Στην γωνια του antkots

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Aπ ότι ξέρω ο Αντώνης δεν προτίθεται(ούτε νιώθει να έχει ανάγκη) να μπεί στην διαδικασία αναβάθμισης της κάτω οκτάβας,τουλάχιστον απ όσες κουβέντες είχαμε κάνει.
Εξάλλου για να βρεί κάτι αντίστοιχων δυνατοτήτων και να το φέρει στο ίδιο επίπεδο με το υπάρχον μάλλον μπορεί σχετικά εύκολα να φτάσει σε κόστος αυτό των ηχείων(εννοείτε ότι στο κοστολόγιο περιλαμβάνεται και η ισοστάθμιση του χώρου.Κάτι το οποίο δεν είναι έυκολο να γίνει σε έναν χώρο που δεν είναι αποκλειστικά για ακροάσεις,κυρίως απο πρακτικής και αισθητικής άποψεως).

Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι :203:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280

Επίσης η Jbl για τα ηχεία του προτείνει αυτό το sub και μάλιστα ένα ανα κανάλι.

Reaction score
11

Επίσης η Jbl για τα ηχεία του προτείνει αυτό το sub και μάλιστα ένα ανα κανάλι.

:446:

(Eντάξει, εδώ δείχνει το 9900 που αντικατέστησε το 9800. Λογικά προσαρμόζεται...)

Κύριοι, καλώς ορίσατε στην αίρεση των μεγάλων, (εννοώ των πολύ μεγάλων), ηχείων με συνοδό sub, βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή!

:107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το περιεργον με αυτο το σαμπ ειναι
οτι
το δινει προδιαγραφη thx u2 =20 κυκλοι down by low
και αυτο <τελειωνει> στους 30
Και
το δινει
thxu2
και στην qm το δινει thx ultra......??????....????????????

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:446:

(Eντάξει, εδώ δείχνει το 9900 που αντικατέστησε το 9800. Λογικά προσαρμόζεται...)

Κύριοι, καλώς ορίσατε στην αίρεση των μεγάλων, (εννοώ των πολύ μεγάλων), ηχείων με συνοδό sub, βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή!

αν δεις τα συνοδα ολουθε
ειναι crystal clear για πολυκαναλο μαζοχισμο.....................................

Reaction score
11

το περιεργον με αυτο το σαμπ ειναι
οτι
το δινει προδιαγραφη thx u2 =20 κυκλοι down by low
και αυτο <τελειωνει> στους 30
Και
το δινει
thxu2
και στην qm το δινει thx ultra......??????....????????????

Δίνει ότι του λείπει, αλλά τόσο όσο χρειάζεται για να μην φωνάζει ο Argi ότι "λασπώνει".

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωστος , αλλα το βαθος (σε συνεργεια με τα γεμισματα ψηλα μεχρι τους 120 ) ειναι μαστ
Αλλιως εισαι καπου τρυπιος
ψηλα ή χαμηλα ιδια γευση
Αν μπορεις να εισαι καλος απο τους 15 -120 εισαι κομπαλδουρας τρελλος

Reaction score
11

Αν μπορεις να εισαι καλος απο τους 15 -120 εισαι κομπαλδουρας τρελλος
Για...τρελλό...κομπαλδούρα δεν τον βλέπω τον Αντώνη! :142:

Τώρα, αν εννοείς εμένα, ε, να το παλέψω!

:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

o αντωνης ζει και ακουει κοντα στο μεγιστο του,
τωρα αν σου αρεσει να κανεις το σουγκλακο , μαζι σου.................

Reaction score
11

o αντωνης ζει και ακουει κοντα στο μεγιστο του,
τωρα αν σου αρεσει να κανεις το σουγκλακο , μαζι σου.................
Δυστυχώς, αν και εξάντλησα όλο το διαθέσιμο software, δεν καταλαβαίνει...

:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι

Reaction score
11

To λοιπόοοον,

εδώ βλέπουμε την απόκριση του 9900:

και εδώ του 9800:

Πρακτικά ταυτόσημες!

Άρα το, προαναφερόμενο, sub, καταλληλεί!

Φυσικά η προσπάθεια με το υπάρχον είναι "uber alles"!

Reaction score
11

Συνοψίζοντας...

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος από μία ωντιοφιλέστερη ακρόαση, μιλάμε για ένα υπέροχο σύστημα για τα μάτια, (για όσους ακούνε με αυτά όπως εγώ), και για τα αυτιά!

Πεντακάθαρες και απαραμόρφωτες ψηλές και μεσαίες, αλλά, και χαμηλές!

Μεγάλη, δηλαδή τεράστια, άνεση στην προσλαμβανόμενη αλλά και αποδιδόμενη ισχύ.

Φυσικές χροιές σε φωνές, (άκουσα εκπληκτική χορωδία), και όργανα.

Με την μικρή, (εντάξει μεγαλούτσικη), αυτή προσθήκη που αιτούμαι, θα αγγίξει το τέλειο, (του κόσμου τούτου).

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280

Φυσικά όποιος θέλει να δει πως θα παίξει το εν λόγω σετ μαζί με τα προτεινόμενα sub,μπορεί να αγοράσει τα sub και τους ενισχυτές που χρειάζεται και να πάει να τα βάλει επάνω..
Αν δεν αρέσει στον Αντώνη τότε τουλάχιστον θα έχουν μείνει στον αγοραστή 2 υπέροχα sub να τα χρησιμοιποιήσει στο δικό του σύστημα..

