- Reaction score
- 99.691
Απάντηση: Ο κακος μας....ο καιρος
Mε τον loggeo στην πλώρη, ως νέα Kate Winslet. :204:
Mε τον loggeo στην πλώρη, ως νέα Kate Winslet. :204:
Έχω αδιάβροχη κάμερα, είμαστε μπροστά εμείς οι νησιώτες!:126:Ναι, πάρε και κάμερα μαζί, αδιάβροχη θήκη έχεις? Μάλλον θα χρειαστεί.
...θα προτιμούσα Ντι Κάπριο :116:Mε τον loggeo στην πλώρη, ως νέα Kate Winslet. :204:
Ρε αφήστε τον άνθρωπο!
Γιώργο πάρε το τρένο κι έλα! :138:
Έχετε λύσει πρωϊνιάτικα μου φαίνεται! Ο άλλος ο φαρμακοποιός πρέπει να τα κάνει όλα! Τι σκ@τ@ σας δίνει και ρίχνετε στον καφέ σας!:116:Αν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο φόρεμα, πάρε μιά κουρτίνα και πιάσ' την με συρραπτικά.
Φόρεσε όμως και κάτι από μέσα, μπορεί να σ' το πάρει ο αέρας το φόρεμα.
Μετά, πήγαινε στην πλώρη, και με την κάμερα στο ένα χέρι, προσπάθησε να βάλεις στο κάδρο εσένα με τα χέρια απλωμένα και τη φουρτούνα.
Αν βουλιάξει το καράβι, έχε πρόχειρο ένα σωσίβιο δεμένο στον αστράγαλο. Γιά την περίπτωση του μοιραίου, δέσε και στη κάμερα ένα μπαλόνι, τουλάχιστον να βρούμε αυτήν.
Α, βάλε και σημείωμα όταν βρεθεί να παραδοθεί στο AVSite, υπ' όψη Γιάννη Κοτσίδη, Σαλλλλονίκη.
Έχω απόθεμα. Να στείλω? :136:Έχετε λύσει πρωϊνιάτικα μου φαίνεται! Ο άλλος ο φαρμακοποιός πρέπει να τα κάνει όλα! Τι σκ@τ@ σας δίνει και ρίχνετε στον καφέ σας!:116:
Αυριο σε αρκετες περιοχες με υψομετρο ανω των 1.300-1.400μ,απο Ολυμπο και βορειοτερα θα πεσει χιονι.Βελτιωση απο αυριο το μεσημρι και απο τα δυτικα,εδω Αθηνα απο αργα το βραδι.Τα μποφωρια πεφτουνε και το ψ@ολοκρυο θα το νιωσουμε στο πετσι μας αποψε το βραδι.Περισοτερα μην ρωτας,βαριεμαι να κοιταξω και να σπασω το κεφαλι μου!!!!!!:116::116:Ινδιάνε, αληθεύει ότι αύριο και μεθαύριο θα έχει μέγιστη θερμοκρασία 12 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα; :121:
Μαλλον στο "Γελαμε" παει αυτο - δεν μπορω να καταλαβω ακομη πως χιλιαδες ατομα πιστευουν σε τετοιες χονδραδες! Γιαχωβαδες ειναι ολοι;
ZiZika τη φωτο της...τρακας, την εβαλα στην "επιφανεια εργασιας' - ωραια ειναι αλλα χαμηλη αναλυση.