Zizik's Mini Home Theater

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Το mini ξεκίνησε σαν ιδέα πέρυσι, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του κύριου συστήματος.

Ήθελα να μπορώ να παρακολουθήσω κάπου TV, ή να δω μία ταινία τις ώρες της ημέρας.

Τα περισσότερα από τα μηχανήματα υπήρχαν ήδη.

1. Μία τηλεόραση plasma Pioneer PDP-LX5090H, που βρισκόταν στο σαλόνι και δε άναβε σχεδόν ποτέ. Καλιμπραρισμένη από τον Μανώλη Καστρουνή.

2. Ένας Pioneer VSA-E06 surround ενισχυτής που δεν υπάρχει πλέον, γιατί μετά από άσχετη ανταλλαγή με τον rose_athens αποκτήθηκε ένας Pioneer SC-LX81 AV ραδιοενισχυτής.

4. Ένα sub REL Strata II, που αντικαταστάθηκε την περασμένη εβδομάδα από ένα Velodyne CHT-12Q subwoofer.

5. Δύο ζεύγη B&W 805 Matrix, και ένα B&W HTM, γιά τα οποία αγοράστηκε ένα ζευγάρι βάσεις Atacama, οι υπόλοιπες βάσεις υπήρχαν:

6. Ένα Oppo BDP-93.

7. Ote TV.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494

Η απόσταση της τηλεόρασης από τον καναπέ είναι 2.50 μέτρα.

Είχα ενδοιασμούς γιά το ηχητικό τμήμα του mini λόγω του μικρού χώρου (3.20 x 3.90), αλλά διαψεύστηκα. Ο Pioneer οδηγεί τα B&W σε υψηλές εντάσεις χωρις παραμόρφωση, και το καινούργιο sub κατεβαίνει πολύ χαμηλότερα από το παλιό.
Το δέσιμο των ηχείων και του sub μετά την ισοστάθμιση και των δύο, ήταν άλλη μιά ευχάριστη έκπληξη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.710
Απάντηση: Zizik's mini Home Theater

:607::607:

Μπράβο Δημητράκη!

Ήθελα να μπορώ να παρακολουθήσω κάπου TV, ή να δω μία ταινία τις ώρες της ημέρας.
Εγώ βέβαια στη θέση σου, αν είχα LED βιντεοπροβολέα, δεν θα έφτιαχνα 2ο Home Theater! :126:

Ξέρω, θα μου πεις για το φως που θα περνάει από τα παράθυρα, αλλά θα το έψαχνα για να κάνω καλή συσκότιση.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733

Φοβερο, μπορει στο σαλονι να εχει μαζευτει ολη τεχνολογια αιχμης αλλα ο χωρος που ειναι στημενο το μικρο ειναι πολυ ζεστος και οπως το βλεπω με τραβαει εξισου να απολαυσω μια ταινια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παντα τετχια μποι, πανα βγαλω καμμια φωτο χρεπε και ερχομαι.....................

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154

οποιος εχει ενα δευτερο συστημα εστω κ πιο απλο απο το βασικο, το χαιρεται πιο πολυ σε καθημερινη βαση ενω τα βασικα συστηματα μας που βρισκονται στα σαλονια ,βρισκουν συχνα εμποδια (γυναικες-μαναδες-παιδια-κουνιαδες-κουμπαρες...κλπ) με αποτελεσμα να περιμενουμε τις γιορτες κ τις αργιες να τα χαρουμε.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.047

Άξιος νέε μου!!! :607:

Το δεύτερο ΗΤΜ πολύ μου αρέσει! Αλήθεια, άλλαξες την κλίση των surround προς τη θέση ακρόασης?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280

Άξιος νέε μου!!! :607:

Το δεύτερο ΗΤΜ πολύ μου αρέσει! Αλήθεια, άλλαξες την κλίση των surround προς τη θέση ακρόασης?
Λογικά καλά έκανε καθότι πλέον έχει και το sback για του γεμίζει την οπίσθια σκηνή, και όχι να βασίζεται στο ημίμετρο των ανεξέλεγκτων ανακλάσεων απο μονόπολα ηχεία.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Super!!!
Wow!!!
Kαλες οπτικοακουστικες θεασεις!

Reaction score
38

Προσεγμένο και το μικρό! Μπράβο και πάλι zizik.

Επίσης τρομερή και ζηλευτή η συλλογή σου από ταινίες.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Zizik's mini Home Theater

Όποιος δεν έχει γυναικες-μαναδες-παιδια-κουνιαδες-κουμπαρες...κλπ χαιρεται πιο πολυ.!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΤΕΛΕΙΑ)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.907

Θέμα επιλογών είναι θανασάάάκη . μου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.875
Members
38.253