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Όντως, φαντάζομαι όλα τα θέματα είναι λυμένα (και στον συγκεκριμένο χώρο και σε αυτούς που κάνουν κριτική) και μας λείπουν μόνο τα διπλά sub και τα 20Hz...
Όταν το μόνο που ξέρεις είναι το σφυρί, σύντομα τα πάντα σου φαίνονται καρφιά.

Αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν "απαιτητικοί", "ψαγμένοι" και "δύσκολοι" ακροατές, ας κάνουν τουλάχιστον συστάσεις που να έχουν νόημα - κι ας τις κάνουν κατ'ιδίαν στον ιδιοκτήτη εφόσον είναι προφανές ότι ενοχλείται ή έστω ότι δε συμμερίζεται τις "ανησυχίες" σας.
[Αν δεν γνωρίζεσετε αρκετά καλά ώστε να μπορείτε να μιλήσετε στο τηλ και να κανονίσετε ένα καφέ, κακώς σας έβαλε σπίτι του ΙΜΗΟ. Αλλά αυτά έχει το πολύ πάρε-δώσε με τον Πρόεδρα...]
Κωστα καλησπερα,απο την στιγμη που επιτρεπεις να βγει το ηχοσυστημα σου στον "αερα" πρεπει να γνωριζεις οτι εκ των προτερων οτι θα δεχθεις κριτικη,και αυτο το γνωριζα.
Τελος παντων δεχομαι οποια κριτικη και εαν ειναι αυτη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη,οχι παντα θετικη αλλα και αρνητικη η οποια πρεπει να εχει τα ντοκουμεντα αυτος που την κανει για να με πεισει και πρωτα απο αλα να πειστει και ο ιδιος που την παραθετη, και γιατι!
Οταν ακους πραγματα πχ οτι οι BRYSTON 28B SST2 ειναι επαγγελματικα μηχανηματα και κανουν μονο για παρτυ και ντισκοτεκ το λιγοτερο που εισαι ειναι................γραφικος.
Η Magnepan πλεον κατεβαζει ολα τα καινουργια της μοντελα ΜΟΝΟ με Bryston 28b sst2,κατα τα αλλα ειναι επεγγελματικοι......τελος παντων.
Οταν λοιπον ακουω τετοιες κοτσανες (οπως ακουσα και αλλα πολλα "αεροπλανα") γυρναω σελιδα και προχωραω,σιγα μην κατσω να χαλιεμαι με τον καθε ενα που θα λεει αρλουμπες.
Τωρα οσο αφορα τα περι σαμπ κλπ.
Εγω το εχω ξαναπει πολλακις και θα το ΞΑΝΑΠΩ!!!!
Κατοικω σε σπιτι με την οικογενεια μου, δεν μπορω να κανω το σπιτι καραγκιοζη,ειτε αυτο λεγεται σαμπ ειτε επΕμβασεις στον χωρο ελεος πια,ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
Καποιοι που μπορουν ας το κανουν εγω δεν,................
Με τον Γιωργο τον Στριφτο το εχουμ ε συζητησει και ο ανθρωπος το καταλαβε,τι ειναι τοσο δυσκολο πια.
Τα σαμπ που αναφερει ο Γιωργος ειναι τα σωστα και μονο 2 τεμαχια απο αυτα μπορουν να συνοδεψουν τα 9800 συν δυο ενισχυτες 800βατ εκαστος παλι της jbl ,αυτα τα μπαουλοντιβανα σπιτι μου δεν μπαινουν,ελπιζω να εγεινα κατανοητος αυτη την φορα.
Τωρα οσο αφορα την χρηση σαμπ,ρε παιδια με το ειδος της μουσικης που ακουω δεν μου χρειαζονται ρε γαμω το,ηδη φευγουν οι τοιχοι δεν θελω να ακουω χαμηλοτερες συχνοτητες απο αυτες που ακουω μου αρεσει αυτο που ακουω.
Οταν μεγαλωσω και πιασω λεφτα θα στησω 3-4 συστηματα (εκτος του δικου μου) να ερχονται οι προεδροι οι αντιπροεδροι οι υπο υποπροεδροι και οι ακολουθοι τους να ακουνε μουσικη,αλλα ας μου πει ο καθε ενας πως και τι θελουν για να τα στησω,τρομαρα τους.
Αυτα.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280

Οταν μεγαλωσω και πιασω λεφτα θα στησω 3-4 συστηματα (εκτος του δικου μου) να ερχονται οι προεδροι οι αντιπροεδροι οι υπο υποπροεδροι και οι ακολουθοι τους να ακουνε μουσικη,αλλα ας μου πει ο καθε ενας πως και τι θελουν για να τα στησω,τρομαρα τους.
:204:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συγνωμη δηλαδη εχεις δει πολλους επαγγελματικους με 25 χρονια εγγυησης ?
και ντισκοτεκ με τοσο ακριβα ηχεια.........

Reaction score
460

συγνωμη δηλαδη εχεις δει πολλους επαγγελματικους με 25 χρονια εγγυησης ?
και ντισκοτεκ με τοσο ακριβα ηχεια.........
Βρε Αργυρη ειναι χαι εντ ντισκοτεκ,δεν εχεις παει ποτε?
Και σε θεωρουσα προχωρημενο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao