Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
3.491
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

ichaltou
καμία προταση?

All Good Things
Αν δεν το έχετε δεί. βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα

Υπόθεση:
Tη δεκαετία του '80, στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στην ειδυλλιακή επαρχία του Βερμόντ. Σύντομα όμως ο πατέρας του Ντέιβιντ τούς αναγκάζει να επιστρέψουν στην πόλη, όπου η κοπέλα αφοσιώνεται στις σπουδές της και στις ασχολίες της, ενώ ο Ντέιβιντ μυστηριωδώς γίνεται ολοένα πιο βίαιος και επιθετικός. Οικογενειακά μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και ξαφνικά η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η ταινία εμπνεύστηκε από την ιστορία του Ρόμπερτ Ντερστ, γόνου της πλούσιας οικογένειας Ντερστ. Ο Ντερστ ήταν ύποπτος - αλλά δεν δικάστηκε ποτέ – για τον φόνο της συζύγου του, Κάθι, η οποία εξαφανίστηκε το 1982 και δεν βρέθηκε ποτέ. Μέχρι σήμερα, παρά τις αμέτρητες έρευνες και δύο διαβόητους φόνους, ο Ντενστ δεν έχει καταδικαστεί ποτέ ούτε για ένα φόνο και ζει ελεύθερος, έχοντας λάβει $ 65 εκατ. για να κόψει κάθε δεσμό με την τεράστια περιουσία της οικογένειας του.

Reaction score
1

Το ξέρω την έχω δεί...λίγο γλυκανάλατη στο πρώτο μισάωρο αλλά μετά ισιώνει :126:

Reaction score
3.491

δεν το ειδα την αλλη φορα και θα το δω σημερα

Drive
[YOUTUBE]CWX34ShfcsE[/YOUTUBE]

Reaction score
1

:142::142:

Ρε φίλε εργάρα λέμε...δεν το χορταίνω, πολλά γούστα !!!!!!!! θέλω sequel ακόμα και αύριο αν γίνεται :142:

Εσιαξα και τους υπότιτλοι :116:

Reaction score
15.543

Ελληνικη ταινια σημερα.....1.101.101.10 :116:
[YOUTUBE]fQENTK6wXXY&feature[/YOUTUBE]

μια ζωη την εχουμε κυριοι....:403:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.143

Στο πανασόνικ να την δεις Κώστα, να ευχαριστηθείς ανάλυση! :103:

Reaction score
1

Ελληνικη ταινια σημερα.....1.101.101.10 :116:

μια ζωη την εχουμε κυριοι....:403:

Ταινιάρα, από τις καλύτερες ελληνικές που βλέπω συχνά ! Φοβερή η ατάκα του Αυλωνίτη "Και βούτηξες τα λεφτά" :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.143

Ολόκληρη στο γιουτιουμπ σε 480:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1

Ολόκληρη στο γιουτιουμπ:

Α να χαθείς :142:

Εχουμε πυρηνικούς προβολείς με λούμενς που καίνε μάτια και σάρκες, πλέϋερς με τούρμπο που παίζουν παπάδες χωρίς τους αρχιεπισκόπους, έξυπνες οθόνες που κεντράρονται και κατεβαίνουν με το παίξιμο του ματιού, υπερενισχυτές με ηχεία και σαμπ που ανατινάζουν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο...και θα το δούμε στο ΕσύΣωλήνας ;

Πάω να το δώ στη 32άρα στο υπνοδωμάτιο...γιατί νύσταξα :142::204:

Reaction score
1

Η Υβόν Σανσόν,τη υπέροχη γυναίκα ήταν!

Απίστευτη γυναικάρα !!!! θα είχε κάψει πολλές καρδιές τότε...κάπου την είχα δεί σε μιά παλιά ιταλική παραγωγή στην ΝΕΤ αλλά δεν θυμάμαι την ταινία.

Και μετά μου λες εμένα Κοτιγιάρ και πουά σκαντζόχοιροι :204::204::142:

Reaction score
1

θα σας πω εντυπωσεις...:116:

Νομίζω θα σ' αρέσει καλύτερα στην τηλεόραση, στις πολλές ίντσες χάνει πάρα πολύ λόγω της κακής παραγωγής του DVD...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.639
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios