη βελτίωση των δικών μας συστημάτων ηχείων-χώρου με αντίτιμο ένα ελάχιστο κλάσμα των απαιτουμένων ποσών γιά την ικανοποίηση οποιασδήποτε χαϊενδικής επιδειξιομανίας.Αφού έχουμε ήδη μπει στη σφαίρα του φανταστικού, γιατί να μη φτιάξουμε και custom χώρο;Μισές δουλειές θα κάνουμε;
Δίκιο έχεις.Για ηχεία μιλούσαμε last time I checked.