- Reaction score
- 38
Απάντηση: Το σινεμά του "Ρόδου"
Όλα πολύ ωραία! Να τα χαίρεσαι.
Όλα πολύ ωραία! Να τα χαίρεσαι.
Και στο είπα βρε Γιάννη, μη βάλεις φτηνιάρικο καλώδιο, θα σου βάλουν χέρι οι καλωδιάκηδες! :119:...είναι και κόκκινο μαύρο !!!!!!
Να περάσεις όταν βάφουμε. Θες να χάσεις τέτοιο τζέρτζελο? :135:Εγω λέω να περάσω καμιά βόλτα μόλις βάψετε, να απολαύσω ένα εκ των δύο κορυφαίων home cinema του forum! Τι ταινία θα δούμε Γιάννη;:116:
To καλώδιο είναι κόκκινο. Το κομμάτι που φαίνεται μαύρο είναι από τη σκιά του Kef.Και στο είπα βρε Γιάννη, μη βάλεις φτηνιάρικο καλώδιο, θα σου βάλουν χέρι οι καλωδιάκηδες! :119:
για μένα το κορυφαίο σε εικόνα,με κάδρο 16/9 εφόσον έχουν γίνει και τα παρακάτω...Εγω λέω να περάσω καμιά βόλτα μόλις βάψετε, να απολαύσω ένα εκ των δύο κορυφαίων home cinema του forum! Τι ταινία θα δούμε Γιάννη;:116:
Η ρύθμιση της εικόνας και του ήχου έγιναν από τον ένα και μοναδικό Μανώλη Καστρουνή. Ο led με τη βοήθεια του lumagen έφτασε στα όριά του. Χρειάστηκαν ώρες επιμελούς ρύθμισης του προβολέα, που έφτασε σε τέτοιο σημείο που θεωρώ ότι πραγματικά ζωγραφίζει στο πανί.
το μοναδικό του μειονέκτημα...αλλά τι να κάνεις;βρε Γιάννη βάζελος ήταν ο μηχανικός σου;:116:Το μόνο κρίμα είναι ότι δεν χωράει μεγαλύτερη οθόνη.
Ναι, πού το κατάλαβες? :135:το μοναδικό του μειονέκτημα...αλλά τι να κάνεις;βρε Γιάννη βάζελος ήταν ο μηχανικός σου;:116:
Εννοείται!! Περιμένω πρόσκληση! :126:κορυφαιο προβόλι,σκειλερ και dedicated χωρος!!!enough said...πως λενε οι φιλοι μας οι αγγλοφωνοι,(απ'ολα ζηλευω πιο πολυ οτι εχεις ειδικο χωρο,εστω κι αν σε περιοριζει):444:
υποθετω,οταν ερθει με το καλο (μετα δυο μηνες περιπου αναμονη)η οθονη μου θα μαζευτουμε μερικοι αλητες και θα βγαλουμε μερικες φωτο για την κατηγορια.:126:
:116:Το δικό μου hc βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού μου, σε χώρο αποκλειστικά για την κινηματογραφική μου (μας) απόλαυση.
Οι συσκευές που το απαρτίζουν:
Προβολέας Runco Q750
Oθόνη Stewart Studiotek 130 110"
Μasking oθόνης Boυτ-βουτ-βουτ
Eπεξεργαστής εικόνας Lumagen Radiance XS-3D
Ενισχυτής ΑV Pioneer SC-LX90 (ή Σουζάνος)
Ηχεία front JBL LS-60
Hχείο center JBL LS-Center
Ενισχυτής κεντρικού Audiolab 8200MB
Hχεία surround Klipsch RS-52
Ηχεία surround back Kef Q15.2
Subwoofer Epik Empire
Ισοσταθμιστής sub Velodyne SMS-1
Από λόγια, καλά πας... Φωτό δε βλέπω!Μπραβο Γιαννη να το χαιρεσαι. Εξαιρετικα μηχανηματα αλλα στην εικονα το masking πρεπει να κανει τη διαφορα.
Δε ξερω τι προβλημα δημιουργει ο κοκκινος τοιχος κατα τη θεαση, αλλα εμενα με εχει εντυπωσιασει το χρωμα.
Καλοακουστο και καλοθεατο.
Καλα τοσες φωτο εβαλε ο ανθρωπος δε σου φτανουν....:116:Από λόγια, καλά πας... Φωτό δε βλέπω!