Στην γωνια του antkots

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Επειδή εδώ δεν είναι αμέρικαν μπάρ...
1. Μην μας πρήζετε και πολύ με το παραδιπλανό φόρουμ γιατί κάποτε πηγαίνατε εκεί και γράφατε για εδώ.
2. Αν δεν σταματήσετε τα off topic, θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα και να διαγράψω τα μισά posts.

...

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Σταματη (delamostre) κοντα ειμαστε φιλαρακι....εσυ εχεις συστημα για παμπμ και εγω για ντισκοτεκ.....

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Επειδή εδώ δεν είναι αμέρικαν μπάρ...
1. Μην μας πρήζετε και πολύ με το παραδιπλανό φόρουμ γιατί κάποτε πηγαίνατε εκεί και γράφατε για εδώ.
2. Αν δεν σταματήσετε τα off topic, θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα και να διαγράψω τα μισά posts.

...
Νικο μπορεις να μου πεις ποτε εγραψα εγω εκει για εδω?Και σταματω εδω το θεμα προς σεβασμο του χωρου.

Reaction score
1.815

Εγώ θα έλεγα οτι καλά θα κάνουν ορισμένοι να πάρουν κανένα σύστημα της προκοπής και να μάθουν να ακούν, για να μπορούν κατόπιν να "κρίνουν"...

Η μουσική δεν έχει όρια όπως τα συστήματά τους και καλό θα ήταν να διερευνήσουν πως μπορούν να τα ξεπεράσουν, όπως έκανε και ο Αντώνης.

Εκτός αν αρέσκονται να ακούν τις ..κουδούνες οπότε και με μετριότητες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.:612:

Reaction score
8.905

Μηπως χορευαται και μαζι στην Barbarella στην Συγγρου το Born to be Alive του Patric Hernandez οταν θελατε να ψησετε καποιο καυλετο?????

Πεθαινωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:626:
Στα 70'ς-80'ς και ως ραδιοερασιτέχνης άκουγα φάνκι... γιατί φίλε μου να σε κατηγορήσω, πάντως εγώ πήγαινα Rainbow στην Δάφνη!

Πάρε ένα τώρα Φάνκι-ντίσκο...

Last edited by a moderator:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Νικο μπορεις να μου πεις ποτε εγραψα εγω εκει για εδω?Και σταματω εδω το θεμα προς σεβασμο του χωρου.
Πολλάκις. Είχες αναφερθεί ιδιαιτέρως δε στο ανώτερο επίπεδο του τότε νέου σου διαδικτυακού σπιτιού, αυτού του οποίου πλέον εγκατέλειψες. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας Αντώνη. Η ζωή συνεχίζεται και μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματά μας. Παρόλα αυτά, οφείλω, (ομολογώ χαμογελώντας πονηρά), να επισημάνω κάτι. Ξέρεις τι λέγαμε αρκετοί συντελεστές του AVSite μεταξύ μας όταν γεμάτοι απορία βλέπαμε ορισμένους να αριβάρετε για άλλες διαδικτυακές πολιτείες, κολακευμένοι από μεθοδευμένες συμπεριφορές που χτυπούσαν στην ανθρώπινη ματαιοδοξία με στόχο να γεμίσουν το... ταξί; Ότι είναι θέμα χρόνου να πλακωθείτε με τον αρχηγό. Μην αισθάνεσαι άσχημα διότι δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Και σταματω εδω το θεμα προς σεβασμο του χωρου.
Ευχαριστώ, το ίδιο ελπίζω και για τους υπόλοιπους.

...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
:105:Αντώνη, μπορώ να έρθω μιά μέρα να φωτογραφίσω την Κωλίτσα πάνω στα ηχεία σου?:105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Στα 70'ς-80'ς και ως ραδιοερασιτέχνης άκουγα φάνκι... γιατί φίλε μου να σε κατηγορήσω, πάντως εγώ πήγαινα Rainbow στην Δάφνη!

Πάρε ένα τώρα Φάνκι-ντίσκο...

Ελα ρε παιχτη.....πωπωπω το σκεφτομαι με υποκαμισα 28 ποντους γιακα που αν το αγγιζες σε εκοβε,παντελονι καμπανα που ανοιγε απο το γονατο και εφθανε τους 40 ποντους σιδερωμενο κανα κοσαλεπτο το μπατζακι και μετα το πηγαινες κοντρα με το χαρακα και ηταν ποιο ισιο,το στερνο τριχατο τυπου open doors να εξεχει τρεις ποντους και καδενα 200 γραμμαριων να κρεμεται .....
σακακι κοφτο με το πετο να φτανει στο στηθος τυπου αεροπτερου,τα χερακια μια το ενα μια το αλλο πανω κατω να δειχνουν τον υψιστο ,σαφως με βλεμμα summer killer lover ,ζωνη με πορπη καουμποικια γκρινγκο απο το Ματσατσουτσες,υποδημα μυτερο σαν σκαρπελο ξυλουργου να αστραφτει και να μην σου πατανε τα ποδια επανω στο πιστα,επινες-- ΜΟΝΟ-- VAT 69 straight ,
στην πιστα οταν ερχοταν η ωρα της δικης σου φιγουρας ηθελες γηπεδο του τεννις και τα strobo lights ολα επανω σου με την εκσταση των κορασιδων ζωγραφισμενη στα προσωπακια τους διακατεχομενες απο θαυμασμο για το σαλτο πιστα μορταλε που εκανες πριν λιγο και το τακουνι πετυχε και τον δισκο του φουκαρα σερβιτορου τιγκα στα fruit ponts χωρις ανθρακικο για τους μεγαλοποτες...
τα χιλιαρικα να διαγραφονται στην κωλοτσεπη του ασπρου viscoze παντελονιου και ο ιδρωτας να τρεχει απο την βαση της μαλλιοφανας τυπου Rick James και να ευχεσαι να φυγει ο αδερφος της Κικιτσας για να χωθεις μιας και σημερα εισαι πολυ grande man και τα ματια του κοσμου εδω και 2 ωρες ειναι καρφωμενα σαν ατσαλοπροκες πανω σου.....................................................ασε που ο κωλος της Κικιτσας δεν χτυπιεται αποψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Παναγια μου ......ανατριχιασα που τα σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=qxvWCiEOe-A τα νιατα μς μεσα.......

Last edited by a moderator:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

εκανα ενα brake θελοντας λιγο να χαλαρωσουμε μιας και τα αιματα ειναι ευκολο να αναψουν...ζεστες βλεπετε....δυστυχως καποια πραγματα και σαφως καποιοι δεν αλλαζουν οτι και να γινει ....οποτε προχωραμε και περναμε καλα κυριοι......:129::129:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
αλλοι πηγαινανε αθενς-αθενς και μπαρμπαρελα και αλλοι πηγαιναμε μπεντλαμ-πηγασο-ροκ&ρολ κλπ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Αχ ποσο χαιρομαι........να βλεπω σιτεμενα φιλαρακια να τα λενε περι της μουσικης που ακουγαν τοτε......που ηταν νεοι και ωραιοι!!!!!!!!:204:
Αγορια.....η Rafaella Karra την εποχη σας εκανε τα σουξε της????????

Πεθαινω.... οσο σκεφτομαι την απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να μην είμαστε νέοι , αλλά ακόμα έχουμε το κατιτις μας, για να σαγηνεύουμε γίδες σαν τα μούτρα σου .:107:

Ελα το Σάββατο 5/5 στο Gagarin 205 και μετά μιλάς για Ραφαέλες και Πατρικ Χερνάντεζ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Πολλάκις. Είχες αναφερθεί ιδιαιτέρως δε στο ανώτερο επίπεδο του τότε νέου σου διαδικτυακού σπιτιού, αυτού του οποίου πλέον εγκατέλειψες.

Νίκ , σταμάτα ρε φίλε.

Απ την στιγμή που κάποιος αναγνωρίζει το λάθος του , δεν πρέπει να του το θυμίζουμε.
Αλλωστε δεν πήγα εγώ στο ''προεδρικό'' σπίτι ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Νίκ , σταμάτα ρε φίλε.
Απ την στιγμή που κάποιος αναγνωρίζει το λάθος του , δεν πρέπει να του το θυμίζουμε.
Αλλωστε δεν πήγα εγώ στο ''προεδρικό'' σπίτι ...
Τι εννοείς σταμάτα; Αυτό ακριβώς προσπάθησα να κάνω Νικόλα, να σταματήσω αυτό που άρχισε εδώ μέσα.
Όσο για το άλλο... ουδεμία σχέση που λένε.

...

Reaction score
460

Νικο Τσαρουχα φιλε μου,μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο......
Ποτε δεν εγκατελειψα το AVSITE,(και ενω ημουν μελος στο αλλο σαιτ τα ποστ που αναρτουσα εκει ηταν το 1/10 των ποστ που αναρτουσα στο avsite),ποτε δεν εγραψα στο αλλο σαιτ κατι κακο για το οτι προεκυψε και σταματησα να εχω καθημερινη επαφη με το σαιτ σας ωφειλοταν αποκλειστικα σε καποιες κακες στιγμες θα ελεγα που προεκυψαν με εσενα βαση των διαλογων,οχι μεταξυ μας αλλα γενικα και στο ειχα πει με πμ,η αναφορα που εκανα στο avsite για το γειτονικο αναφεροταν στην πρωτη συγκεντρωση που εγεινε σπιτι μου και οντως το επιπεδο και οι συζητησεις ηταν υψηλου επιπεδου (μετα επεσα και σε ηθος και σε παιδεια:142:).
Οσο αφορα το τι λεγατε οι συντονιστες μεταξυ σας ειναι γνωστο σε εμενα γιατι τυγχανει και εχω φιλικες σχεσεις με πολλους απο εσας και οι συζητησεις αυτες γινονταν και σπιτι μου εφοσων μαζευομαστε εκει και τα λεγαμε.
Η επαφη μου με τα μελη του avsite ειναι σε καθημερινη βαση οχι μονο μεσω σαιτ αλλα και τηλεφωνικα.
Ποτε δεν εχω "φαει" ποινη η επιπληξη απο κανενα στα χρονια που γραφω εδω μεσα σεβομενος τις αρχες και τα ορια που εχετε επιβαλει,νομιζω?
Νομιζω με αδικεις Νικο μου.
Εαν παρα αυτα η παρουσια μου δεν ειναι θετικη και προσβαλει η προκαλει να μου το πειτε.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Και μια ερωτηση στους αρμοδιους :οταν αναφαιρομαι προσβλητικα σε ενα μελος (η μη) μεσα στο σαιτ και εκεινο δεν εχει βημα να απαντησει εχει δικαιωμα αυτο το μελος (η μη) να με μυνησει για προσβολη επι του προσωπου του?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ρε συ Αντώνη, έχω ένα κακό. Δεν ξεχνάω τίποτε. Είμαι σαν ελέφαντας. Δεν θα μπω σε διαδικασία να σου παραθέσω τι έχεις γράψει και που. Όπως σου είπα όμως δεν έχει νόημα. Άλλωστε αν έχει ακούσει κάποιος τα εξ αμάξης όλα αυτά τα χρόνια από δαύτον, αυτός είμαι εγώ. (Μη νομίζεις ότι του κρατάω κακία, γελάω με όλα αυτά που έχει κάνει κατά καιρούς). Αλλά από εμένα μην περιμένεις να σου πω μπράβο που μάλωσες με το διπλανό ράντσο. Εγώ λέω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Πρώτα τον εαυτό σου λοιπόν αδίκησες με όλα αυτά. Κι αυτό γιατί έδωσες σημασία στην άποψη, επιδίωξες την επιβεβαίωση για το σύστημά σου, από έναν που ακούει από ρεντέκο, έναν που πιστεύει ότι το τζίτερ στα αρχεία υψηλής ανάλυσης είναι ανάλογο με το πόσο μακρυά είναι ο server από τον οποίο τα κατεβάζουμε, τον φίφτυ περσέντ και κανά δυό ακόμη χαϊεντικούς αστραπόγιαννους. Τι περίμενες;

Η παρουσία σου εδώ ποτέ δεν προβλημάτισε κάποιον συντονιστή.
Όσο για το άλλο, θα σου απαντήσω όπως το αισθάνομαι: Αν σταματήσεις να ταΐζεις ένα ζωάκι, στο τέλος θα ψοφήσει. Άρα it's up to you.

...

Reaction score
460

Νικο ποτε δεν ζητησα επιβεβαιωση απο αυτον προς το συστημα μου,μην κοιτας οτι επειδη το λεει αυτος ισχυει,αυτο δεν εγεινε ΠΟΤΕ!!!!!.
Ειναι δυνατον να ζητησω επιβεβαιωση απο αυτον οταν ειναι παντελως ασχετος (βλεπε bryston 28bsst2-jbl k2w9800se ειναι μονο για επαγγελματικη χρηση για παρτυ και ντισκοτεκ) ειμαι τοσο μπουφος νομιζεις?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
ΟΚ, μιας και εδώ αποφασίσαμε προ πολλού να μην ταΐζουμε το troll, άντε να πάμ παρακάτ.

...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

ΟΚ, μιας και εδώ αποφασίσαμε προ πολλού να μην ταΐζουμε το troll, άντε να πάμ παρακάτ.

...
ΟΚ Νικ παμε παρακατω ρε φιλε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29