Στην γωνια του antkots

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Bρε Σώτο, θαυμάσιο design, αλλά αυτό το γυαλί κολλητό στον κώνο...

:142:
Τι σε πειράζει το γυαλί αισθητικά ή ηχητικά? Έχει κι απο κάτω δεύτερο 15" (dual-opposing) που χτυπάει στο άλλο plate όπως πολλά sub με τον κώνο κάτω. Δεν έχει επίδραση στον ήχο αν εννοείς αυτό. Επίσης βγάινει κι αν θέλεις κανείς το κάνει άλλο χρώμα π.χ. smoked black ή με μεμβράνη.

Reaction score
150

Σωστη ερωτηση Χρηστο,μαλλον ειναι για να ακουμπας τον φραπε και να τον χτυπανε τα χαμηλα και ακολουθως κανει καλο αφρο,σωστος??:138:
Βασικά μπορείς να ακουμπίσεις ένα ποτήρι κρασί πάνω στο γυαλί και να το γκαζώσεις και το κρασί δεν κουνιέται. Είναι απίστευτα σκληρή η καμπίνα και 80 κιλά ενώ το πάχος του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένη είναι 5/8" και είναι PVC όχι MDF.

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Πλακα κανω βρε,εργα τεχνης ειναι τα σαμπ αυτα.
Πραγματικα πανεμορφα,και στεκονται ανετα σε σαλονι.
Οχι σαν τις κουμουτσες τα jbl (τα συγκεκριμενα που αναρτηθηκαν σαν ταιρι των 9800),που ειναι μονο για ντισκο (αντε να μην κακοκαρδισουμε και προεδρους).

Reaction score
150

Πλακα κανω βρε,εργα τεχνης ειναι τα σαμπ αυτα.
Πραγματικα πανεμορφα,και στεκονται ανετα σε σαλονι.
Οχι σαν τις κουμουτσες τα jbl (τα συγκεκριμενα που αναρτηθηκαν σαν ταιρι των 9800),που ειναι μονο για ντισκο (αντε να μην κακοκαρδισουμε και προεδρους).
Τα JBL είναι για το σύστημα Home Cinema Synthesis κι εκεί που απευθύνεται μπάινουν και κρύβονται. Επίσης επειδή μπάινουν 2-4-6 τέτοια κατεβαίνει και η έκταση στις χαμηλές κι άλλο (περισσοτερα output με τα πολλα). Αυτό που έχεις πάρει είναι πολύ όμορφο και καλό σαν finish και ταιριάζει με τα ηχεία χρωματικά.

Λοιπόν, άντε να γελάσουμε και λίγο το θέμα room treatment + προβολέα στο ταβάνι λύνεται έτσι:

Εκεί που είναι το φώς όμως θα βάλεις κάτι πιο μοντέρνο το οποίο θα είναι και φωτιστικό και lift για τον προβολέα. Π.Χ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωτηρη εχεις μπερδεψει το κοκορετσι με το κοτετσι........

Y

Yiannis_B

Guest

Αν ερχόμουν ποτέ σπίτι σου Αντώνη....αυτό θα ακούγαμε...:107:

"By the second track, things have turned discordant, aided by Fred Frith, Dave Lombardo, and Bill Laswell."

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905

Την μέρα που πήγα στον Αντώνη είχα μαζί μου και αυτό....

...το μασάζ στους κοιλιακούς μυς (και όχι μόνο) ήτανε το κάτι άλλο.... και σεις του λέτε να βάλει σαμπ! :601:!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Aκούς Fuzztones Βασίλη?
Που ήσουνα τόσον καιρό ρε παιδάκι μου...

Reaction score
11

Την μέρα που πήγα στον Αντώνη είχα μαζί μου και αυτό....

...το μασάζ στους κοιλιακούς μυς (και όχι μόνο) ήτανε το κάτι άλλο.... και σεις του λέτε να βάλει σαμπ! :601:!
Bασίλη καλημέρα!

Δεν λέω, σωστή η επιλογή σου, αλλά οι τύποι κάνουν για γκαράζ και όχι για σαλόνια!

Και προς αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως, αντιγράφω από την "Βικιπαίδεια":

"Οι Fuzztones είναι ένα αμερικάνικο γκαράζ συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη. Ανήκουν στο ρεύμα της αναβίωσης του γκαράζ και θεωρούνται ένα από τα μακροβιότερα αλλά και επιδραστικότερα συγκροτήματα της σκηνής."

:142:

Reaction score
8.905

Aκούς Fuzztones Βασίλη?
Που ήσουνα τόσον καιρό ρε παιδάκι μου...
Την Καλημέρα μου σε όλους, φιλε Νίκο και όχι μόνο, έχω πολλά βινύλια από ανεξάρτητη σκηνή, κυρίως από την χρυσή εποχή του 80'ς – 90'ς, όποτε θέλεις κανονίζουμε για ποτό και ακρόαση από Fuzztones - Screaming Trees – Cramps – Gun Club και όχι μόνο!

Bασίλη καλημέρα!
Δεν λέω, σωστή η επιλογή σου, αλλά οι τύποι κάνουν για γκαράζ και όχι για σαλόνια!
...ξερω, η μουσική για σαλόνια και τα λεγόμενα audiophile είναι κάποια χιλιο-διασκευασμένα παρελθόντα κομμάτια από κάποιους ανύπαρκτους τωρινούς καλλιτέχνες που σε παίρνει ύπνος, άλλα έχουν έχουν ωραία κουδούνια για τα ηχεία!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Την Καλημέρα μου σε όλους, φιλε Νίκο και όχι μόνο, έχω πολλά βινύλια από ανεξάρτητη σκηνή, κυρίως από την χρυσή εποχή του 80'ς – 90'ς, όποτε θέλεις κανονίζουμε για ποτό και ακρόαση από Fuzztones - Screaming Trees – Cramps – Gun Club και όχι μόνο!
Mε μεγάλη μου χαρά!:608::602:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

...ξερω, η μουσική για σαλόνια και τα λεγόμενα audiophile είναι κάποια χιλιο-διασκευασμένα παρελθόντα κομμάτια από κάποιους ανύπαρκτους τωρινούς καλλιτέχνες που σε παίρνει ύπνος, άλλα έχουν έχουν ωραία κουδούνια για τα ηχεία!
Αχ ποσο χαιρομαι........να βλεπω σιτεμενα φιλαρακια να τα λενε περι της μουσικης που ακουγαν τοτε......που ηταν νεοι και ωραιοι!!!!!!!!:204:
Αγορια.....η Rafaella Karra την εποχη σας εκανε τα σουξε της?????????

Πεθαινω.... οσο σκεφτομαι την απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Μηπως χορευαται και μαζι στην Barbarella στην Συγγρου το Born to be Alive του Patric Hernandez οταν θελατε να ψησετε καποιο καυλετο?????

Πεθαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:626::626::626::622:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Παω να φαω........με το μαλακο.....η απαντηση περικαλω αγορια μου!!!!!:204::204:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ημείς οι "βινυλιόφιλοι" θα παρευρεθόμεν εις την σύναξιν ταύτην.
Υμείς οι "Χαίεντοκινεζόφιλοι" θα παρευρεθείτε?:204::204::204:

Reaction score
1.815

Μηπως χορευαται και μαζι στην Barbarella στην Συγγρου το Born to be Alive του Patric Hernandez οταν θελατε να ψησετε καποιο καυλετο?????

Πεθαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:626:
Όλα τα αλάνια στην πίστα και πίσω στα τραπέζια για ψηστήρι!
Στα πλατώ Πέτρος Μπρατάκος και Τόνι!

Πάρε και τα Technics με Barbarella & Studio 54, έτσι για να σκάσεις απ' το κακό σου!

Reaction score
1.720

Ο Αντωνης εχει ενα απο τα καλυτερα συστηματα που εχω ακουσει!!! Τωρα τα περι σαμπ..............!!!!
απλα σε λογια να ειμαστε!

Φιλε Αντωνη, το καγκουρομπασο δεν σου χρειαζεται!!!!!!!!

Reaction score
460

Τακη μου καλε σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,αν και θα επρεπε να εισαι πιο προσεκτικος με τις δηλωσεις σου διοτι ενδεχεται να σε διαγραψουν απο το διπλανο φορουμ μιας και ο προεδρας του διαφωνει με αυτο που λες....και οποιος διαφωνει με τον προεδρα ........μαυρο φιδι που τον εφαγε.........:412:

Reaction score
460

Εσυ δεν εισαι Τακη μου που διεγραφεις εαν θυμαμαι καλα επειδη δεν εγραφες συχνα στο φορουμ αυτο και εμπαινες μονο (κατα δηλωση προεδρα) οταν ηταν να κατηγορησεις?
Εχω να πω.......δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατης!
Μια φορα μπηκε μονο ο αντιπαρεδρος για να με κατηγορησει, και μετα εξαφανιστηκε.............και τι ειπε ....μπουρδες τρομαρα του...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29