Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.732
Reaction score
29.718
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

Γυμναστική;
Κι εγώ γράφτηκα σε γυμναστήριο εδώ και δύο εβδομάδες και δεν είδα καμία διαφορά.
Εκτός να πρέπει να πηγαίνω κιόλας εκεί.
Λες;
 


exile

Videocameras
Μηνύματα
6.083
Reaction score
4.498
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

Απαισιο ψαρονεφρι


...με συνοδεια αυτο...
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.020
Reaction score
6.879
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

ντοπια (απο το βοσκο) γιδα με τραχανα
αυριο θα την φαω,
σημερα ειχε μπαγκετα με ψιλοκομενη ντοματα κατικι ριγανι στο φουρνο
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.020
Reaction score
6.879
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

και ενα παλιοκρασο απο την χιλη .....(δωρο)
 




argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.020
Reaction score
6.879
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

η κεραια μας μαραν
 


Μηνύματα
240
Reaction score
16
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

Ντροπή τέτοιος θρύλος να καταντήσει bbq. Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα :401:
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.038
Reaction score
4.472
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

Μια πίτα χωρίς όνομα.


- Πρώτα φτιάχνουμε τη ζύμη.

- Ανοίγουμε το φύλλο.

- Βάζουμε μέσα ζαμπόν, λουκάνικο σε κομμάτια, edam, κασέρι, λίγη φέτα τριμμένη, ντομάτα και φρέσκο κρεμμύδι, λίγο γάλα.
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.038
Reaction score
4.472
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

- Τυλίγουμε

- Ψήνουμε

μετά από 45 λεπτα...

Bon Appetit!

 



Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.038
Reaction score
4.472
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

Ξέχασα na σας πω ότι μπορούμε να βάλουμε μέσα σύγκλινο και chilly πιπεριά.:103:
 

JOHN MARKOU

Münchhausen
Μηνύματα
28.968
Reaction score
28.166
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

Το σύγλινο ψιλοκομένο , μαζί με την" σάλτσα του"?
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.020
Reaction score
6.879
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

συγνημη δηλαδης
αλλα το φυλλο που ανοιγεις ειναι κανονικο
και το ψημενο δειχνει κουρου .....κρουασαν ....καντως οχι φυλλο ιδιο με το πιο πανω..........
Και τα λεω αυτα γιατι ανοιγω φυλλο......(πιτσας και για πιτες)
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.038
Reaction score
4.472
Απάντηση: Τι θα φατε σημερα..................

συγνημη δηλαδης
αλλα το φυλλο που ανοιγεις ειναι κανονικο
και το ψημενο δειχνει κουρου .....κρουασαν ....καντως οχι φυλλο ιδιο με το πιο πανω..........
Και τα λεω αυτα γιατι ανοιγω φυλλο......(πιτσας και για πιτες)

Πρώτα απ' όλα να σου πω την αναλογία αλεύρι- υγρό:
500gr αλεύρι- μίσο ποτήρι νερού νερό και μίσο ποτήρι νερού λάδι. Δηλαδη, χρησιμοποιω περισσότερο λάδι απ' ότι λενε οι συνταγες. Στο περίπου δηλαδή γιατί χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο ποτήρι για μέτρημα.
Το αλεύρι είναι σκληρό.

Σ αυτη την ΠΙΤΑ, το φύλλο κάνει αρκετές γύρες γύρω απ τη γέμιση και ΄αρα γι αυτο δείχνει παχύ το ζυμάρι. Σε κανονική ΠΙΤΑ- ζύμη πάνω κάτω ψήνεται και γίνεται τραγανό. Αυτό έγινε τραγανό άπο πάνω κι άπο κάτω- σαν μπισκότο και μέσα μαλακό.
Βασικά έκανα μια βλακεία- την έβγαλα απ το φούρνο 10 λεπτά νωρίτερα.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.151
Μηνύματα
2.963.388
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla
Top