Harbeth Monitor 40.1

Status
Not open for further replies.
Reaction score
82
Πωλούνται τα Harbeth M40.1 σε άριστη κατάσταση, αγορασμένα 9/2009. Είναι χρώματος cherry και δίνονται με τις συσκευασίες τους συν τις αυθεντικές βάσεις στήριξης της Skylan για τα συγκεκριμένα ηχεία.

Τιμή 4300€

Attachments

Reaction score
18
Πωλούνται τα Harbeth M40.1 σε άριστη κατάσταση, αγορασμένα 9/2009. Είναι χρώματος cherry και δίνονται με τις συσκευασίες τους συν τις αυθεντικές βάσεις στήριξης της Skylan για τα συγκεκριμένα ηχεία.

Τιμή 4300€
Ομορφάαααααααααααανδρα μου πλακα μου κάνεις,δίνονται τετοια ηχεία ξανασκέψουτω

Reaction score
82
Απάντηση: Re: Harbeth Monitor 40.1

Πράγματι παιδιά πολύ καλά ηχεία. Δεν πήρα το 100% απο αυτά τα ηχεία γιατί τα παίζω με ένα φθηνό ενισχυτή της teac. Θα ήθελα ευελιξία με λαμπάτους μικρής ισχύος γι'αυτό και τα αποχωρίζομαι.

Reaction score
877
Επειδή τα παραπάνω ηχεία τα έχω ακούσει λεπτομεριακά στο σπίτι μου, καθώς και έχω γράψει 5 πράγματα γι αυτά εδώ, να τολμήσω να ρωτήσω γιατί δεν αλλάζεις ενισχυτικά για να πάρεις περισσότερα ??

Θέλω να πω πως τα ηχεία είναι κορυφαία αλλά θέλουν α) κορυφαία συνοδά και β) χώρο για να παίξουν... Αφού όμως το αποφάσισες καλώς...

(***το δυστύχημα είναι πως δεν υπάρχουν τα 4 χιλιάρικα)...

Reaction score
82
Απάντηση: Re: Harbeth Monitor 40.1

Όπως είπα και πιο πάνω θα ήθελα ενα ηχείο που να παίζει με λαμπάτους μικρής ισχύος. Τα Harbeth θέλουν τουλάχιστον 40W για να παίξουν (ανάλογα και του χώρου βέβαια, και των εντάσεων που κάποιος θέλει να πιάνει).

Μείωση Τιμής στα 4000€

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Απάντηση: Harbeth Monitor 40.1

Καλησπέρα,
Θα σας ενδιέφερε ανταλλαγή με ηχεία PMC fb1i αγορασμένα τον Αύγουστο του 2010 σε άριστη κατάσταση + ένα σεβαστό ποσό από μέρους μου;
Ευχαριστώ.

Reaction score
82

Ευχαριστώ πολύ φίλε, αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι ανταλλαγές.

Reaction score
82

Μείωση τιμής και τελική, μέχρι τη κυριακή 19/02 στα 3800€.
Μετά η αγγελία αποσύρεται.

Reaction score
270
Ωραιο ηχειο θα ηθελα να το ακουσω, με σεβασμο στην αγγελια θελω να σου πω οτι με τον ενισχυτη που τα παιζεις δε παιρνεις ουτε το 20 τοις εκατο απο αυτα, αν δεν βγαινεις για μεγαλη λαμπα παρε ενα αξιολογο μεταχοιρισμενο τρανζιστορ και κρατα τα,

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.945
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm